اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمایش عکس روی ال سی ذی گرافیکی از mmc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نمایش عکس روی ال سی ذی گرافیکی از mmc

کد:
    [quote=l3ai3ak]
    یا چیزی رو بلدی یا بلد نیستی.!!
    اگه بلدی: جواب کامل میدی . اگه نه: چرا براش افسانه سر هم می کنین .

بیا اینو خودم نوشتم و مدتیه ازش استفاده می کنم .اگه یکم تلاش میکردی خودتم می تونستی بنویسی.

[/quote]
    نوشته اصلی توسط l3ai3ak
    عزیزم لطفا همینجوری چیزی رو نگو !!!!!!!!!!!!!
    تو پاسخ خودت هم گفتی اگه کمی تلاش میکردی.
    هدف بنده هم همین بود. بهتره قبل از ایجاد تاپیک تو انجمن یه سرچ کوچولو بزنیم بعد تاپیک ایجاد کنیم
    وقتی سرچ نکنی !!! بهتر از این هم نمیشه

همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

جا داره از تمام دوستان که در این تاپیک به بنده کمک کردن تشکر کنم .بنده اخرش با کمک تلفنی یکی از دوستان به نتیجه رسیدم و مشکلم حل شد .
      در ضمن این اواخر اکثر دوستان به جای جواب دادن به سوال مطرح کننده سوال میگن سرچ کن خودت پیدا میکنی .که به نظر بنده این درست نیست که وقتی جوابی برای گفتن نداری به علل مختلف این جمله رو به کار ببرید.چون خود بنده قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم هم در اینترنت و هم در سایت جستوجو کردم و بعد از اینکه به جواب مورد نظرم نرسیدم این موضوع رو ایجاد کردم .دوستانی هم که این جمله رو به کار میبرن بهتره اول خودشون به سرچی بکنن ببینن جوابش چیه بعد این جمله رو بنویسن تا حداقل مطرح کننده سوال سردرگم نشه
      روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام
        اگر امکان دارد برنامه کامل رو قرار بدید تا ما هم استفاده کنیم .
        ممنون و متشکر

sigpic

دیدگاه

من هم برای lcd n96 یا 3.2" میخوام کسی داره؟
          اونم با کدویژن؟
          معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

نمایش عکس روی ال سی ذی گرافیکی از mmc

نوشته اصلی توسط alidehghan288
            من هم برای lcd n96 یا 3.2" میخوام کسی داره؟
            اونم با کدویژن؟
            اتفاقا اینو دیده بودم فقط کافیه به انگلیسی سرچ کنی.

دوستان عزیز کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟
            من فقط می خوام یک فایل عکس بافرمت BMP رو از روی mmc بخونم و روی LCD گرافیکی تک رنگ نشون بدم.
            حتی فرمت و یا کد هم باشه مهم نیست فقط به جای اینکه از حافظه خود میکرو نشون بدیم از MMC بتونیم نشون بدیم.
            شما می دونی باید چیکار کنم.؟
            الان mmc رو می تونم چک کنم. و عکس هم از حافظه خود میکرو نمایش می دم اما نمی تونم از رو MMC نمایش بدم :cry:

sigpic

دیدگاه

الان دقیقا مشکل کار کجاس؟
              مجله ی نویز 2 قسمت MMC رو بخون کلیاتش رو گفتم. ببین چطوره.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نمایش عکس روی ال سی ذی گرافیکی از mmc

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
                الان دقیقا مشکل کار کجاس؟
                مجله ی نویز 2 قسمت MMC رو بخون کلیاتش رو گفتم. ببین چطوره.
                سلام
                خیلی خوب بود فقط من زبان سی خیلی کم بلدم و بیسیک رو خوب بلدم.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                  سلام
                  من فقط سی بلدم! (در این مورد)
                  بعد ازا ینکه اینو خوندی این صفحه رو هم بخون:
                  http://en.wikipedia.org/wiki/BMP_file_format
                  کاملا توضیح داده ، بازم مشکی بود در خدمتیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                    سلام
                    سعی کن سی رو قوی کنی. بیسیک من دراوردیه. نه استاندارد درست درمونی نه توسعه خوبی نه سازگاری کدی بین کامپایلر ها!!. (چه برسه به سخت افزارهای متفاوت)
                    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                      سعی کن سی رو قوی کنی. بیسیک من دراوردیه. نه استاندارد درست درمونی نه توسعه خوبی نه سازگاری کدی بین کامپایلر ها!!. (چه برسه به سخت افزارهای متفاوت)
                      بازم بعضی از دوستان به جای جواب درست و درمون اومدن تبلیغ منفی کردن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                        بازم بعضی از دوستان به جای جواب درست و درمون اومدن تبلیغ منفی کردن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        دوست عزیز پست بنده نقل از پست اقای منتظری بود. یادم نمیاد شما رو مخاطب قرار داده باشم یا با شما صحبت کرده باشم.

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                          دوست عزیز پست بنده نقل از پست اقای منتظری بود. یادم نمیاد شما رو مخاطب قرار داده باشم یا با شما صحبت کرده باشم.
                          بله دوست عزیز شما بنده رو مخاطب قرار ندادی .ولی طبق گفته خودت دوست عزیز اقای منتظری رو هم مخاطب قرار ندادی بلکه مخاطب شما کل کسانی هستن که میخان و یا دارن با این نرم افزار کار میکنن .هستن
                          شما به صورت اشکار بر علیه یه محصول تبلیغ منفی کردی .
                          و اگر به خودت ذحمت میدادی و چند صفحه قبل رو که خود من از چند سال قبل ایجاد کرده بودم .میخوندی .متوجه میشدی که دیگه جای این جور جواب دادن (کاملا بی ربط )نیست
                          بازم تکرار میکنم اگه واقعا جوابی برای دادن نداری .حداقل پست بیخود نده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                            بله دوست عزیز شما بنده رو مخاطب قرار ندادی .ولی طبق گفته خودت دوست عزیز اقای منتظری رو هم مخاطب قرار ندادی بلکه مخاطب شما کل کسانی هستن که میخان و یا دارن با این نرم افزار کار میکنن .هستن
                            شما به صورت اشکار بر علیه یه محصول تبلیغ منفی کردی .
                            و اگر به خودت ذحمت میدادی و چند صفحه قبل رو که خود من از چند سال قبل ایجاد کرده بودم .میخوندی .متوجه میشدی که دیگه جای این جور جواب دادن (کاملا بی ربط )نیست
                            بازم تکرار میکنم اگه واقعا جوابی برای دادن نداری .حداقل پست بیخود نده
                            شما رهتره قبل از اینکه نظر بنده رو تحلیل بکنید مقداری راجع به استاندارد و شرایط داشتنش تحقیق بکنید تا متوجه بشید که زبان استاندارد چه زبانیه. بنده مشخصاتی از یک زبانی که استانداردی براش تعریف نشده نام بردم. این تبلیغات منفی نیست.
                            در ضمن بنده مستقیما از پست اقای منتظری نقل گرفتم و این کار دقیقا به معنی مخاطب قرار دادنه. میبینید که ایشون خودشون پست رو لایک کردن (یعنی مطمئنا خوندنش)
                            شما هم بهتره اگه حال و حوصله نداری بری چنگ رو به جای دیگه ای بزنی. نه اینکه به در و دیوار گیر بدی.

K.Show

دیدگاه

جناب رضایی و جناب وزیری من از سوء تفاهم پیش آمده عذر خواهی می کنم. هر دو استاد و دوست خوب بنده هستید.

البته منظور جناب وزیری یه پیشنهاد دوستانه بود که کاملا هم درست می فرمایند زبان سی یکم سخته ولی قدرتمند تر از بیسیک هست.اما بیسیک هم آسون و خوب و راحته و من بیشتر باهاش کار کردم.

و منظور جناب رضایی این هست که راهنمایی های بهتری باید انجام بشه چون در چند صفحه قبل افرادی می گفتن آقا جست و جو کن پیدا می کنی و کلا جناب رضایی منظورشون اون افرادی هست که به جای راهنمایی فقط می گن جست و جو کن oo: که جناب وزیری راهنمایی های خوب و کاملی ارائه می دن و خیلی زحمت میشکن و جزو آن افراد نیستند و استاد خوب ما هستن.

از جناب A-Ice Man هم متشکرم که راهنمایی های خوبی داشتند و از همه ممنونم.

حالا ما همه با هم رفیقیم . ما همه با هم رفیقیم . ما همه با هم رفیقیم . :mrgreen: :redface:

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X