اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استپر موتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استپر موتور

آقا من گفتم بیسیک رو یادم رفته اگه میخوایید با سی کمکتون میکنم .

دیدگاه

سلام می تونید برنامه را به صورت های زیر بنویسید برای راه اندازی به صورت موجی
      Do
      E = 1
      For B = 1 To 4
      Rotate E , Right
      Portd = E
      Waitms 5
      Next

Loop
      End
      معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
      اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
      آموزش Modelsim

دیدگاه

برای نیم پله هم می تونید به این صورت بنویسید
        Do
        For A = 1 To 100
        Portd = &B10001000
        Waitms 1
        Portd = &B11001100
        Waitms 1
        Portd = &B01000100
        Waitms 1
        Portd = &B01100110
        Waitms 1
        Portd = &B00100010
        Waitms 1
        Portd = &B00110011
        Waitms 1
        Portd = &B00010001
        Waitms 1
        Portd = &B10011001
        Waitms 1
        Next
        Loop
        End
        معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
        اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
        آموزش Modelsim

دیدگاه

البته اینها که نوشتم برای موتوهای تک قطبی هستش :eek:
          آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
            آقا من گفتم بیسیک رو یادم رفته اگه میخوایید با سی کمکتون میکنم .
            مرسی از کمکتون

دیدگاه

اقای skiboys اینارو میدونم من یه ساعت دارم که میخوام سر یه ساعت این کار انجام بشه ولی نمیدونم این کارو چه جور باید انجام بدم یعنی کجای برنامه این کارو انجام بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msadegh
                اقای skiboys اینارو میدونم من یه ساعت دارم که میخوام سر یه ساعت این کار انجام بشه ولی نمیدونم این کارو چه جور باید انجام بدم یعنی کجای برنامه این کارو انجام بدم
                سلام اقا صادق سال نو شما مبارک باشه شما باید این ساعت را درست کنید ابتدا باتایمر یک زمانی را درست کنید سپس با استفاده از ان ساعتتان را بسازید البته برای دقیق بودن ساعت می توانید از RTC نیز استفاده کنید
                آموزش Modelsim

دیدگاه

شما از قسمتهای دیگه جواب گرفتید د ابتدا این کارها را انجام دهید
                  1-ساختن ساعت من با دستورConfig Clock کار نکردم ببینید با این دستور جواب می ده یا نه
                  2_ساعت را در ثگمنت نشان دهید
                  3_ به جای موتور یک LED بزارید وسر ساعت خاصی روشن خاموش کنید
                  4_ موتور را به تنهایی بدون ساعت وسگمنت روشن کنید
                  5_ در این مرحله موتور هم اضافه کنید
                  اگر این کارها را کرده اید بگید مشکل چیه الان؟
                  آموزش Modelsim

دیدگاه

همه چیش درسته فقط مشکل این گزینه 3 هست که نمیتونم سر ساعت روشن خاموش کنم

دیدگاه

شروع کن با تایمر ساعت ساختن
                      آموزش Modelsim

دیدگاه

مگه برنامه رو نداری خب ساعت داره دیگه
                        فقط میخوام با این ساعت هر چند ساعت یه برا یه موتور و روشن خاموش کنه

دیدگاه

با سلام.
                          دوست عزیز شما گفتین در مدار یه ساعت دارین و مثل اینکه اون رو با استفاده از تایمر 2 ساختین.
                          خوب تو بسکام این ساعت یه زیر برنامه به اسم Sectic داره. شما می تونید برای ساعت از توابع خود اون استفاده کنید یا با استفاده از این تایمر که هر یک ثانیه به برچسب Sectic پرش می کنه یه ساعت بسازین و با دستورات شرطی مدت زمان روشن بودن رو مشخص کنید.یعنی وقتی زمان مورد نظر فرار رسید برنامه به یه برچسب برای راه اندازی استپ پرش کنه.
                          اگر هم از سون سگمنت تو برنامه استفاده می کنید، اون رو تو حلقه اصلی قرار بدین و دیتای مورد نظر رو روش نمایش بدین.
                          چرا ناراحتی پاتریک!
                          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                          - از دیدنش ناراحت شدی؟
                          + نه
                          پس چی ناراحتت کرده
                          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X