سلام عرفان جان :bye
ممنون از این پست قشنگ و مفید
فقط قبل از این که شروع کنی یه مطلب میخواستم بگم
}(اگه این پستت برنامه نویسی هم داره )if
میدونم به احتمال زیاد میخوای با بسکام توضیح بدی
ازت میخوام که اگه امکان پذیره اینو با c هم بزارید
else if
حداقل برنامتون رو به صورت منطقی توضیح بدین
{
تا اگه کسی از دوستان مثل من بسکام بلد نبود فوت فن کار دستش بیاد
بازم ممنون :nice:
زندگی یه محیط برنامه نویسیه که خودمون برنامشو مینویسیم
و هر لحظه امکان فشار روی کلیک run هست
پس ریسک نکنین خط به خط برنامتون رو چک بکنید چون شاید دیگه فرصت دباگ کردن برنامه رو نداشته باشید.
الهم اغفر لنا ذنوبنا
برقراری ارتباط از طریق پارال :
اول باید پایه RXD==>6 رو 1 کنید و TXD==>5 رو هم 0 کنید
بعد pcs ==>27 , WR==>3 , RD==>4 , AO==>8 به ترتیب 0 , 0 , 1 , 1 کنید بعد دستور مورد نظر رو از صحفه 5 و 6 و 7 انتخاب کنید و به پایه های دیتای ای سی (15 تا 22 ) بفرسید سپس پایه های بالا رو به ترتیب 0 , 0 , 1 , 0 کنید و بعد داده مورد نظر رو بفرسید
برای دریافت از ای سی هم کافیست پایه ها رو به ترتیب 0 , 1 , 0 ,0 کنید سپس از داده ها رو بخونید
می خواستم ببینم این آیسی تو ایران اصلا گیر میاد ؟ من چند ماه پیش دنبالش بودم اصلا گیر نمی یومد .
دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...
توی ایران CH375 گیر میاد اگه بازم کسی بود که CH376 بخواد شاید بیارم
عرفان از کجا بیاری oo:
اگه تونستی یه دو سه کیلو واسه ما هم جدا کن
ولی جدا اگه شما فروشگاهی چیزی دارین من چندتا میخوام :nice:
قیمتش در چه حدودیه؟
منتظر بخش مهم «نحوه دسترسی به فایل های داخل فلش » تو این تاپیک هستیم
موفق باشی :nice:
زندگی یه محیط برنامه نویسیه که خودمون برنامشو مینویسیم
و هر لحظه امکان فشار روی کلیک run هست
پس ریسک نکنین خط به خط برنامتون رو چک بکنید چون شاید دیگه فرصت دباگ کردن برنامه رو نداشته باشید.
الهم اغفر لنا ذنوبنا
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
دیدگاه