اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب کامپایلر مناسب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب کامپایلر مناسب

سلام خدمت دوستان گرامی
    به نظر شما در حال حاضر کدام کامپایلر از همه بهتره من با BascomوCodevision کار می کنم حال می خواهم از کامپایلر های winavr،avrstudioوIAR یکی را انتخاب کنم و روی آن تمرکز کنم ولی نمی دانم کدام را انتخاب کنم اگر یک بخشی درست کنید که معایب و مزیت های هر کامپایلر گفته بشه و بازدید کننده ها نیز رای بدهند عالی میشه
    مطالبی که من می دانم یا شنیده ام این است :mrgreen:
    IAR : خیلی نرم افزار حرفه ای است واگه این نرم افزار را یادبگیریم نه تنها در خانواده AVR بلکه در ARM یا اگر روزی میکرکنترلر جدیدی هم به بازار بیاید این شرکت باز هم کامپایلر مناسب را عرضه می کند پس اینو یاد بگیریم دیگه نیاز نیست مثلا در AVR با کدویژن بنویسیم بعد در ARM با KEIL و .....

WINAVR: چون این نرم افزار open source دارای کتاب خانه های فراوانی است وهمیشه میشه روش حساب کرد پس در AVR با این کار کنیم

َAVRStudio: با آمدن نسخه 5 این کامپایلر رقیبی سر سخت برای بقیه شده که قدرت Visual studio را در نرم افزار های تحت PC با خودبه دنیای میکروکنترلر ها آورده

حال سوال من این است :
    1_ما AVRSTUDI یاد بگیریم که یک جورایی با ATMEL در ارتباطه وممکنه خانواده های NXP را اصلا ساپورت نکنه؟؟
    2_ WINAVR یاد بگیریم به خاطر فوایدش
    3_IAR یاد بگیریم وحالشو ببریم
    4_ با همونcodvision که دم دست تره کار کنیم وبرای ARM هم سراغ KEIL بریم
    من می خواهم دوستانی که با این نرم افزارها کار کرده اند فواید ومعایب هر کدام را ذکر کنند که افرادی مانند من هر روز تصمیم نگیرند یکی از این نرم افزارها را نصب وبعد از یک مدتی به این نتیجه برسند که وقتشان را هدر داده اند :job:
    معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
    اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
    آموزش Modelsim

پاسخ : انتخاب کامپایلر مناسب

یکی از دوستان من داره برای xmega کد میزنه و داره ا ز iar استفاده میکنه خیلی هم تعریفشا میکنه اینم پروفایلش اگه خواستی از خودش بپورس:
    شهریار رجب زاده
    (بگو سروش معرفیتون کرده هواتا بیشتر داره! :biggrin
    چیزی را بگو که بتوانی بنویسی
    چیزی را بنویس که بتوانی امضا کنی
    چیزی را امضا کن که بتوانی به آن عمل کنی (ناپلئون)

دیدگاه

با سلام
      تو این تاپیک مفصل در این رابطه بحث شده :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41450.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
        با سلام
        تو این تاپیک مفصل در این رابطه بحث شده :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41450.0
        ممنون مطالب خیلی خوبی بود همه را خواندم

حالا اگه کسی IAR را با AVRstudio مقایسه کنه وبگه خوبی های هر کدام چیه عالی میشه؟
        معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
        اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
        آموزش Modelsim

دیدگاه

دوست عزیز من خودم یه زمانی با avrstudio اسمبلی مینوشتم . خیلی نرمافزار خوبی هست اما نمیدونم زبان های دیگه هم میشه باش نوشت یا نه؟
          چیزی را بگو که بتوانی بنویسی
          چیزی را بنویس که بتوانی امضا کنی
          چیزی را امضا کن که بتوانی به آن عمل کنی (ناپلئون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lordsoroosh
            دوست عزیز من خودم یه زمانی با avrstudio اسمبلی مینوشتم . خیلی نرمافزار خوبی هست اما نمیدونم زبان های دیگه هم میشه باش نوشت یا نه؟
            ممنون ولی شما به AVRSTUDIO5 یه نگاهی بنداز خیلی قشنگ شده :mrgreen:
            آموزش Modelsim

دیدگاه

با عرض احترام به همگی
              به نظر من البته نظر شخصیم بهتره با کمپایلری که مسلط بشیم کار کنیم چون با همه اونا میشه همه کار کرد مثلا نمیشه گفت با بیسیک نمیشه فلان کارو کرد ولی با کد میشه
              بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

منم نظرم همینه
                با هموشون میشه همه کاری رو کرد بخاطر ساپورت اسمبلی
                اما تو اینا بسکام به نظر من خیلی رونتره درگیر با خیلی چیزا نمیشی و اگه هم یه جاهایی خیلی دقیق بخواهی بشی می تونی با اسمبلی ترتیب کار رو بدی
                همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پژمان اکبری
                  منم نظرم همینه
                  با همشون میشه همه کاری رو کرد بخاطر ساپورت اسمبلی
                  اما تو اینا بسکام به نظر من خیلی رونتره درگیر با خیلی چیزا نمیشی و اگه هم یه جاهایی خیلی دقیق بخواهی بشی می تونی با اسمبلی ترتیب کار رو بدی
                  یه جورایی شما درست می گید خیلی کارها رو با همون بیسکام هم میشه انجام داد ولی خوب زبان c یکم ساخت یافته تر وبرای برنامه های بزرگ تر بهتره
                  منظور من این بود که اگه مطمئن هستیم فلان نرم افزار از همه بهتر چرا از همون اول نریم سراغش برای همین می خواستم از تجربیات دوستان استفاده کنم و به بی راهه نروم
                  اصولا در کشور ما وبین ما همه ما از صفر شروع می کنیم و یک راه را می ریم و نفر بعد هم همین طور مثلا با بیسیک شروع می کنیم بعد کدویژن وهمین طور یکی یکی کامپایلر ها رو تست می کنیم محدودیت نرم افزار هم که نداریم هر چی را بخواهیم دم دست ما هست
                  برای همین از دوستان واستادان گرامی می خواهم بپرسم این راه درست هست یانه :eek:
                  آموزش Modelsim

دیدگاه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X