اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه راه اندازی موتور سروو s03TXF ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه راه اندازی موتور سروو s03TXF ؟؟؟

مجاهد جان با فیلمی که شما گذاشتی و با توجه به سرعت چشمک زدن led به نظر من فرکانس رفرش ارسالی به سروو خیلی کمه این فرکانس باید بین 45 تا 60 هرتز باشه
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboys
      سلام این طور که من فهمیدم شما می خواهید سروو در زوایای صفر و 180 درجه قرار بگیرد ولی کامل سرو به این نقطه نمی رود .....درسته؟
      اگر شما با تایمرها کارنکرده اید برای شروع خودتان می توانید با صفر ویک کردن ویک wait ناشیانه وسطش عملکرد سروو را تست کنید چه با Bascom و چه با codevision
      و متوجه می شوید که وقتی این wait ها را مثلا هر دفعه 50 میلی ثانیه زیاد می کنید مثلا 5 درجه می چرخه ولی از یک جایی دیگه این روند خطی ادامه نداره
      در واقع سروو دریک قسمتی روند خطی داره واز جایی به بعد در اصطلاح می رود تو اشباه و باید به صورت تجربی خیلی چیزها را بدست بیاورید(البته نمی دونم برای اینکه چینی هستنند این طوری هست یانه البته مدل به مدل هم فرق می کنه )
      به نظر من برای شروع همین طور عمل کن وقتی جواب گرفتی یکمی در مورد تایمرها مطالعه کن بعد بیا با تایمر بنویس
      سلام نه من اینو نمیخوام
      من زوایای دقیق رو میخوام ولی هر چی ocr دستکاری میکنم خوب به نتیجه نمیرسم
      ولی ocr تازگی تغییر دادم سروو سعی میکنه بیاد تو یه زاویه ای ولی خوب این کار گاهی انجام نمیشه تازه اگرم انجام بشه این کار با لقی همراهه(یعنی تو زوایای دیگه میره بعد میاد تو زاویه مورد نظر)
      تازه من در حین چرخیدنش با دست اونو چسبیدم جهت چرخششو تغییر داد(چرا؟؟؟)
      در ضمن من الانم دارم با تایمر کار میکنم تایمرا هم چندان کار سختی نیست(البته با توجه به فرمولاش)
      مشکل کار تو سروو هاست
      فکر کنم اگه بچه ها مقدار رجیستر هایی که سرووشون رو باهاش راه اندازی کردن بگن احتمالا مشکل منم حل میشه
      نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
      مجاهد جان با فیلمی که شما گذاشتی و با توجه به سرعت چشمک زدن led به نظر من فرکانس رفرش ارسالی به سروو خیلی کمه این فرکانس باید بین 45 تا 60 هرتز باشه
      البته باید خدمتون عرض کنم فیلم برداری خودش موجب کاهش میشه
      ولی من با توجه به فرمولا فرکانسو تنظیم کردم (50 هرتز)
      متاسفانه من اسیلوسکوپ ندارم که باهاش اونو اندازهگیری کنم
      فرکانسو تغییر میدم امیدوارم نتیجه بده

زندگی یه محیط برنامه نویسیه که خودمون برنامشو مینویسیم
      و هر لحظه امکان فشار روی کلیک run هست
      پس ریسک نکنین خط به خط برنامتون رو چک بکنید چون شاید دیگه فرصت دباگ کردن برنامه رو نداشته باشید.
      الهم اغفر لنا ذنوبنا

دیدگاه

مولتی متری که بتونه فرکانسو بگیره چطور داری ؟

دیدگاه

همونی که نوشته hFE ???
          فرکانس اندازه میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo:
          پس ریسک نکنین خط به خط برنامتون رو چک بکنید چون شاید دیگه فرصت دباگ کردن برنامه رو نداشته باشید.
          الهم اغفر لنا ذنوبنا

دیدگاه

نه فامیل
            بالای فرکانس متر مولتی متر ها علامت Hz می زاره
            مثل اهمتر ها که علامت v و آمپر متر ها که علامت A دارند نه I
            ولی فک کنم مولتی مترت داشه باشه
            اگه نداشتی اس ام اس بده فردا برات مولتی مترم رو بیارم
            متاسفانه من اسیلوسکوپ ندارم که باهاش اونو اندازهگیری کنم
            راستی من یه اسیلوسکپ هم دارم
            البته از این ارزون هاست
            ولی کار راه اندازه
            اگه خواستی بگو اونم فردا بیارم

دیدگاه

والا من اسکوپ دارم ولی الان تبریزم بیای اینجا در خدمتم

دیدگاه

سلام جناب مجاهد.
                خوبید آقا؟
                برادر من چرا کارتون رو رها کردید؟!
                به چه نتیجه ای رسیدید؟
                زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
                امتحان ریشه هاست
                ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
                زندگی چون پیچک است
                انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

سلام آقا
                  نگران نباشید
                  فامیل سروو هاش جواب دادن
                  الان فعلا از خوشحالی داره جفتک می زنه و وقت سر زدن به سایت رو هم نداره
                  من از طرف ایشون از همه شما عزیزان که فامیل رو همراهی کردید تشکر می کنم
                  خسته نباشید
                  :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
                  واینجا هم فامیل رو برای تلاشش تشویق می کنم
                  :wow: :wow: :applause: :applause: :wow: :wow: :applause: :applause:
                  والبته خودم رو برا .... :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
                  :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

جدّا؟؟!!
                    خوب خدا رو هزار مرتبه شکر.
                    از قول ما هم بهشون خسته نباشید بگید، و بگید هر وقت این ورا اومدن بیان و یه توضیحی ای هم واسه ما بدن.
                    متشکرم.
                    زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
                    امتحان ریشه هاست
                    ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
                    زندگی چون پیچک است
                    انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

والا ما که تو جریانات کارای ایشون نبودیم
                      ولی فک می کنم همه چیز درست بود
                      و فقط یه ترانزیستور سر راه جریان آیسی کم بود که وقتی اون رو گذاشت همه چیز درست شد
                      یعنی فک کنم یه ترازستور هم گذاشته بود ولی اولی خراب بود

دیدگاه

پوینده پاینده است
                        با سلام به تمام دوستانی که این پست و دنبال میکردن (mmh1 , pama , skiboy , ....) و سلامی دیگر به دوستانی که برای اولین بار است این پست و میبینن
                        با عرض معذرت به خاطر این وقفه طولانی و بی خبر گذاشتنتون از جریان کارا (با توجه به گفته های فامیل)
                        از عنایات حق تعالی بود که
                        این سروو قصه ما هم اخرش به جواب رسید (البته بعد چندتا مشکل جزیی جدید)
                        مشکل این پرش های ناگهانی سروو به خاطر ریپل (نوسانات ناگهانی منبع تغذیه) بود
                        که این موضوع رو زمانی متوجه شدم که با ارتباطاتی که فامیل با مقامات بالا داشتن :agree:
                        تونستم با یه پاور ازمایشگاه دانشگاه ... ازمایش کنم و متوجه درست بودن سخت افزاری و نرو افزاری کار بشم

البته این ریپل نه تنها در منبع تغذیه دست سازمن وجود داشت بلکه این مشکل در پاور کامپیوتر هم موجود بود
                        در نهایت با موازی بستن یه خازن تونستم این مشکل پرش ناگهانی رو خدا رو شکر حل کنم

ولی اگر دوستان اطلاعاتی در مورد سوالات زیر دارن لطفا بگن:
                        1- علت حرکت چند درجه ای سروو هنگام روشن شدن چیه ؟ چطوری برطرف کنم؟
                        2- علت لرزش های در جا هنگام سوییچ شدن در یک زاویه چیه؟ (یه حالت تقریبا مثل ویبره داره)
                        3- برای رفتن به بعضی از زوایا ابتدا در منتها الیه (راست یا چپ) حرکت میکنه و بعد میره تو اون زاویه ؟ متوجه شدی؟؟؟ oo: مثلا سروو تو زاویه 45- هست و میخوادبره تو زاویه 0 به جای این که 45+ درجه حرکت کنه اول میره تو منها الیه راست(-90) و بعد میره تو زاویه 0 درجه

این مشکلا رو چیجوری حل کنم؟؟؟

الهم اغفر لنا ذنوبنا

دیدگاه

1:علت این حرکت هنگام روشن شدن به این خاطر که وقتی سرو روشن میشه مدار کنترل داخلش پالس موجود روی پایه مربوط به تایین مکان محور رو چک میکنه تا نسبت به عرض پالس محور رو حرکت بده .وقتی هیچ پالسی در یافت نکنه میشه گفت دچار اشتباه مبشه و یک حرکت اولیه انجام میده .برای حل این مشکل بهتره اول پالس رو به اون پایه ارسال کنید بعد سروو رو روشن کنید
                          2:این مشکل برمیگرده به چند مورد 1=داخل موتور سروو یک ولم هست که موقعیت محور رو مشخص میکنه تو بعضی از زوایا که مقاومت نشون داده شده توسط ولم با اونی که مدار کنترل انتضار داره کمی فرق داره این مشل بوجود میاد که نمیتونه دقیقا در مکان مورد نظر محور رو ست کنه 2=فرکانس رفرش ارسالی به موتور که با کم و زیاد کردن این فرکانس میتونید به نتایج بدتر و یا بهتر برسید
                          3:این مشکل بیشتر برمیگرده به برنامه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X