اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا lm35 در دماهای کمتر از منفی دو درجه در شبیه سازی زیر یک درجه کمتر نشون میده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چرا lm35 در دماهای کمتر از منفی دو درجه در شبیه سازی زیر یک درجه کمتر نشون میده

لینک شبیه سازی پروتئوس :
    http://wdl.persiangig.com/pages/down...%20%282%29.zip

پاسخ : چرا lm35 در دماهای کمتر از منفی دو درجه در شبیه سازی زیر یک درجه کمتر نشون میده

دیدگاه

پاسخ : چرا lm35 در دماهای کمتر از منفی دو درجه در شبیه سازی زیر یک درجه کمتر نشون میده

سلام تا اونجایی که من می دونم lm35 دما های بین 2تا 150 درجه سانتی گراد را اندازه می گیرد
      معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
      اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
      آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboys
        سلام تا اونجایی که من می دونم lm35 دما های بین 2تا 150 درجه سانتی گراد را اندازه می گیرد
        خیر
        lm35 بنابر دیتاشیت از -55 تا +150 درجه رو اندازه میگیره اما مشکل آنالوگ بودن خروجیشه که ما خروجیش رو به adc میکرو میدیم ولی adc ها فقط قابلیت نمایش از صفر رو دارندبرای رفع این مشکل با اضافه کردن یک سخت افزار ساده (طبق لینک بالا) ما دو ورودی به adc میکرو میدیم که حاصل رو از هم کسر میکنیم تا قابلیت نمایش دماهای منفی رو داشته باشیم
        حالا مشکل من اینجاست که برای دمای کمتر از -2 درجه در شبیه سازی یک درجه خطا دارم

دیدگاه

در برنامه عدد خروجی مبدل آنالوگ را بر 2.046 تقسیم کردی بعد با 2 جمع کردی یا یه چیز دیگه؟
          معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
          اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
          آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboys
            در برنامه عدد خروجی مبدل آنالوگ را بر 2.046 تقسیم کردی بعد با 2 جمع کردی یا یه چیز دیگه؟
            در لینک بالا همه موارد از جمله برنامه وجود دارد

دیدگاه

دوست من خندم گرفت وقتی فایلتون رو دیدم.چه مشکل خنده دار وعجیبی :mrgreen: :eek:

من بیسیک بلد نیستم نمیدونم تو برنامه چی کار کردن اما چیزی که مشخصه به ازاء دماهای پایین از 2- درجه مشکل ثابت هست یعنی برا تمام مقادیر ، 1 درجه اختلاف هست پس شما میتونید که تو برنامتون شرط بذارین که اگه دما کمتر از 2- درجه هست یه درجه بهش اضافه کنید و بعد داخل سگمنت نشونش بدین.

البته میدونم پیشنهاد مسخره ای هست اما با این کار مشکل حل میشه دیگه میگین نه نگاه کن.
              بازم ببخشید بابت پیشنهادم
              [glow=red,2,300]گرد هم آمدن شروع است.با هم ماندن پیشرفت است.با هم کار کردن موفقیت است.[/glow]
              [img width=98 height=100]http://s3.picofile.com/file/7407857311/icon3.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدجان
                دوست من خندم گرفت وقتی فایلتون رو دیدم.چه مشکل خنده دار وعجیبی :mrgreen: :eek:

من بیسیک بلد نیستم نمیدونم تو برنامه چی کار کردن اما چیزی که مشخصه به ازاء دماهای پایین از 2- درجه مشکل ثابت هست یعنی برا تمام مقادیر ، 1 درجه اختلاف هست پس شما میتونید که تو برنامتون شرط بذارین که اگه دما کمتر از 2- درجه هست یه درجه بهش اضافه کنید و بعد داخل سگمنت نشونش بدین.

البته میدونم پیشنهاد مسخره ای هست اما با این کار مشکل حل میشه دیگه میگین نه نگاه کن.
                بازم ببخشید بابت پیشنهادم
                اینطوری دمای منف 3 رو اصلا نمایش نمیده !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X