اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت تابلو روان 8*8 -بدون قطعه خاص (لچ و غیره ) - atmega 16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت تابلو روان 4*8 -بدون قطعه خاص (لچ و غیره ) - atmega32,atmega 16

قسمت 1:http://www.hlachini.com/Projects/Signe-LED/Diagram/Signe-LED-5x7.gif
    قسمت 2 :http://www.hlachini.com/Projects/Signe-LED/Diagram/matrix-led-5x7.gif
    فقط من تو ساخت اشتباه کردم جای پورت b و d رو اشتباه زدم .
    من در این مدار تابلو روان از پورت d برای راه اندازی و کنترل سطرها و از پورت b جهت راهآ‌اندازی ستونآ‌ها استفاده کردهآ‌ام.
    ولی توی نقشه اصلی از پورت b برای راه اندازی و کنترل سطرها و از پورت d جهت راهآ‌اندازی ستونآ‌ها استفاده کرده من باید برعکس کردنش کجای برنامه رو تغییر بدم - من همین برنامه رو که با مگا8 هستش رو وقتی میریزم رو ی میکرو چیزای قاطی و پاتی رو ی ال ای دی ها نشون می ده .
    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : ساخت تابلو روان 4*8 -بدون قطعه خاص (لچ و غیر

از لچ استفاده کردی یا نه؟
      اخه برنامه صفحه قبل با لچ هست
      اگه سخت افزارت با سخت افزار لاچینی یکی هست فقط تو برنامه هر جا portd هست بنویس portb هرجا portb هست بنویس portd
      راستی سخت افزار سایت لاچینی 8 ستون هست و 8 سطر ولی اون عکسی که گذاشتی 4 ستون هست و 8 سطر
      من که بالاخره نفهمیدم چیکار کردی! یه شماتیک درست و حسابی و کامل بکش تو پروتئوس
      با تشکر

دیدگاه

پاسخ : ساخت تابلو روان 4*8 -بدون قطعه خاص (لچ و غیره ) - atmega32,atmega 16

فکر کنم این تاپیک اشتباها پاک شده بوده ! من برگردوندمش
        لطفا فردی که اشتباه پاکش کرده بوده به من PM بده
        مرسی
        I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : ساخت تابلو روان 8*8 -بدون قطعه خاص (لچ و غیره ) - atmega 16

من از لچ استفاده نکردم !!
          اون برنامه رو ولش کن!! اون یه مدار دیگست !!
          http://www.hlachini.com/Projects/Signe-LED/Diagram/Signe-LED-8.htm اینو ببین این جایی که من از روش ساختم !!
          آقای لاچینی تابلو 5*7 ساخت ولی من با همون مدل 8*8 ساختم .
          آقای لاچینی از مگا8 استفاده کرده من از مگا16 !!

من در این مدار تابلو روان از پورت d برای راه اندازی و کنترل سطرها و از پورت b جهت راهآ‌اندازی ستونآ‌ها استفاده کردهآ‌ام.
          ولی توی نقشه اصلی از پورت b برای راه اندازی و کنترل سطرها و از پورت d جهت راهآ‌اندازی ستونآ‌ها استفاده کرده
          من زیاد با پروتوس کار نکردم ولی سعی میکنم یه چیزی بکشم !!

دیدگاه

ببخشید من با پروتوس کار نکردم ولی یه سئوال اینکه اون کادر آبی رنگ چطوری بزرگ می شه ؟؟؟
            آخه مدارم رو کشیدم ولی بیرون از اون دیگه پروتوس ترک نمی کشه !!

دیدگاه

ببخشید چطوری می تونم به میکرو برنامه بدم ؟؟؟

دیدگاه

system>set sheet size
                برای این که به میکرو برنامه بدی برو تو تنظیماتش و برنامه رو لود کن
                اون برنامه رو بیخیال شو
                چون داری تعداد سطر رو اضافه میکنی
                تو انجمن اموزش بسکام زیاد هست
                بشین خودت بنویس جایی هم مشکل پیدا کردی مطرح کن البته برنامش چیز زیادی نداره
                اینو که گفتم دو دلیل داشت اول اینکه باعث پیشرفت خودت میشه و.... دوما من الان خودم در گیر یه کار واسه مدرسه هستم! از ساعت 12 ظهر روش کار میکنم تا 4 صبح! و روز از نو روزی از نو! زیاد الان تو حس برنامه نویسی نیستم!یا اینکه صبر کن یکی از بچه ها برنامه رو واست تغییر بده
                با پوزش و تشکر!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RAZORBACK
                  system>set sheet size
                  برای این که به میکرو برنامه بدی برو تو تنظیماتش و برنامه رو لود کن
                  اون برنامه رو بیخیال شو
                  چون داری تعداد سطر رو اضافه میکنی
                  تو انجمن اموزش بسکام زیاد هست
                  بشین خودت بنویس جایی هم مشکل پیدا کردی مطرح کن البته برنامش چیز زیادی نداره
                  اینو که گفتم دو دلیل داشت اول اینکه باعث پیشرفت خودت میشه و.... دوما من الان خودم در گیر یه کار واسه مدرسه هستم! از ساعت 12 ظهر روش کار میکنم تا 4 صبح! و روز از نو روزی از نو! زیاد الان تو حس برنامه نویسی نیستم!یا اینکه صبر کن یکی از بچه ها برنامه رو واست تغییر بده
                  با پوزش و تشکر!
                  نه بابا تا اینجا هم خیلی زحمت کشیدی !!

دیدگاه

http://up98.org/upload/server1/02/g/orsigtxae892sy8gt17.rar
                    اینم طراحی با پروتوس البته عجله داشتم سریع کشیدم .
                    اگر این مدار درست کارکنه می شینم قشنگ یه پی سی بی تابلو روان 16*16 براش طراحی می کنم و یه pdf راهنما و اونقوت می زارم توی سایت ..
                    فقط مونده برنامه نویسی !!!دی: فری

دیدگاه

دوستان من اینو با ATMEGA 16 ساختم و کارکرد البته همون 5*7 ولی با برنامه خود آقای لاچینی که نشان دهنده حرف A هستش کار می کنه ولی وقتی برای تغییر نوشته کد های گلایف رو تغیر می دم ( کد ها رو با همون برنامه آقای لاچینی می سازم ) و اون رو روی میکرو پروگرام می کنم همه ی ال ای دی ها روشن می شه نمی دونید چرا ؟؟؟

دیدگاه

اون مشکل هم حل شد ولی مشکل بعدی اینه که چرا نوشته حرکت نمی کنه . یعنی وقتی که من یک کلمه مثل ECA رو می نویسم فقط E اون رو نشون می ده .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X