اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

1307 و باتری بک اپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

1307 و باتری بک اپ

سلام من یه مدار ساعت بستم با ds 1307 و m32 و سگمنت ساعت وقتی که بهش باتری بک اپ وصل نمیکنم خوب کار میکنه اما همینکه باتری میزارم ساعت دیگه کار نمیکنه و صفر میشه بار اول که مدار رو بستم با باتری بک اپ خوب کار میکرد ولی .........

پاسخ : 1307 و باتری بک اپ

با درود . . .

1- نوع باطری مورد استفاده؟
    2- ولتاژ اعمالی؟
    3- عدم وجود نویز روی تغذیه؟

پایه باطری رو زمین کنید، در صورتی که مدار از کار ایستاد آی سی مشکل داره.
    نکته:
    در یه سری جدید از 1307 ها مشکلات عجیب دیده میشه، مثلا یهو شروع به داغ کردن میکنن و یا خود بخود می ایستند و یا ... که با قطع و وصل تغذیه مشکلش حل میشه(همین الان خودم 3 تا آی سی به این شکل دارم)

موفق باشید
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

سلام بدون باتری خوب کار میکنه اما همینکه مثبت باتری رو به پایه 3 ds1307 یا یه سیم که به هیج جا وصل نیست رو بهش وصل میکنم ساعت صفر میشه

دیدگاه

پایه باطری روی آی سی نباید آزاد باشه
        یا باید به زمین وصلش کنید و یا اینکه باطری رو بین پایه و زمین قرار بدید

ضمنا نوع باطری رو هم نگفتید، اما سعی کنید از باطری های سکه ای مثل 2032 و یا 2025 استفاده کنید

آی سی رو هم در صورت امکان تعویض کنید و ببید باز مشکل برقراره یا نه

موفق باشید
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

اول از دو تا باتری قلمی استفاده میکردم که کار کرد ولی دباره که ازشون استفاده کردم کار نکرد ولی الان از باتری سکه ا ی استفاده میکنم

دیدگاه

آیا از پر بودن باطری سکه ای اطمینان دارید؟(برای تست سعی کنید یه ال ای دی رو باهاش روشن کنید)
            همون باطری قلمی ها رو دوباره متصل کنید ببینید چطوره

بدرود . . .

دیدگاه

روی پایه 3 و 8 دو خازن 10 میکرو بزار.از جا باتری ,باتری سکه ای استفاده کن(نمونه اش روی مین برد ها هست)
              کریستالت رو از کجا گرفتی؟
              از داخل ساعت اوراقی بکن وصل کن.
              انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
                روی پایه 3 و 8 دو خازن 10 میکرو بزار.از جا باتری ,باتری سکه ای استفاده کن(نمونه اش روی مین برد ها هست)
                کریستالت رو از کجا گرفتی؟
                از داخل ساعت اوراقی بکن وصل کن.
                یک نکته! :
                در صورتی که از باتری بک پ استفاده میکنید نباید خازن روی پایه 3 بگذارید. همه خازن ها یه جریان نشتی مخصوص به خودشون دارن که باعث کاهش عمر باطری میشه
                اصلا خازن برای پایه 3 نیاز نیست! :biggrin:

بدرود . . .

دیدگاه

ادیدن این دو تا پست هم خالی از لطف نیست:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56866.msg307231#msg307231

و این:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56866.msg307508#msg307508

البته بقیه دوستان مشکلات احتمالی رو گفتن...
                  اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X