اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

USB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

USB

سلام دوستان عزیزم.من میخواستم پورت USB را مستقیم به میکرو متصل کنم.چطوری میتونم این کارو بکنم.کتابخانه ای هست که واسه کدویژن باشه و اینکارا بکنه.
    ممنون از دوستای عزیزم

پاسخ : USB

اره
    البته یه تاپیک هسته واسه این کار
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21747.0
    ولی متاسفانه اینقدر توش تخصصی بحث شده که من یکی که هر وقت رفتم بخونم پشیمان شدم
    اینقدر کلمات انگیلیسی سخت داره و اینجور چیزا که دیوانه می شه آدم
    تازه تو codevision هم نیس
    من موافقم یکی بیاد و بگه البته خیلی خیلی ساده و بدون توضیحات سخت افزاری usb که بدرد ما نمی خوره
    ما فقط می خوایم استفاده کنیم و همین
    یکی کمک کنه

دیدگاه

سلام
      خودت رو راحت کن و یکFT232 بگذار و با سریال ارتباط برقرار کن

دیدگاه

ممنون از دوستای عزیزم.موافقم یه بحث درست بشه که یکی به زبان ساده توضیح بدهوشنیدم کتابخانه اش آماده هست اما پیدا نکردم
        راجع به ft232 محدودیت دارم عزیزم.یکی اینکه پروژه تعریف شده واسن که بدون هیچ واسطی از usb استفاده کنم.و یکی دیگه اینکه من میخوام با cpu کامپوتر ارتباط برقرار کنم و سرعت خیلی مهمه واسم

ممنون از لطفتون :read: :read: :read: :read: :read: :read: :read: :read: :read: :read: :read:

دیدگاه

علاوه بر موارد بالا
          آیسی FT232 قیمتش 7500 تومان هست
          ولی این یکی مفت هس

دیدگاه

با سلام به همه usb بازای خسته !

بابا چرا این ft232 رو ول نمکنید آخه !؟

آقا چرا از میکرو های سری at90usb استفاده نمیکنید ؟؟

میدونید مزیت این نسبت به اون ft232 و اون برنامه کلاس cdc که برای تبدیل usart به usb نوشته شده چیه؟

اینه که با این تو همه کلاسای کاری usb میتونید کار کنید اما با این دوتا فقط cdc میتونید کار کنید .

خداییش بیایید روی این میکرو ها کار کنیم ، من تا یه جاهاییش رو رفتم خوشحال میشم بیایید کمک ، من اینجام :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55963.0

راستی اگه امدید توش دید با کدویژن نیست خداییش بیخیال نشید ، دیر یا زود باید با این کدویژن همچین خدافظی کنید ، خداییشم کار با winavr خیلی سخت نیست اگه با اون هم مشکل داشتید ، تو این تاپیک در خدمتتون هستم :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=54475.0

من منتظرتونم

دیدگاه

استاد
              اخه می دونی چیه
              من یه انتقاد به شما دارم
              البته من در جایگاهی نیستم که بتونم از کار شما انتقاد کنم
              ولی من که چند هفته پیش رفتم مطلبتون رو بخونم خیلی سخت بود
              شما و آقای mostafahk که تو سایت آموزشاتون موجود هست :agree: :agree: :agree:
              یکمی زیاد سخت افزار کار رو توضیح دادین که باعث می شه خواننده خسته بشه
              شاید اگه اول می امدید توابع رو کامل توضیح می دادید و بعد در آخر سر سخت افزار می رفتید کار آسون تر بود
              برای نمونه به پایین نگاه کنید
              هر دستگاه USB دارای چندین Endpoint است.
              هر ترنزکشن شامل شماره Endpoint و یک کد است که نوی ترنزکشن را معیین می کند
              VENDOR_ID (کد تولید کننده)
              DEVICE_ID (کد محصول)
              مفسر ها (descriptors)

.
              .
              .
              .
              .
              ..
              راستی یه سوال
              این آی سی که گفتید رو می شه باهاش در کد ویژن کد نویسی کرد؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

دارم دیوونه میشم دو ساعت داشتم این مطلب پایین رو مینوشتم بعد که دکمه ارسالو زدم همه چی رفت رو هوا این یهو امد وسط "500 - Internal Server Error" :angry: این متن رو من بار دومه که نوشتم ببخیشد بیشتر مطالب رو سانسورش کردم چون زیاد فرصت نوشتن نیست (اگه لحنم جایی تند بود ببخشید ، واقعا :angry :

من استاد نیستم ، مجتبی هستم ، مخلص شمام هستم .

در مورد انتقادی که کردید ، ممنونم ، اما من که آخه بیشتر ، توابع رو گفتم ، تازه سه تا مثالم گزاشتم !

در مورد کار با کدویژن ،
                بله چرا که نشه میشه ، اما اگه بخوایید با ماژول usb کار کنید باید خودتون بشنید و مراحل سرشماری رو بنویسید و البته کلی دنگ و فنگ دیگه !

من دارم از lufa استفاده میکنم ، lufa برای کار تو تمامی کلاس ها چه دیوایس چه هاست کتابخونه داره و کلی دمو و پروژه اماده که فقط باید کامپایل و پروگرا م بشن !

اما برای این که بیشتر راغب بشید :

1. lufa میکرو های زیر رو ساپورت میکنه :
                http://www.fourwalledcubicle.com/fil...e_support.html

2. lufa کلاس های کاری زیر رو ساپورت میکنه :
                http://www.fourwalledcubicle.com/fil...s_drivers.html

3. lufa برای کار با پریفریال های میکرو کتابخونه داره و فقط باید اینکلود و اینیشال بشن :
                http://www.fourwalledcubicle.com/fil...l_drivers.html

یکم در مورد این کلاس ها که میدونم براتون بگم :

1. کلاس cdc : این کلاس برای برقراری ارتباط با پورت کام از طریق usb هست . یعنی میتونید بعد از اتصال به کامپیوتر بدون نیاز به فایل های dll با یه اینترفیس گرافیکی مثل هایپر ترمینال ارتباط برقرار کنید .

2. کلاس HID : از این کلاس برای برقراری ارتباط با دستگاه های رابط انسان مثل موس و کیبورد و جوی استیک و یا هر چیز جنرالی که ما میخواهیم خودمون بسازیم ، البته اگه از اون سه تا اولی استفاده کنیم بعد از اتصال دسگاه به میزبان اگه مثلا اون دسگاه میکرو باهشه یعنی میکرو تو مد دیوایس باشه و میزبان هم کامپیوتر ، ویندوز سریع خودش اون ها رو به عنوان یه دستگاه USB قبول میکنه و به هیچ اینترفیس دیگه ای اجاره ارتباط با اون ها رو نمیده اما اگر جنرال باشه باید خودمون براش یه DLL بنویسیم و همینطور یه رابط گرافیکی تا با دستگاه ارتباط برقرار کنیم .

3. کلاس Mass Storage : از این کلاس برای برقراری ارتباط با فلش استفاده میشه به دوصورت هست ودیوایس مثلا هاست اگه باشه میتونیم یدونه از این فلش ها رو بهش وصل کنیم و بعد فایل ها رو از توش بخونیم مثلا یه فایل موزیک رو ازش بخونیم بعد بفرسیم برای VS1003 تا برامون پخشش کنه ، یا مثلا تو مد دیوایس اگه به میکرو یه آیسی فلش وصل کنیم میتونیم از اون به عنوان یه فلش استفاده کنیم و به PC به عنوان یه فلش متصلش کنیم.

4 . کلاس MIDI : MIDI یه استاندارده که برای تبادل اطلاعات بین سازهای دیجیتال با همدیگه و کامپیوتر ازش استفاده میشه .مثلا فرض کنید یه کیبورد دارید یدونه گیتار الکتریک بعذ از این طریق میتونید اینها رو به هم وصل کنید مثلا با گیتار الکتریک میایید سا های کیبورد رو اجرا میکنید ، حالا این اطلاعات با این استانداد انتقال پیدا میکنند که شامل : شماره نت، مدت زمان کشش، شدت صدا و ... هست که بصورت اطلاعات دیجیتال (که حجم بسیار کمی - مثلآ چند بایت - دارند) به گیرنده ارسال میشه و گیرنده از این طریق نت مورد نظر را با یکی از مجموعه بانک های صوتی که در اختیار داره اجرا می کنه ، مثلا من امدم از این کلاس استفاده کردم بعد وصل شدم به FL Stdio بعد تو اون هرسازی که دوست داشتم انتخاب میکردم و بعد با دکمه هایی که روبورد درنظر گرفته شده و براشون تو برنامه یه نت خاص تعریف شده اون نت رو با اون سا اجرا میکردم ، حالا شما میتونید خودتون یه کیبورد بسازید و وصلش کنید به flstdio بعد آهنگتون بزنید و ضبط کنید بعد بفرستید 90 تا فردوسیپور براوتون پخش کنه و کلی معروف شید :mrgreen:

5. کلاس Printer : از این کلاس برای برقراری ارتباط با پرینتر استفاده میشه و فقط میشه از میکرو تو مد هاست استفاده کرد (چون خود میکرو که پرینتر نیست ) مثلا یه فایل تکس رو از توی mmc بخونیم بفرستیم برای پرینتر تا برامون ازش پرینت بگیره .

بقیه رو هم هنوز نمیدونم دقیقا چین .

دیدگاه

دارم دیوونه میشم دو ساعت داشتم این مطلب پایین رو مینوشتم بعد که دکمه ارسالو زدم همه چی رفت رو هوا این یهو امد وسط "500 - Internal Server Error" این متن رو من بار دومه که نوشتم ببخیشد بیشتر مطالب رو سانسورش کردم چون زیاد فرصت نوشتن نیست (اگه لحنم جایی تند بود ببخشید ، واقعا ) :

من استاد نیستم ، مجتبی هستم ، مخلص شمام هستم .
                  ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^
                  در مورد کار با کدویژن ،
                  بله چرا که نشه میشه ، اما اگه بخوایید با ماژول usb کار کنید باید خودتون بشنید و مراحل سرشماری رو بنویسید و البته کلی دنگ و فنگ دیگه !
                  آخه چرا آقا مجتبی
                  یعنی نمی شه براش کتاب خانه نوشت
                  اخه من که الان c رو تو کد ویژن یاد گرفتم وقتی به این مطالبی که در winavr نوشته شده نگاه می کنم که اون ها هم c هست چیزی نمی فهمم
                  فک می کنم باز باید کلی کار کنم تا بتونم اونو یاد بگیرم
                  خب عوض این که بخام 4 یا 5 ماه وقتم رو صرف کنم می رم arm رو یا می گیرم دیگه

ولی دمت گرم عجب متنی نوشتی داداش
                  من دارم از lufa استفاده میکنم ، lufa برای کار تو تمامی کلاس ها چه دیوایس چه هاست کتابخونه داره و کلی دمو و پروژه اماده که فقط باید کامپایل و پروگرا م بشن !

اما برای این که بیشتر راغب بشید :

1. lufa میکرو های زیر رو ساپورت میکنه :
                  http://www.fourwalledcubicle.com/files/LUFA/Doc/120219/html/_page__device_support.html

2. lufa کلاس های کاری زیر رو ساپورت میکنه :
                  http://www.fourwalledcubicle.com/files/LUFA/Doc/120219/html/group___group___u_s_b_class_drivers.html

3. lufa برای کار با پریفریال های میکرو کتابخونه داره و فقط باید اینکلود و اینیشال بشن :
                  http://www.fourwalledcubicle.com/files/LUFA/Doc/120219/html/group___group___peripheral_drivers.html

یکم در مورد این کلاس ها که میدونم براتون بگم :

1. کلاس cdc : این کلاس برای برقراری ارتباط با پورت کام از طریق usb هست . یعنی میتونید بعد از اتصال به کامپیوتر بدون نیاز به فایل های dll با یه اینترفیس گرافیکی مثل هایپر ترمینال ارتباط برقرار کنید .

2. کلاس HID : از این کلاس برای برقراری ارتباط با دستگاه های رابط انسان مثل موس و کیبورد و جوی استیک و یا هر چیز جنرالی که ما میخواهیم خودمون بسازیم ، البته اگه از اون سه تا اولی استفاده کنیم بعد از اتصال دسگاه به میزبان اگه مثلا اون دسگاه میکرو باهشه یعنی میکرو تو مد دیوایس باشه و میزبان هم کامپیوتر ، ویندوز سریع خودش اون ها رو به عنوان یه دستگاه USB قبول میکنه و به هیچ اینترفیس دیگه ای اجاره ارتباط با اون ها رو نمیده اما اگر جنرال باشه باید خودمون براش یه DLL بنویسیم و همینطور یه رابط گرافیکی تا با دستگاه ارتباط برقرار کنیم .

3. کلاس Mass Storage : از این کلاس برای برقراری ارتباط با فلش استفاده میشه به دوصورت هست ودیوایس مثلا هاست اگه باشه میتونیم یدونه از این فلش ها رو بهش وصل کنیم و بعد فایل ها رو از توش بخونیم مثلا یه فایل موزیک رو ازش بخونیم بعد بفرسیم برای VS1003 تا برامون پخشش کنه ، یا مثلا تو مد دیوایس اگه به میکرو یه آیسی فلش وصل کنیم میتونیم از اون به عنوان یه فلش استفاده کنیم و به PC به عنوان یه فلش متصلش کنیم.

4 . کلاس MIDI : MIDI یه استاندارده که برای تبادل اطلاعات بین سازهای دیجیتال با همدیگه و کامپیوتر ازش استفاده میشه .مثلا فرض کنید یه کیبورد دارید یدونه گیتار الکتریک بعذ از این طریق میتونید اینها رو به هم وصل کنید مثلا با گیتار الکتریک میایید سا های کیبورد رو اجرا میکنید ، حالا این اطلاعات با این استانداد انتقال پیدا میکنند که شامل : شماره نت، مدت زمان کشش، شدت صدا و ... هست که بصورت اطلاعات دیجیتال (که حجم بسیار کمی - مثلآ چند بایت - دارند) به گیرنده ارسال میشه و گیرنده از این طریق نت مورد نظر را با یکی از مجموعه بانک های صوتی که در اختیار داره اجرا می کنه ، مثلا من امدم از این کلاس استفاده کردم بعد وصل شدم به FL Stdio بعد تو اون هرسازی که دوست داشتم انتخاب میکردم و بعد با دکمه هایی که روبورد درنظر گرفته شده و براشون تو برنامه یه نت خاص تعریف شده اون نت رو با اون سا اجرا میکردم ، حالا شما میتونید خودتون یه کیبورد بسازید و وصلش کنید به flstdio بعد آهنگتون بزنید و ضبط کنید بعد بفرستید 90 تا فردوسیپور براوتون پخش کنه و کلی معروف شید

5. کلاس Printer : از این کلاس برای برقراری ارتباط با پرینتر استفاده میشه و فقط میشه از میکرو تو مد هاست استفاده کرد (چون خود میکرو که پرینتر نیست ) مثلا یه فایل تکس رو از توی mmc بخونیم بفرستیم برای پرینتر تا برامون ازش پرینت بگیره .
                  اگر این کتابخونش در بیاد من یکی که عاشقش می شم :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
                  دمت گرم عجب چیزای با حالی :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
                  ولی حیف که ....... :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

عنی نمی شه براش کتاب خانه نوشت
                    اخه من که الان c رو تو کد ویژن یاد گرفتم وقتی به این مطالبی که در winavr نوشته شده نگاه می کنم که اون ها هم c هست چیزی نمی فهمم
                    فک می کنم باز باید کلی کار کنم تا بتونم اونو یاد بگیرم
                    خب عوض این که بخام 4 یا 5 ماه وقتم رو صرف کنم می رم arm رو یا می گیرم دیگه
                    چرا نشه ، گفتم که میشه .
                    اما
                    من یکی اینکاره نبیدم ، چون واقعا باید کامل با usb و ساختارش آشنا باشی .

اگه خیلی دوست داری که با کدویژن کار کنی ، از کتابهونه های اتمل و مثال هاش که برای استفاده از پورت usb نوشته شده استفاده کن ، اما اتمل هم اون ها رو برای gcc و iar نوشته ، اما یه فایل داره به اسم compiler.h که میشه با انجام تنظیمات کامپایلر کدویژن ، اون رو برای کار با کدوِیژن آماده کرد ، برای اطلاعات بیشتر یه ایمیل بزن اتمل بگو میخوام همچین کاری کنم ، ببین چی میگن ، شاید هم نیاز به این کار نباشه و توش این تنظیمات اعمال شده باشه ؛ این مثال ها و کتابخونه ای اتمل رو میتونی از صفحه زیر به همراه appnote هاشون دانلود کنی :
                    http://www.atmel.com/tools/AT90USBKEY.aspx?tab=documents
                    البته این ها برای بورد AT90USBKEY نوشته شدند .

در مورد کار با arm هم بنظرم زمانی برید سراغش که نیاز به سرعت بالا دارید مثلا میخواهید rtos کار کنید ، و گرنه برای راه انداختن چند تا ماژول به صورت غیر هم زمان avr جواب کار رو میده .

اگر این کتابخونش در بیاد من یکی که عاشقش می شم
                    دمت گرم عجب چیزای با حالی
                    ولی حیف که .......
                    کتابخونه هاش که هست ، غیر از مال اتمل و lufa کتابخونه های دیگه هم هست اما این دوتا چون کاربرای بیشتری داره مد نظر هستند .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X