اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتاب مناسب برای یادگیری avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کتاب مناسب برای یادگیری avr

من قبلا با pic کار کردم حالا میخوام avr رو یادبگیرم کتاب خوب واسش چی هست ؟ میخوام بعدش برم سراغ arm
    #1740;ا علی

پاسخ : کتاب مناسب برای یادگیری avr

با سلام
    به نظر من در زمینه آموزش AVR باید دنباله مسیری را گرفت که دیگران پیش گرفتند:
    انتخاب یک زبان برنامه نویسی مثل کدویژن یا بسکام که من کدویژن را پیشنهاد می کنم چون دسترسی شما به رجیستر ها ملموس تر است و زبان آن C است که با تبحر در آن می توانید به سمت آرم حرکت کنید و در آنجا با Keil و IAR که با کامپایلر C کار می کنند ، آشنا شوید و به دنیای بی انتهای سیستم های تعبیه شده پای بگذارید .نکته دیگر تراشه های AVR است که عموما صنعتگرانی که من دیده ام با سری ATmega کار می کنند . برای برنامه ریزی ATmega می توانید از برنامه ریز STK200/300 که به وفور یافت می شود استفاده کنید .
    به این طریق پیش بروید و کم کم مراحل آموزش را طی کنید .
    در زمینه کتاب های موجود در بازار نکاتی لازم است که بدانید :
    یک دسته از کتاب ها به مبانی تئوری می پردازند و نیم نگاهی هم به پروژه های عملی می اندازند مثل "میکروکنترلر های AVR نوشته حسن سید رضی"
    در این دست کتاب ها که در محیط های دانشگاهی و نظری از آنها خیلی استفاده می شود (اصول میکرو و ...) زبان کار با میکرو AVR را برمبنای assembly پایه نهاده است و ناگفته نماند چند مثال C هم دارد .
    دسته دیگر کتاب های پروژه ای عملی می باشند مثل "11 پروژه با AVR نوشته سید مهدی حسینی"
    این کتاب ها برای آن هایی است که مبانی AVR و کار با آن را بلدند و کار با LCD و LED و دات ماتریس و ... را بلدند و سطح آنها متوسط به بالا است . پس بنابراین این دسته کتاب ها را بعد از آموختن مقدمات تئوری و عملی سراغشان بروید . ناگفته نماند پروژه های بسیار جالب و کاربردی دارند.
    یک سری کتاب ها هم تقریبا می توان گفت صفحه پرکن هستند ، مثلا نصف کتاب را به مقایسه میکروکنترلر ها (از روی دیتاشیت آنها) پرداخته است . ضمنا خیلی از مسائل را به روش تکرار مکررات بیان می کنند.
    به نظر من سایت ECA خیلی برای AVR خوب است و سوالات شما قبلا توسط کارشناسان آن جواب داده شده اند.
    موفق باشید

دیدگاه

با سلام
      من اینو برات پلود کردم ببین چطوره

http://zohoorgroup.xzn.ir/avr-1nafar/avr.zip
      معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        من کتاب : میکروکنترل های AVR انتشارات نص رو پیشنهاد میکنم نوشته ی پرتوی فر
        واقعا عالی است

دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییتون فکر کنم کتاب نص خوب باشه کلا از کتابهاش خوشم میاد امروز میرم میبینم
          #1740;ا علی

دیدگاه

سلام به نظر من برای اینکه زده نشی به صورت پروژه ای کار کن یعنی با خواندن یکم از تئوری شروع کن به پروژه های عملی بستن و صرفا این طوری نباشه که یه کتابی بگیری از اول بخونی بعد تازه بخواهی بری عملی کار کنی (البته باید به مرور به فکر تقویت پایه تئوری هم باشی ) :mrgreen:
            مثلا اول من که شروع کرده بودم از رجیستر ها خوشم نمیومد ولی حالا عاشق دست کاری اون ها هستم
            به نظر من کتابهای نص مثل
            مرجع کامل میکروکنترلرهای AVR (انتشارات نص)
            و همچنین کتاب
            میکروکنترلرهای AVR وکاربردهای آن
            مولف:امیر ره افروز
            خیلی خوب هستند البته اولی پروژه های بیشتری داره
            برای انجام پروژه های بیشتر هم می توانید از کتاب های 10 پروژه و11پروژه انتشارات آفرنگ استفاده کنید
            معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
            اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
            آموزش Modelsim

دیدگاه

به نظر شما برد اموزشی xmega رو هم از همین سایت بگیرم؟
              #1740;ا علی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidkk
                به نظر شما برد اموزشی xmega رو هم از همین سایت بگیرم؟
                اگر تا حالا با AVR ها کار نکردید به نظرم یه خورده کار کنید بعد برید سراغ Xmega ولی اگر کارتان طوری است که حتما باید با Xmega کار کنید قضیه یه طوردیگه است
                معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy
                  اگر تا حالا با AVR ها کار نکردید به نظرم یه خورده کار کنید بعد برید سراغ Xmega ولی اگر کارتان طوری است که حتما باید با Xmega کار کنید قضیه یه طوردیگه است
                  با avr کار نکردم ولی با pic زیاد کار کردم واسه اون دیگه نمی خوام دوباره از صفر شروع کنم البته کتاب انتشارات نص رو می گیرم
                  #1740;ا علی

دیدگاه

سلام. :rolleyes: :rolleyes:
                    والا من خیلی نمیدونم بقیه کتابا رو ولی یه کتاب جدید برای AVR گرفتم به نام "آموزش کاربردی AVR" از انتشارات جهاد دانشگاهی , نویسندگان:کوروش خلج منفرد-پیمان حقگویی-ناصر حکیمی واقعا خوب و ساده توضیح داده بود به صورت کاملا تصویری و با نرم افزار کدویژن و پروتوس . من که واقعا این کتابو دارم میخونم واقعا راضیم خیلی خوب و ساده گفته مطالبو. :nice: :nice: :nice: :wow: :wow: :wow: :applause: :applause:

دیدگاه

اگه میخواین شروع کنین با کد ویژن یا اتمل استادیو شروع کنین چون بعدا تو قسمت آرم اذیت میشین.
                      پروتوس هم بذارید کنار.چون باگ زیاد داره.عملی ببندید
                      مشخصات : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg638969#msg638969

هیچ وقت از یادگیری نترس
                      [move] :agree: :biggrin: :sad: :rolleyes:[/move]

دیدگاه

به وبلاگ من هم سر بزن تازه تاسیسسه مطالب زیاد نداره ولی داره پیشرفت میکنه

www.electroblog.mihanblog.com

دیدگاه

کتاب راهنمای جامع AVR ....انتشارات مثلث نارنجی به نظر من بهترین کتاب آموزشی هستش :biggrin:

دیدگاه

من کتاب جابر الوندی و کتاب استاد سپاسیار رو خوندم. واقعا عالی هستند . باید ترکیبی خوند. هر فصل در یک کتاب بهتر توضیح داده شده .
                            ( سریع و عمیق همراه با پیاده سازی عملی برای پیدا کردن اعتماد به نفس )
                            اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
                            کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

سپاسیار خوبه چون طبق استاندار فنی و حرفه ای هست
                              من رقص دختران هندی را بیش از نماز پدر و مادرم دوست دارم چون آنها از روی عشق و علاقه میرقصند و پدر و مادرم از روی عادت نماز میخوانند.
                              دکتر شریعتی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X