اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه راه اندازی موتور سروو s03TXF ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه راه اندازی موتور سروو s03TXF ؟؟؟

سلام دوستان
    میدونم تاپیک های زیادی برای راه اندازی سروو هست
    ولی هیچ یک به طور کامل و دقیق و منسجم توضیحات داخلش نبود
    ولی من نمیدونم فرکانس کاری این با بقیه سروو ها فرق داره یا نه
    با چه عرض پالسی زاویه 45 میسازه و ....
    اینم دیتاشیتش که همراهش بود

لطفا کسی از دوستان اگه اطلاعاتی داره بهم بگه
    زندگی یه محیط برنامه نویسیه که خودمون برنامشو مینویسیم
    و هر لحظه امکان فشار روی کلیک run هست
    پس ریسک نکنین خط به خط برنامتون رو چک بکنید چون شاید دیگه فرصت دباگ کردن برنامه رو نداشته باشید.
    الهم اغفر لنا ذنوبنا

پاسخ : نحوه راه اندازی موتور سروو s03TXF ؟؟؟

یعنی هیچ کس تو این انجمن به این بزرگی نیست که جواب ما رو بده ؟ :cry2:
    پس ریسک نکنین خط به خط برنامتون رو چک بکنید چون شاید دیگه فرصت دباگ کردن برنامه رو نداشته باشید.
    الهم اغفر لنا ذنوبنا

دیدگاه

سلام دوست عزیز اکه در انجمن جستجو کنی مطالب زیادی بیدا می کنی بیشتر این سرووها شبیه هم هستند اکه سروشما Tower proباشه باید یک بالس با دوره تناوب20میلی ثانیه و عرض بالس بین5.تا2.5میلی ثانیه تولید کنی که من بیشنهاد می کنم به صورت عملی تست کنی
      معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
      اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
      آموزش Modelsim

دیدگاه

با سلام
        نامه شما دوست عزیز رو خوندم
        لطف کنید در مورد اینکه سرووتون رو با چی راهاندازی میکنید توضیح بدید
        روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام دوست عزیز اکه در انجمن جستجو کنی مطالب زیادی بیدا می کنی بیشتر این سرووها شبیه هم هستند اکه سروشما tower pro باشه باید یک بالس با دوره تناوبمیلی ثانیه و عرض بالس بین تامیلی ثانیه تولید کنی که من بیشنهاد می کنم به صورت عملی تست کنی
          دوست عزیزم :bye
          منظور از تاور پرو چیه؟؟
          بعد در مورد اون پالس ها هم مشکل بنده همینه که نمیدونم چه دوره تناوب و دیوتی سیکلی زاویه های مختلف و میسازه
          برای عملی تست کردنش یه پیشنهاد بفرمایید :nerd:
          انشالله که منظورتون قرار دادن کلید و تغییر دادن دیوتی سیکل با اون کلید نباشه
          با سلام
          نامه شما دوست عزیز رو خوندم
          لطف کنید در مورد اینکه سرووتون رو با چی راهاندازی میکنید توضیح بدید
          سلام اقای رضایی ممنون از پیگیریت
          خب میخوام بدونم شما که قبلا این مشکل داشتین چیجوری حلش کردین ؟
          میخوام عملی شروع کنم ولی میخوام از اطلاعاتم تو این زمینه قبل از عملی بستن مطمئن بشم
          راستی منظورتون از راه انداز سروو چیه مگه سروو درایور میخواد یا منظورتون چیزه دیگه ای بود؟ oo:

انشالله بعد از پاسخ شما و skiboy کار عملی رو شروع میکنم :wow:
          الهم اغفر لنا ذنوبنا

دیدگاه

سلام اکر موتور شما سه سیم دارد یکی مربوط به کننرل و دوتای دیکه مربوط یه تغذیه است شما یک بالس با دوره تناوب20میلی ثانیه بسازید و عرض اونه بین 5.تا2.5میلی ثانیه توسط برنامه تغییر دهید تا زاویه های مورد نظرتان را بیدا کنید نیازی به کلید نیست ببخشید من الان به کامبیوتر دسترسی ندارم و اینها را با مبایل نوشتم جند روز دیکه که برکشتم اکه خواستین می تونم بیشتر کمکتون کنم ولی انشا...تا اون موقع اساتید سایت شما را راهنمایی می کنند
            معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
            اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
            آموزش Modelsim

دیدگاه

سلام اکر موتور شما سه سیم دارد یکی مربوط به کننرل و دوتای دیکه مربوط یه تغذیه است شما یک بالس با دوره تناوبمیلی ثانیه بسازید و عرض اونه بین 1تامیلی ثانیه توسط برنامه تغییر دهید تا زاویه های مورد نظرتان را بیدا کنید نیازی به کلید نیست ببخشید من الان به کامبیوتر دسترسی ندارم و اینها را با مبایل نوشتم جند روز دیکه که برکشتم اکه خواستین می تونم بیشتر کمکتون کنم ولی انشا...تا اون موقع اساتید سایت شما را راهنمایی می کنند
              اقا شرمنده کردین با گوشی جواب میدین
              چون من تایپ کردن با گوشی رو درک میکنم واسه همین سوالمو میپرسم پاسخشو ارجاع میدم به نزدیکترین زمانی که به کامپیوتر دسترسی پیدا کردین

درسته سه تا سیم داره و سیم وسطی برای دریافت pwm هست حالا شما منظورتون رو از نحوه تغییر مشخص نکردین
              با چه روشی این متغییرا تغییر بکنن؟
              اگه منظورتون به صورت زمانی و خودکار هست اون وقت چطوری بفهمیم کدوم زاویه با کدوم pwm ساخته شد

الهم اغفر لنا ذنوبنا

دیدگاه

سلام.
                روزتون بخیر.
                جناب مجاهد، یک سوال اون هم اینکه میشه بفرمائید این سروو از کدوم نوع از سرووهاست؟

نوشته اصلی توسط مجاهد
                منظور از پاور پرو چیه؟؟
                بعد در مورد اون پالس ها هم مشکل بنده همینه که نمیدونم چه دوره تناوب و دیوتی سیکلی زاویه های مختلف و میسازه
                برای عملی تست کردنش یه پیشنهاد بفرمایید :nerd:
                انشالله که منظورتون قرار دادن کلید و تغییر دادن دیوتی سیکل با اون کلید نباشه
                تاور پروها یکی از انواع سروو موتورهان که این خانواده شامل mg995, mg9805 و سرووهای دیگه با قابلیتها و گشتاورهای متفاوت هستند.
                حالا اگه مال شما هم از این خانواده باشه، دقیقا رو موتورتون عبارت tower pro رو باید ببینید، اگر نه که به دیتا شیت این موتورتون مراجعه کنید و ببینید از کدوم نوع از سرووها در حال استفاده هستید.

خوب اگر تاور پرو باشه، همونطور که دوستان فرمودند با pwm یا عرض پالس باید کنترلش کنید که بین 1 تا 2 میلی ثانیه، این عرض پالس متغیر هست، و مقدار 1 میلی ثانیه شافت خروجی سروو رو در منتها الیه سمت چپ و 2 میلی ثانیه اون رو در منتها الیه سمت راست قرار میده، و مقدار1.5 اون رو در وسط قرا میده.

که اکثر سرووهای این خانواده زاویه ی تغییرشون از -45 درجه تا +45 درجه هست، ینی از 0 تا 90 درجه رو شما میتونید با این سرووها داشته باشید، البته در بعضی مدلها این زاویه میتونه فرق داشته باشه، مثلا در mg995 که بنده باهاش کار کردم، زوایا از -65 تا +65 متغیر بود.

خوب خالا نکته ی مهمی که وجود داره اینه که شما رابطه ی بین عرض پالسهای مختلف و زوایای متناظر با هر عرض پالس رو، جز با اندازه گیری و سعی و خطا نمیتونید بدست بیارید.
                کاری که شما باید بکنید اینه که از حدود 0.9 میلی ثانیه تا 2.1 میلی ثانیه، با فاصله ی چند تا چند تا شروع کنید به سرووهاتون pwm ارسال کنید و بعد در هر حالت با یک نقاله، زاویه ی خروجی سرووها رو بخونید.
                به این ترتیب شما میدونید در چه عرض پالسی، چه زاویه ای رو دارید.
                این کاری بود که بنده و بسیاری از دوستان انجام دادیم.
                اگر سایر دوستان نظر دیگه ای دارند بفرمایند.

نوشته اصلی توسط مجاهد
                راستی منظورتون از راه انداز سروو چیه مگه سروو درایور میخواد یا منظورتون چیزه دیگه ای بود؟ oo:
                فکر میکنم منظورشون این بود که شما با چی میخواید سرووتون رو راه اندازی کنید؟
                یا به عبارتی این عرض پالس رو چجوری میخواید اعمال کنید؟
                با تایمرهای میکرو احتمالا دیگه؟!
                زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
                امتحان ریشه هاست
                ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
                زندگی چون پیچک است
                انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

با سلام
                  منظور من از درایو سروو اینکه با میکرو میخای راه بندازی یا مثلا با 555 و اگه با میکرو با چه زبونی؟
                  روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

تاور پروها یکی از انواع سروو موتورهان که این خانواده شامل mg995, mg9805 و سرووهای دیگه با قابلیتها و گشتاورهای متفاوت هستند.
                    حالا اگه مال شما هم از این خانواده باشه، دقیقا رو موتورتون عبارت tower pro رو باید ببینید، اگر نه که به دیتا شیت این موتورتون مراجعه کنید و ببینید از کدوم نوع از سرووها در حال استفاده هستید.
                    من رو موتور نگاه کردم چیزی ندیدم فقط اسم سروو هست و با شرکتش(GWS)

خوب اگر تاور پرو باشه، همونطور که دوستان فرمودند با pwm یا عرض پالس باید کنترلش کنید که بین 100 تا 200 میلی ثانیه، این عرض پالس متغیر هست، و مقدار 100 میلی ثانیه شافت خروجی سروو رو در منتها الیه سمت چپ و 200 میلی ثانیه اون رو در منتها الیه سمت راست قرار میده، و مقدار 150 اون رو در وسط قرا میده.
                    ولی با فرض این که پاور پرو هم نباشه ولی با pwm کنترل میشه
                    ببخشیدا : منظورتون از اون 100 میلی ثانیه در یک ثانیه بود دیگه ؟؟؟(یعنی دیوتی سایکل 10 درصد) ؟؟؟

که اکثر سرووهای این خانواده زاویه ی تغییرشون از -45 درجه تا +45 درجه هست، ینی از 0 تا 90 درجه رو شما میتونید با این سرووها داشته باشید، البته در بعضی مدلها این زاویه میتونه فرق داشته باشه، مثلا در mg995 که بنده باهاش کار کردم، زوایا از -65 تا +65 متغیر بود
                    ولی این مدل 180 درجه هست(0تا + و - 90 درجه)

منظور من از درایو سروو اینکه با میکرو میخای راه بندازی یا مثلا با 555 و اگه با میکرو با چه زبونی؟
                    با خود میکرو.
                    زبون 30

----------------------------- :wow:راستی عید همگیتون مبارک باشه :wow: ----------------------------------------------
                    الهم اغفر لنا ذنوبنا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجاهد
                      من رو موتور نگاه کردم چیزی ندیدم فقط اسم سروو هست و با شرکتش(GWS)
                      ولی با فرض این که پاور پرو هم نباشه ولی با pwm کنترل میشه
                      خوب همین که میدونید با pwm کنترل میشه خوبه، منتها من راجع به نوع این موتور هیچ اطلاعی ندارم، اگه از دوستان کسی هست که در جریان باشه و لطف کنند و بفرمایند، ممنون میشیم، اگه نه که یه سرچ بزنید بهتون میده.

نوشته اصلی توسط مجاهد
                      ولی این مدل 180 درجه هست(0تا + و - 90 درجه)
                      چقدر خوب، میشه بگید چند خریدینش؟

نوشته اصلی توسط مجاهد
                      با خود میکرو.
                      زبون 30
                      متاسفانه میکرو و زبان کاری بنده و شما با هم متفاوت هست، منتها تا جایی که بتونم در خدمتم(البته در محضر اساتید بزرگوار بنده درس پس میدم، وهنوز هم شاگرد اونام، اما اگه 2 کلمه ازم بر بیاد، در خدمتم)
                      امتحان ریشه هاست
                      زندگی چون پیچک است
                      انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

درود بر خضوع وخشوعت
                        خوب همین که میدونید با pwm کنترل میشه خوبه، منتها من راجع به نوع این موتور هیچ اطلاعی ندارم، اگه از دوستان کسی هست که در جریان باشه و لطف کنند و بفرمایند، ممنون میشیم، اگه نه که یه سرچ بزنید بهتون میده.
                        :angry: :angry: :angry: حرف سرچ و نزنین که دلم خون :cry2:اگه اسناد امنیتی سازمان اطلاعات اسرائیل بود زودتر بدست میومد تا این سروو
                        چقدر خوب، میشه بگید چند خریدینش؟
                        قابل شما رو نداره :nice:
                        این سروو بر خلاف اون قیمت های گزافی که تو ذهن دوستان هست حدود 18 تومن قیمتشه
                        ولی متاسفانه و صد افسوس که medin chine :NO:
                        متاسفانه میکرو و زبان کاری بنده و شما با هم متفاوت هست، منتها تا جایی که بتونم در خدمتم(البته در محضر اساتید بزرگوار بنده درس پس میدم، وهنوز هم شاگرد اونام، اما اگه 2 کلمه ازم بر بیاد، در خدمتم)
                        اشکالی نداره ما هم زبون نیستسم ولی هم فکر و هم هدفیم
                        من هر جای که به این مشکل اختلاف زبانی میخورم
                        از طرف مقابل میخوام که برنامه رو به طور منطقی توضیح بدن (مثل همین توضیحاتی که تا حالا دادین)
                        اون دو کلمه هم دنیایی داره
                        الهم اغفر لنا ذنوبنا

دیدگاه

سلام جناب مهندس.
                          روزتون بخیر.
                          شرمنده نفرمائید جناب....

نوشته اصلی توسط مجاهد
                          :angry: :angry: :angry: حرف سرچ و نزنین که دلم خون :cry2:اگه اسناد امنیتی سازمان اطلاعات اسرائیل بود زودتر بدست میومد تا این سروو
                          بله، البته خودم هم باهاتون موافقم، خون دلهایی من سر این سروو تو این 1 ساله خوردم، که اگر بگم....
                          بگذریم، به هر حال بهانه ای هست برای اینکه یه چیز جدید یاد بگیریم و خدا رو بابتش شکر.

نوشته اصلی توسط مجاهد
                          قابل شما رو نداره :nice:
                          این سروو بر خلاف اون قیمت های گزافی که تو ذهن دوستان هست حدود 18 تومن قیمتشه
                          ولی متاسفانه و صد افسوس که medin chine :NO:
                          درسته، قیمتش نسبت به قیمتهای نجومی ای که ما تا به امروز دیدیم، خیلی مناسب هست، منتها مهندس عدد پائین گشتاورتون رو هم در نظر بگیرید. مطمئنا در رنج گشتاورهای بالاتر قیمتها هم بالاتر خواهد رفت.
                          ولی خوب باز هم با همین گشتاور تو سرووهای داینامیکسل اگر یه نگاهی بکنید میبینید که قیمتها خیلی متفاوت هست.
                          که خوب به قول فرمایش خودتون made in china بودنش هم یکی از دلایلش هست :agree:

نوشته اصلی توسط مجاهد
                          اشکالی نداره ما هم زبون نیستسم ولی هم فکر و هم هدفیم
                          من هر جای که به این مشکل اختلاف زبانی میخورم
                          از طرف مقابل میخوام که برنامه رو به طور منطقی توضیح بدن (مثل همین توضیحاتی که تا حالا دادین)
                          اون دو کلمه هم دنیایی داره
                          کاری نکردم مهندس، از این به بعد هم تا جایی که سوادم بکشه، کاری از دست بنده بر بیاد در خدمتم.
                          موفق باشید.
                          امتحان ریشه هاست
                          زندگی چون پیچک است
                          انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

یک موضوع رو خوب متوجه نشدم:
                            برای چرخش موتور سروو یک فرکانس (55Hz با توجه به گفته pama) بیشتر وجود نداره؟
                            یعنی برای زوایای ما بین 0 تا 180 فقط باید دیوتی سایکل رو تغییر داد؟

این عکس زیر چی میگه :NO:
                            الهم اغفر لنا ذنوبنا

دیدگاه

با سلام و عرض ادب.
                              جناب مجاهد، همونطور که تو توضیحات این تصویر هم نوشته شده، فرکانس سیگنال ما حدود 50 هرتز هست، به عبارتی تقریبا 50 پالس در ثانیه به سروو فرستاده میشه.
                              که پهنا و عرض این پالسها موقعیت زاویه ی خروجی سرووهای ما رو مشخص میکنه، بنده قبلا عرض کردم خدمتتون که پهنای پالس 1 میلی ثانیه شافت خروجی سروو رو در منتها الیه سمت چپ، قرا میده، 1.5 میلی ثانیه در وسط، و 2 میلی ثانیه در راست، منتها همونطور که تو این شکل هم مشخص هست، با افزایش یا کاهش سیگنال کنترل موقعیت، فراتر از بازه ی 1 تا 2 میلی ثانیه ای میتونیم، محدوده ی حرکتی محور سروو رو تغییر بدیم.
                              کما اینکه تو تصویر هم گفته که با 0.5 میلی ثانیه میتونیم بریم منتها الیه چپ، با 1.5 میایم وسط و با 2.5 میلی ثانیه محور موتورمون در منتها الیه سمت راست خودش قرار میگیره، همین، چیز خاصّ دیگه ای رو این شکل نداره....

نوشته اصلی توسط مجاهد
                              یک موضوع رو خوب متوجه نشدم:
                              برای چرخش موتور سروو یک فرکانس (55Hz با توجه به گفته pama) بیشتر وجود نداره؟
                              یعنی برای زوایای ما بین 0 تا 180 فقط باید دیوتی سایکل رو تغییر داد؟
                              بله دوست من، تو اکثر سرووهایی که بنده تا به حال دیدم، پریودی که باید به سروو اعمال بشه 20 میلی ثانیه است( همون 50 یا 55 هرتز) و مهم اینه که قسمت high این 20 میلی ثانیه چقدر باشه(همون 1 و 1.5 و 2 ...میلی ثانیه)، تا محور سروو در پوزیشنهای مختلف قرار بگیره.

و برای قسمت دوم سوالتون هم باید عرض کنم که بله، برای داشتن زوایای مختلف فقط و فقط باید، این پهنای پالسی که داریم رو مقدارش رو تغییر بدیم، و همونطور که قبلا عرض کردم، این جز با سعی و خطا بدست نمیاد.
                              امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم.
                              اگه سوالی بود در خدمتم (البته اگه تاخیر داشتم به بزرگواری خودتون عفو بفرمائید)
                              امتحان ریشه هاست
                              زندگی چون پیچک است
                              انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X