اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

avr studio or proteus or ....??

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

avr studio or proteus or ....??

سلام

دوستان برای ساخت مدار و شبیه سازی اون با میکروهای avr کدوم برنامه رو پیشنهاد میدید؟

من پروتئوس رو دارم اما نمیدونم چطور باید کدنویسی کرد توش یا کد رو انتقال داد به میکرو و عملکردش رو شبیه سازی کرد؟!

ضمنا اگر نرم افزار دیگری هست که این کار رو بهتر انجام میده لطفا معرفی کنید

با سپاس فراوان

پاسخ : avr studio or proteus or ....??

در نرم افزار پروتیوس یک میکروکنترلر بگذار و دوبار روش کلیک کن یک پنجره باز میشه
    و اون وسط نوشته file عکس پوشه سمت راستش رو کلیک کن و فایل hex رو انتخاب کن و این به منزله ی پروگرم کردن آی سی است
    همین پروتیوس برای شبیه سازی میکرو عالی کار میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alamdar_313
      سلام

دوستان برای ساخت مدار و شبیه سازی اون با میکروهای avr کدوم برنامه رو پیشنهاد میدید؟

من پروتئوس رو دارم اما نمیدونم چطور باید کدنویسی کرد توش یا کد رو انتقال داد به میکرو و عملکردش رو شبیه سازی کرد؟!

ضمنا اگر نرم افزار دیگری هست که این کار رو بهتر انجام میده لطفا معرفی کنید

با سپاس فراوان
      سلام
      با توجه به توضیحت پروتئوس بهترین گزینست.
      اول یه مقدار با محیطش کار کن می بینی که خیلی سادس.
      نحوه ی انتقال کد به میکروم که جناب ShahiMV توضیح دادن.
      بعد که یه مقدار آشنا شدی برو سراغ avrstudio چون تا الان بیشتر میکروکنترلر ها جدید مثل آرم محیط شبیه سازشون شبیه avrstudio (فعلا)
      اگه آشنا باشی بامحیط و نحوه ی شبیه سازیش آینده که خواستی باهشون کار کنی کارت راحتتره.
      موفق باشی.جوون

دیدگاه

ضمن سلام و تشکر

پس AVRstudio هم یک محیط شبیه ساز مثل پروتئوس هستش؟!

در مورد ARM من با keil کد مینویسم (یعنی قراره بنویسم) و در مورد شبیه سازی هم فکر نمیکنم هیچ برنامه ای میکروهای آرم رو داشته باشه؟!

اگر برنامه ای هست همه سری های آرم رو شبیه سازی کنه بگید لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alamdar_313
          ضمن سلام و تشکر

پس AVRstudio هم یک محیط شبیه ساز مثل پروتئوس هستش؟!

در مورد ARM من با keil کد مینویسم (یعنی قراره بنویسم) و در مورد شبیه سازی هم فکر نمیکنم هیچ برنامه ای میکروهای آرم رو داشته باشه؟!

اگر برنامه ای هست همه سری های آرم رو شبیه سازی کنه بگید لطفا
          آره AVRstudio هم یک قسمت شبیه ساز داره ولی نه به جامع گی و گستردگی پروتئوس.شما می تونی به کمکش عملیات داخلی میکروتو به صورت خط به خط دنبال کنی. محتویات رجیستراتو ببینی و هزار یه عملیات دیگه(در واقع شبیه ساز عملیاتیه که در داخل میکرو اتفاق می افته)
          در مورد میکرو ها و میکروهای جدید (تا حالا وتا اونجایی که اطلاع دارم) شبیه سازی به این مفهومه(شبیه ساز عملیات در داخل میکرو) و لزوما محیطی شبیه پروتئوس نیست

دیدگاه

پروتیوس با اونکه تو خود avr studio هس قابل قیاس نیس
            علاوه بر میکرو آی سی های دیگه یا وسایل دیگه رو هم داره مثل lcd یا کلید ها ایسی های تقویت کننده و خلاصه خیلی چیزا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...