اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در پیکربندی LCD گرافیکی 64*128 با کنترلر KS108 در بیسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در پیکربندی LCD گرافیکی 64*128 با کنترلر KS108 در بیسکام

مدار مثل دیتا شیت اینجوری بستم :(کریستال و خازن پایه 12 رو در اوردم و بین پایه 10 و 13 یه مقاومت گذاشتم)

http://i5.tinypic.com/4ztevqg.jpg

ولی بازم میکرو رو که نمیتونه شناسایی کنه هیچی , وقتی هم که میخوای فیوز بیت ها رو ببینی این پیام رو میده :

READLB entry not found

دیدگاه

پیشفرض فیوز بیتها که توو عکس دادین یعنی 0100 که اسیلاتور داخلی بوده الان میگین ماله 2 بیت پایین رو غیر فعال کردین،یعنی 0111 که اونطور که نگاه کردم میفته روو RC آ‌خارجی ... راستش هیچی به نظرم نمی رسه!!آ‌ :sad:

دیدگاه

همون , یعنی خلاص . راستی یه جایی دیدم با وصل 12 ولت به یکی از پایه های میکرو :evil: که نمیدونم کودوم پایه اونه میشه یه کارایی کرد . به نظر شما یه همچین شوکی میتونه اونو از خواب بپرونه :nerd:

دیدگاه

توو این ضمینه تنها چیزی که به نظر می رسه اینه که با همچین شکی می تونیم میکرو رو از خواب بپرونیم تا بعدش خدا بیامرز خواب به خواب بره :icon_razz: !! اما بازم اونقدر چیزهای عجیب غریب دیدم که اگه بگن اینطوری میشه باور میکنم :sad:

راستی،پینهای portc غیر فعال می شدن! اما وقتی یه بار فیوزهارو تنظیک کرده بودین . داشت روو LCD می نوشت جدا نمی دونم چرا دویاره اون رو دست کاری کردین!!آ‌ جابجا نوشتنش بعید می دونم به این ربط داشت :cry2:

دیدگاه

سلام
            من با kxm12864-j-3 و mega16 مدار رو بستم از مثال که تو bascom بود هم استفاده کردم ولی فقط اون عکس ته بر نامه رو می بینم و خبری از text ها و دایره و سط برنماه نیست ؟

کسی می دونه چرا ؟

'-----------------------------------------------------------------------------------------
            'name : ks108.bas
            'copyright : (c) 1995-2005, MCS Electronics
            'purpose : demonstrates the KS108 based graphical display support
            'micro : Mega323
            'suited for demo : no
            'commercial addon needed : no
            '-----------------------------------------------------------------------------------------

$regfile = "m16def.dat" ' specify the used micro
            $crystal = 8000000 ' used crystal frequency
            $baud = 19200 ' use baud rate
            $hwstack = 32 ' default use 32 for the hardware stack
            $swstack = 10 ' default use 10 for the SW stack
            $framesize = 40 ' default use 40 for the frame space

'some routines to control the display are in the glcdKS108.lib file
            $lib "glcdKS108.lib"

Wait 2

Print "Config" ' printing will still work as only the receiver pin is disabled

'First we define that we use a graphic LCD
            Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Portc , Controlport = Portd , Ce = 2 , Ce2 = 3 , Cd = 6 , Rd = 5 , Reset = 1 , Enable = 4

'The dataport is the portname that is connected to the data lines of the LCD
            'The controlport is the portname which pins are used to control the lcd
            'CE =CS1 Chip select
            'CE2=CS2 Chip select second chip
            'CD=Data/instruction
            'RD=Read
            'RESET = reset
            'ENABLE= Chip Enable

'Dim variables (y not used)
            Dim X As Byte , Y As Byte

Print "Cls"
            Cls

Wait 1

'specify the font we want to use
            Setfont Font8x8

'You can use locate but the columns have a range from 1-128
            'When you want to show somthing on the LCD, use the LDAT command
            'LCDAT Y , COL, value
            Lcdat 1 , 1 , "123"

'lcdat accepts an additional param for inversing the text
            Lcdat 2 , 1 , "123" , 1 ' will inverse the text

'Now use a different font
            'Setfont Font8x8
            'since the 16*16 font uses 2 rows, show on row 3
            'Lcdat 1 , 1 , "2345"
            'Lcdat 2 , 56 , "2345656"
            Wait 1
            Line(0 , 0) -(127 , 64) , 1 'make line
            Wait 2
            Line(0 , 0) -(127 , 64) , 0 'remove line

For Y = 1 To 20
            Circle(30 , 30) , Y , 1
            Waitms 100
            Next

Wait 1
            Glcdcmd &H3E , 1 : Glcdcmd &H3E , 2 ' both displays off
            Wait 1
            Glcdcmd &H3F , 1 : Glcdcmd &H3F , 2 'both on
            'GLCDCMD accepts an additional param to select the chip
            'With multiple, GLCDCMD statements, it is best to specify the chip only the first time

Showpic 0 , 0 , Plaatje 'show a comnpressed picture
            End 'end program

'we need to include the font files
            'Notice that this is a testfont with only numbers defined !
            '$include "smallfont8x8.font"
            $include "font8x8.font"
            '$include "font16x16.font"

Plaatje:
            'include the picture data
            $bgf "ks108.bgf"

دیدگاه

اگه حوصله دارین بیسکام 1.11.8.5 رو که قبلا گزاشته بودم تست کنین!!آ‌بیینین نتیجه همینه ؟

دیدگاه

سلام

آقا نتیجه همونه من نقشه شما تیک رو هم میزارم شاید اشکا ل او نجاست :angry:

http://rapidshare.com/files/57530833/Shematic.jpg.html

دیدگاه

تو نقشه شماتیک شما از 8535 استفاده کردید مطمئنی که با عوض کردن خط اول با "REGFILE="M32DEF.DAT$ مدار تغییر دیگه ای نمیخواد و کار میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sisco
                    همون , یعنی خلاص . راستی یه جایی دیدم با وصل 12 ولت به یکی از پایه های میکرو :evil: که نمیدونم کودوم پایه اونه میشه یه کارایی کرد . به نظر شما یه همچین شوکی میتونه اونو از خواب بپرونه :nerd:
                    سلام
                    قضیه شوک و اینجور چیزها نیست دوست عزیز،این روش پروگرام کردن موازی هست،بعضی وقتها که فیوزبیتها به هم می ریزه و از روش سریال نمیشه پروگرام شون کرد از این روش میشه تغییرشون داد
                    مراجعه کم به دیتاشیت قسمت Parallel Programming
                    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
                    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo
                      اگه حوصله دارین بیسکام 1.11.8.5 رو که قبلا گزاشته بودم تست کنین!!آ‌بیینین نتیجه همینه ؟
                      والا من با 8.3 و 8.5 هم امتحان کردم ولی فرقی نداشت نتیجه همون بود . د

نوشته اصلی توسط sisco
                      تو نقشه شماتیک شما از 8535 استفاده کردید مطمئنی که با عوض کردن خط اول با "REGFILE="M32DEF.DAT$ مدار تغییر دیگه ای نمیخواد و کار میکنه
                      چیزی که مهمه فکر کنم ترتیب پایه ها باشد نه خود میکرو در ضمن فکر کنم اگه اشتباه باشه باید حتی اون عکس اخر رو هم نبینم

دیدگاه

سلام :

دوستان خیلی خیلی منو می بخشید.
                        اما آدم با عنوان راهنمایی در پیکربندی LCD گرافیکی 64*128 با کنترلر KS108 در بیسکام می آید تو این تاپیک اما هرچی توش نوشتید در مورد فیوز بیته
                        بحث کلاً عوض شده !! :eek:

موفق باشید

دیدگاه

با عرض پوزش . کسی میدونه که نمایشگر ها از کجا معلوم می شه که sed هست یا نه و اینکه فرمت lbx با lib فرق داره یا نه؟ کسی glcdks108.lib رو داره و یا bascom avr 1.11.8.3 ممنون.
                          همه جمع در این سایت و همه منفردیم

دیدگاه

اولا من چون log out نمی کنم،معمولا تعداد زیادی از آخرین پستها رو از دست می دم!
                            من از وسط این بحث به بعد رو تا حالا ندیدم!!!!!!! جالبه که اینجا هم معلوم نشد ایشون lcd رو راه انداختن یا نه!!!
                            دوما بهتره به فروشنده بگین یک lcd با استاندار ks108 بده! اینطوری راحتترین راهه فهمیدن :icon_razz: بعد هم اینکه glcdks108.lib توو خیلی از آخرین نسخه های کرک شده بیسکام هست،اکثرشون توو قسمت دانلود اینجا هستن ...
                            آخرین نسخه کرک کامل بیسکام،1.11.9.0 هستش ...

دیدگاه

آقا من نمایشگر kxm12864j-3 رو پیکر بندی می کنم. از لحاظ نرم افزاری، یعنی تو بسکام مشکلی نداره. ولی من تو برنامه یه led رو می خوام برای چک کردن محل برنامه روشن کنم. که بعد از خط پیکر بندی هستش ، ولی اصلا اتفاقی نمی افته. انگار به اون خط نمی رسه.
                              همه جمع در این سایت و همه منفردیم

دیدگاه

بهتره اول یه برنامه ساده بنویسین که فقط همون led رو روشن خاموش کنه،از اینکه میکرو درست پروگرم میشه،تغذیه صحیحه و پیکره بندیه کریستال صحیحه اطمینان پیدا کنین بعد برنامه اینجا رو تست کنینن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X