اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار atmega128

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار atmega128

سلام
    ببخشید من تاحالا با ATMEGA128 و اینجورچیزا کار نکرده بودم بعد الآن یه شماتیک کشیدم قسمت میکروش رو میذارم اگه میشه ببینید مشکلی نداره یا داره چیه ممنون میشم!
    بعد یه سوالی پی سی بی پین هدر این آیسی کسی عکس از ترک کشیده شدش داره بده ببینم چطوریه؟!
    ممنون

شماتیک:
    برای انسانهای بزرگ ناامیدی وجود ندارد زیرا یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت!

پاسخ : مدار atmega128

نوشته اصلی توسط IceTeenagers
    سلام
    ببخشید من تاحالا با ATMEGA128 و اینجورچیزا کار نکرده بودم بعد الآن یه شماتیک کشیدم قسمت میکروش رو میذارم اگه میشه ببینید مشکلی نداره یا داره چیه ممنون میشم!
    بعد یه سوالی پی سی بی پین هدر این آیسی کسی عکس از ترک کشیده شدش داره بده ببینم چطوریه؟!
    ممنون

شماتیک:
    سلام
    مدارتون مشکلی نداره
    پی سی بی قطعه Atmega128 داخل محیط PCB که پدیت کنین قابل مشاهده هست
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

می دونم
      می خوام ماژول کنم با پین هدر نحوه ترک کشی می خواستم ببینم!
      برای انسانهای بزرگ ناامیدی وجود ندارد زیرا یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت!

دیدگاه

سلام
        دیتاشیت قطعه رو ببین داخلش ابعاد و اندازه ها هم داده شده

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=atmega128%20datasheet&amp ;source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CDkQFjAA&a mp;url=http%3A%2F%2Fwww.atmel.com%2FImages%2Fdoc24 67.pdf&ei=WN9eT6W8D5HtOY_7hO8H&usg=AFQjCNF 1FyKLlDP9rQorROi3E9F6yP2BUA&cad=rja
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

بازم فکر کنم متوجه نشدید
          من دو تا برد دارم
          یه برد اصلی
          یه برد میکرو که با پین هدر میزنمش که ماژول شه قابل تعویض باشه
          حالا این ماژولرو می خوام ببینم کسی نداره یه نگاه بهش بندازم؟!

دیدگاه

نبود؟!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X