اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط SPI

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط SPI

سلام
    آیا در ارتباط SPI سخت افزاری میتوان چند قطعه که دارای چنین ارتباطی می باشند مانند mmc و vs1003 و... میتوان همه اینها رو رو فقط به پینهای spi میکرو وصل کرد؟ بین کارشون تداخلی به وجود نمی آید؟

پاسخ : ارتباط SPI

سلام
    من با spi کار نکردم ولی یه مقاله دارم در مورد مد باس در spi شاید به دردت بخوره :agree:

SPI_Bus.pdf - 137.0 Kb
    با مردم همون جوری رفتار کن که دوست داری باهات رفتار کنن

دیدگاه

حتما میخونمش

کسی میدونه که آیا می شود از spi بصورت باس استفاده کرد و چند وسلیله یا قطعه با ارتباط spi رو به پینهای مربوطه در میکرو وصل کرد یا خیر؟

دیدگاه

سلام

نوشته اصلی توسط ebi2000
        حتما میخونمش

کسی میدونه که آیا می شود از spi بصورت باس استفاده کرد و چند وسلیله یا قطعه با ارتباط spi رو به پینهای مربوطه در میکرو وصل کرد یا خیر؟
        منظورتون رو درست متوجه نشدم

اگه می خواید با SPI چند تا ای سی رو به هم دیگه وصل کنید می تونید از چند تا لج استفاده کنید
        Sometimes to get more best things
        Have lost the good things

http://up.vatandownload.com/images/4...yoiozp4ro7.gif
        3A(HD) PS

دیدگاه

الان میخوام یک mmc و یک آیسی تاچ که هر دو از طریق spi هستند رو به یک میکرو وصل کنم. mmc درست کار میکنه و اطلاعات رو در lcd مینویسه.

حالا برای راه اندازی تاچ ads7843 اون رو هم به همون پایه های spi میکرو وصل کردم. یعنی هم mmc و هم تاچ به میکرو وصل هست

ولی اینطوری نه mmc رو میگیره نه تاچ رو. چطوری میتونم هر ماژول یا قطعه ای که با spi هست رو به پایه های spi میکرو وصل کنم؟

دیدگاه

راهنمایی نمی کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebi2000
              الان میخوام یک mmc و یک آیسی تاچ که هر دو از طریق spi هستند رو به یک میکرو وصل کنم. mmc درست کار میکنه و اطلاعات رو در lcd مینویسه.

حالا برای راه اندازی تاچ ads7843 اون رو هم به همون پایه های spi میکرو وصل کردم. یعنی هم mmc و هم تاچ به میکرو وصل هست

ولی اینطوری نه mmc رو میگیره نه تاچ رو. چطوری میتونم هر ماژول یا قطعه ای که با spi هست رو به پایه های spi میکرو وصل کنم؟
              با سلام

بله spi را می توان به صورت باس بین چند وسیله استفاده نمود.
              پایه ss/ یا cs/ هر وسیله باید مستقل از دیگری توسط مستر کنترل شود تا آن وسیله بداند که با او کار دارید.

پروژه جناب polestar
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?t....150;topicseen
              را جستجو کنید.
              آی سی تاچ را با حافظه mmc/sd در یک باس استفاده نموده اند.

با سپاس
              گشتی در لاله زار
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebi2000
                سلام
                آیا در ارتباط SPI سخت افزاری میتوان چند قطعه که دارای چنین ارتباطی می باشند مانند mmc و vs1003 و... میتوان همه اینها رو رو فقط به پینهای spi میکرو وصل کرد؟ بین کارشون تداخلی به وجود نمی آید؟
                با سلام

البته که میشه همونطوری که دوست و همکار خوبم اقای (ببخشید اسمتونو نمیدونم) Solsal هم فرمودند این کار با استفاده از پین SS یا CS مقدوره
                این CS مخفف کلمات Chip select هست که برای انتخاب یکی از دیوایسهای متصل به باس ایتفاده میشه یعنی شما برای اینکار نیاز به باس SPI یعنی پینهای MISOو MOSI و SCK دارید و برای هر دیواس یک پین انتخاب یا همان Chip select یا CS دارید
                خود بنده در این پروژه که معرفی شده SD و VS1003 و ADS7846 رو به یک باس به میکرو ارتباط دادم
                برای این کار فقط کافیه قبل از ارسال یا دریافت دیتا پین CS اون دیوایس بخوصوص رو انتخاب کنید همین

به همین سادگی :nice:
                تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                  با سلام

البته که میشه همونطوری که دوست و همکار خوبم اقای (ببخشید اسمتونو نمیدونم) Solsal هم فرمودند این کار با استفاده از پین SS یا CS مقدوره
                  این CS مخفف کلمات Chip select هست که برای انتخاب یکی از دیوایسهای متصل به باس ایتفاده میشه یعنی شما برای اینکار نیاز به باس SPI یعنی پینهای MISOو MOSI و SCK دارید و برای هر دیواس یک پین انتخاب یا همان Chip select یا CS دارید
                  خود بنده در این پروژه که معرفی شده SD و VS1003 و ADS7846 رو به یک باس به میکرو ارتباط دادم
                  برای این کار فقط کافیه قبل از ارسال یا دریافت دیتا پین CS اون دیوایس بخوصوص رو انتخاب کنید همین

به همین سادگی :nice:
                  با تشکر از آقای اسدی این سوالی بود که حین خوندن پروژه MP3 Player به ذهن من خطور کرده بود.
                  بازهم از توضیح کاملتون تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X