هرکی میتونه یابلده فوری به من پی ام بده
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
طراحی پیغامگیرتلفن باavr
Collapse
X
-
پاسخ : طراحی پیغامگیرتلفن باavr
سلام،
من قبلا یه دونه با مدارات انالوگ ساخته بودم که به راحتی میشه اون سیستم رو با میکرو کنترلر ساخت
دستگاه به این شکل کار میکرد که یه رله 12 ولت با یه مقاومت به خط تلفن متصل شده بود، وقتی که کسی زنگ میزد چون ولتاژ خط تلفن بالا میرفت، رله فعال میشد و تایمر رو که با آی سی NE555 ساخته شده بود رو فعال میکرد، تایمر هم بعد از مثلا 30 ثانیه، اگه گوشی برداشته نمیشد، یه مقاومت 1 کیلو اهم رو به دو سر خط تلفن با رله متصل میکرد، یه فرستنده اف ام برای خط تلفن هم وجود داشت که در این حالت فعال میشد. در همین حالت، تایمر با رله، یه رادیو ضبط که روی موج فرستنده تنظیم شده بود و کلید ضبطش هم زده شده بود رو روشن میکرد و پیغام ضبط میشد، یه تایمر تاخیر هم بعد از مثلا یک دقیقه مقاومت رو از خط تلفن برمیداشت و همه دستگاه ها رو خاموش میکرد تا تماس بعدی...oo:
این بود یه دستگاه با حداقل امکانات!!!! :biggrin:
به راحتی همین سیستم رو میتونید با استفاده از میکروکنترلر به طور کامل بسازید
اگه سوالی دارید، بفرمایید تا در حد توان بهتون جواب بدم
دیدگاه
-
شما میتونین همون کاری که آ"قای محسن گفتن رو با اطلاعات خودتون تلفیق کنین یعنی بعد از رله پایه میکرو باشه تو برنامه شرط بذارین که اگه مثلا پایه 40 فعال شد بلافاصله پایه 30 یک بشه با یک شدن پایه 30 یک رله دیگه فعال بشه و دستور ضبط و بده . خودتونو محدود نکنین استرس نداشته باشین با فکر باز به امید خدا شروع کنین دوستان هم میتونن کمکتون کنن. موفق باشیدای زندگی بردار دست از امتحانم چیزی نه میدانم نه میخواهم بدانم. ...ای موج پر از شور که بر سنگ سرت خورد برخیز فدای سرت انگار نه انگار
دیدگاه
-
ببین عزیز جان من می خواستم با ای سی (فکر کنم ) ISD4004 بود اگر اشتباه نکنم کار کنم ولی هر کاری کردم نشد
یه چیز
خیلی هم دوست دارم کار با این ای سی رو یاد بگیرم ولی اصلا وقت نکردم
این ای سی رو پارسال گرفتم 12 هزار تومان
این ایسی صدا رو ضبط می کنه می تونی با این ای سی 16 دقیقه صدا رو ضبط کنیخوب بیا شروع کن ما هم با تو همراه می شیم
با هممن آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.
دیدگاه
-
سلام
دوست عزیز ما اول باید سیگنال زنگ رو آشکار کنی که مدارش تو سایت هست.بزن آشکار ساز سیگنال زنگ تلفن مدارش هست.مدار خیلی ساده ای داره.وقتی سیگنال زنگ روی خط ارسال میشه یک ولتاژ 110 ولت AC روی خط ارسال میشه که تلفن اونو دیکد میکنه بعد زنگ تلفن روبه صدا در میاره.بعد از این مرحله شما باید به طور خودکار گوشی تلفن را برداری که اگر یک مقاومت 330 اهم به خط موازی کنی خط مشغول میشه.این مقاومت رو میتونی با یک رله به خط وصل کنی تا زمانی سیگنال زنگ دریافت شد این رله وصل بشه.
بعد باید با آی سی ضبط صدایی که دوستان گفتند بیای پیغام را پخش و ضبط کنید.
موفق باشید
دیدگاه
-
دوستان لطفا اگر ممکنه با گفتن تشریح نکنن
البته ببخشید
اگر ممکنه با شکل به دوستامون کمک کنید
من فردا اشکار ساز زنگ رو برات می ذارم اگر دارید شما بذارید
یا فکر کنید مشکل اشکار ساز زنگ حل شده
مراحل بعدیش رو بریم جلومن آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علی حیاتیسلام
دوست عزیز ما اول باید سیگنال زنگ رو آشکار کنی که مدارش تو سایت هست.بزن آشکار ساز سیگنال زنگ تلفن مدارش هست.مدار خیلی ساده ای داره.وقتی سیگنال زنگ روی خط ارسال میشه یک ولتاژ 110 ولت AC روی خط ارسال میشه که تلفن اونو دیکد میکنه بعد زنگ تلفن روبه صدا در میاره.بعد از این مرحله شما باید به طور خودکار گوشی تلفن را برداری که اگر یک مقاومت 330 اهم به خط موازی کنی خط مشغول میشه.این مقاومت رو میتونی با یک رله به خط وصل کنی تا زمانی سیگنال زنگ دریافت شد این رله وصل بشه.
بعد باید با آی سی ضبط صدایی که دوستان گفتند بیای پیغام را پخش و ضبط کنید.
موفق باشید
چطوری میشه صدا فرستاد روی خط و مخاطب صدا رو بشنوه؟؟
دیدگاه
-
دوست عزیز اشغال نمیشه . مثل حالتی هست که سکس گوشی رو نگه داشته وطرف چیزی نمیشنوه چون گوشی برداشته شده ولی میکروفنی وصل نیست که طرف صدایی بشنوه .شما میگی وقتی مقاومت رو وصل میکنی طرف وقتی زنگ میزنه بوق اشغل میشنوه .فکر کنم شما مقاوت رو مستقیم وصل کردی .شما باید بعد تشخیص زنگ به رله فرمان بدی ورله هم مقاومت رو با خط موازی کنه تا عمل برداشتن گوشی انجام بشهمعلولیت محدودیت نیست
آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.
دیدگاه
دیدگاه