اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ساخت کابل پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد ساخت کابل پروگرامر

کابل SIP پروگرامر USBASP AVR رو چه جوری باید بسازم؟یا باید به کدوم پایه های میکرو وصلشون کنم
    در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
    و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
    و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

پاسخ : سوال در مورد ساخت کابل پروگرامر

روی خود پروگرمر کنار سوکت مربوط به isp نوشته اسم هر پین رو(miso mosi gnd reset sck)
    از روی دستاشیت میکرو مورد نظر پایه های متناظر رو پیدا کنید و به هم وصل کنید
    با تشکر

دیدگاه

دوست عزیز من میکرو بلد نیستم. تازه دارم یاد میگیرم.
      متوجه نشدم. میشه از روی شماتیک پروگرامرم بگبد؟
      و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
      و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

مشکلم اینه که فیوزبیت یه mega 8 رو دستکاری کردم(گذاشتم روی کریستال خارجی)
        الان دیگه میکرو رو نمیشناسه
        میخوام با این پروگرامر برشگردونم.
        چه کنم؟

دیدگاه

پایه 9 sv1 میره به miso میکرویی که میخوای پروگرم کنی(صفحه دوم دیتاشیت شماره این پین نوشته)
          پایه 7 >>sck
          پایه 5 >> reset
          پایه 1 >> mosi
          گراند های میکرویی که میخواد پروگرم بشه رو هم به گراند این مدار وصل کن و اگه تغذیه جدا داره که هیچ ولی اگه نداره تغذیه این مدار رو هم بهش وصل کن
          با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X