اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

lcd کاراکتری. فوری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

lcd کاراکتری. فوری

سلام. دوستان من یه مدار با میکرو و ماژول آلتراسونیک با lcd کاراکتری 2*16 بستم که تو ال سی دی به جای فاصله " کاراکترهای یک سطر از lcd بطور کامل روشن شده و هر چی برنامه رو عوض میکنم همین مشکلو داره.الان میخام lcd رو ببندم رو پروگرامر که تستش کنم ببینم سالمه یا نه. به نظر شما:
    1-این مشکل میتونه از چی باشه؟
    2- برای تست lcd با پروگرامر به یه برنامه lcd tester نیاز دارم که نمیدونم چه جوری پیداش کنم.(پروگرامر از محصولات همین سایته یعنیeca multi programer همراه با cd). در ضمن هنگام وصل lcd به پروگرامر (بدون نرم افزار) دوباره کاراکترهای همون سطر روشن میشه.با تشکر

پاسخ : lcd کاراکتری. فوری

شاید ال سی دیت خرابه
    شاید ولتاژ مناسب نیست
    شاید اتصال پایه ها مشکل داره
    گزینه اول محتمل تره
    دکتر شریعتی : «کلاس پنجم که بودم پسر درشت هیکلی در ته کلاس ما می نشست که برای من مظهر تمام چیزهای چندش آور بود ،آن هم به سه دلیل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اینکه سیگار می کشید و سوم - که از همه تهوع آور بود- اینکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالی گذشت یک روز که با همسرم از خیابان می گذشتیم ،آن پسر قوی هیکل ته کلاس را دیدم در حالیکه خودم زن داشتم ،سیگار می کشیدم و کچل شده بودم

دیدگاه

پاسخ : lcd کاراکتری. فوری

نوشته اصلی توسط SEPN
      شاید ال سی دیت خرابه
      شاید ولتاژ مناسب نیست
      شاید اتصال پایه ها مشکل داره
      گزینه اول محتمل تره
      با احترام به نظر دوستمون من نظرم اینه که معمولا ال سی دی ها خراب نیستند و این برنامه ما هست که مشکل داره
      1- شاید فیوزبیت کریستال خارجی تنظیم کردی ولی کریستال نداشتی
      2- ای سی دی رو اینیت کردی؟
      یک led به میکرو وصل کن و اون رو خاموش و روشن کن ببین اصلا برنامت پروگرام شده ....
      Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X