اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک: eeprom ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک: eeprom ؟؟؟

سلام دوستان عزیز
    من باید از ADC اعدادی رو با زدن یک دکمه برای هر بار از کی پد در حافظه eeprom میکرو ذخیره کنم یعنی هر بار که دکمه رو فشار دادم عددی رو از ADC در eeprom ذخیره کنم ؛ بعد تو برنامه به
    ترتیب( تکرار میکنم به ترتیب) این اعداد رو به برنامه اصلی برگردونم اما کلا هیچ وقت با eeprom کار نکردم و
    نمیدونم چطور میشه با هاش کار کرد. اگه دوستانم مسلط به موضوع هستند یا نظر خاصی دارن سر و پا منتظریم. اگه
    چند خط برنامه رو به توضیحشون اضافه کنن که خیلی عالی میشه. ضمنا تا یادم نرفته با بسکام کار میکنم. :bye
    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

پاسخ : کمک: eeprom ؟؟؟

سلام
    همچنان منتظر راهنمایی دوستان! :nice:
    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

عجب ؟؟؟ :angry:

دیدگاه

اولا که بایستی یه کم صبور باشی بعدشم کامپایلرتو مشخص نکردی. اگه کدویژن کار میکنی خیلی راحت متغیر آرایه از هر نوع که میخوای (برای ADC دو بایت نیاز داری میشه unsigned int) رو با کلمه کلیدی eeprom فقط تعریف کن و هر جا که خواستی ازش استفاده کن. مثالای خود کد ویژن گویاست

دیدگاه

سلام
          داداش mojalan نوشتم که بسکام کار میکنم!
          :NO:

دیدگاه

شرمندم اونقد تند خوندم اون یه تیکه رو ندیدم. :icon_razz:

دیدگاه

سلام
              برای استفاده از ایتوپیرام باید دو تا متغییر یکی در حافظه Sram و یکی E2prom تعریف کنی
              مثلا می خوایم یه عدد در بازه 0 تا 255 رو داخل یکمتغییر ذخیره کنیم برای این حالت دو تا متغییر تعریف می کنیم
              یکی داخل SRAm
              dim b as byte
              یکی داخل E2prom
              dim b1 as eram byte

حالا برای نوشتن داخل متغییر E2prom باید اینجوری عمل کنیم(فرض می کنیم که می خوایم داخل متغییر عدد 10 رو بریزیم)

b=10
              b1=b
              waitms 10
              تاخیر برای اینکه داده ها داخل E2prom نوشته شن
              حالا برای خواندن مقدرا

b=b1
              waitms 10

حتما نیاز نیست که به ازای هر متغییر E2prom یه متغییر SRAm تعریف کنی می تونی یه Sram تعریف کنی و به متغییر های E2prom که هم نوع داده ای اون(byte,integer,....( هستن مقدار رو وارد یا خارج کنی
              هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام
                اینو ببینین

eeprom$
                Lable1:
                Data 1 , 11 , 21 , 31 , 41 , 51 , 61
                Lable2:
                Data 2 , 12 , 22 , 32 , 42 , 52 , 62
                data$
                Readeeprom A , Lable2
                برادرا؛ اگه بخوام فقط 52 رو از lable2 وارد A کنم چی باید بنویسم؟
                آیا مجبورم 5 بار بعد از Readeeprom A , Lable2 که بالا نوشتم؛ Readeeprom A رو بنویسم تا به 52 برسم
                تو help بسکام که دستوری نداشت تا مستقیم بتونم 52 رو در بیارم.
                لطفا راهنمایی نماییییید. :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X