اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل پروگرام کردن atmega128

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل پروگرام کردن atmega128

سلام دوستان
    مشکل من اینه که پایه PE1 را به صورت خروجی تنظیم کردم و آی سی رو پروگرام کردم !!!! :angry:
    حالا هم طبیعی است که پروگرامر نمیتونه میکرو رو بشناسه!! ؟؟ درست میگم ؟ حالا چیکار باید کرد دوستان؟
    در ضمن ببینید تجارب زیر رو هم محک بزنید لطفا. و در صورت امکان تکمیل نمایید.
    ------------------------------------------
    تجاربی چند :
    1- در پروگرامر پایه های PORTE.1 , PORTE.0 به جای MISO , MOSI مورد استفاده قرار میگیرد

2-استفاده از کریستال خارجی (با دستکاری فیوز بیتها) برای ارتباط با پروگرامر مشکل ایجاد میکند و آی سی توسط پروگرامر شناسایی نخواهد شد --- برای حل این مشکل باید از کلاک خارجی استفاده کرد به عنوان مثال پروگرامر هاتل دارای کلاک خارجی است که باید به XTAL1 وصل کنید و فیوز بیت را مجدد روی اسیلاتور داخلی تنظیم کنید

3- فیوز بیت JTAGE را غیر فعال کنید

4- فیوز بیت 103C را غیرفعال کنید تا میکرو در حالت atmega128 عمل کند

با تشکر

پاسخ : مشکل پروگرام کردن atmega128

سلام

پایه PE1 هم خروجی کنید بازم باید پروگرام بشه وقتی که پروگرام رو وصل میکنید میکرو هیچ کاری نمی کنه فکر کنم روی حالت ریست میره

1. درسته

2.بله وقتی روی اسلایتور داخلی بزارید باید بهش کریستال وصل کنید یا به پایه XTAL1 کلاک بدیم

3.این فیوز بیت برای پروگرام کردم میکرو برای پروگرام کردن از طریق JTAGE هست که اگه غیر فعالش کنید دیگه پروگرام از طریق JTAGE نمیشه پروگرام شما باید SPI باشه

4.اگه هم فعال بود بازم باید پروگرام میشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m

2.بله وقتی روی اسلایتور داخلی بزارید باید بهش کریستال وصل کنید یا به پایه XTAL1 کلاک بدیم
      با تشکر مورد 2 رو متوجه نشدم
      من وقتی فیوزبیت ها رو روی کریستال خارجی میزارم در دفعه بعد پروگرامر میکرو رو نمیشناسه
      حتی با وجود کریستال خارجی و خازن ها! (با پروگرامر هاتل)
      و باید بهش کلاک بدم آیا این یک حالت طبیعی هست ؟
      مثلا من میخوام برای تولید نرخ ارسال دقیق از کریستال 11.095 استفاده کنم در اینصورت به مشکل برمیخورم یا اینکه یه جای کار اشکال داره و نباید اینطور باشه ؟

دیدگاه

کریستال رو درست وصل می کنید ؟ (یه سرش به XTAL1 اون یکی هم به XTAL2 ) :mrgreen:
        فیوز بیت رو هم درست تنظیم کردید دیگه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X