سلام من تو مدارم از 1307 استفاده کردم 1307 بدون باتری خوب کار میکنه اما همین که باتری سکه ای رو به پایه 3 میزنم ساعت صفر میشه ودیگه هم کار نمیکنه دوباره باتری رو که برمیدارم وکلا برق مدار رو قطع میکنم دوباره وصل میکنم باتری شروع به کار میکنه دو تا 1307 عوض کردم همینجوری شد به نظر شما مشکل کجاست
سلام من تو مدارم از 1307 استفاده کردم 1307 بدون باتری خوب کار میکنه اما همین که باتری سکه ای رو به پایه 3 میزنم ساعت صفر میشه ودیگه هم کار نمیکنه دوباره باتری رو که برمیدارم وکلا برق مدار رو قطع میکنم دوباره وصل میکنم باتری شروع به کار میکنه دو تا 1307 عوض کردم همینجوری شد به نظر شما مشکل کجاست
باتری رو درست به پایه های ای سی وصل میکنی؟؟
پایه 3 ای سی وصل میشه به باتری،، حتما یه خازن به پایه 3 وصل کن .انشاله که مشکلت حل میشه .یه عکس گذاشتم میتونی جهت راهنمایی بیشتر یه نگاه بندازی
با تشکر از اساتید داش حامد و داش شاهین :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
سلام به دوستان و اساتید من این مدار ساعت رو با at89c51 اجرا کردم ولی مشکل اینه که ساعت رو نمیتونم ذخیره کنم تنظیم میشه ولی ذخیره نمیشه کسی میدونه اشکال کارم کجاست؟
بیا داداش سر تا سر اینترنت رو زیرو رو کنی چنین مقاله ای پیدا نمیکنی کلا در مورد محاسبات میلادی و شمسی و کبسیه و .... به زبان شیرین فارسی توضیح داده و اخرشم یه پروژه با شماتیک و سورس خدمت مهندسین عزیز ارائه کرده.خیرشو ببینی
در ضمن اون دکمه تشکر هم بزنی گازت نمیگیره .بچه ی خوبیه :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
من فایل بالا را دانلود کردم و برنامه را دوباره کامپایل کردم که یک خطا داد ، خطلا مربوط به هم نام بودن نام متغیر و زیربرنامه menu بود که با تغییر نام زیر برنامه مشکل حل شد .
اما الان توی مثلا تاریخ 91/11/18 مشکل داره و نمیتونه درست تاریخ را تبدیل کنه ! لطفا اگر میتونید امتحان کنید و سعی کنید تاریخ را روی 91/12/18 ست کنید که میبینید میزنه 91/12/19 .
فکر کنم توی کامپایل مجدد یک مشکلی برای برنامه پیش آمده
میخوام بدونم این برنامه با چه نسخه ای از بسکام نوشته شده ؟
bascom ورژن پایینتر گیر آوردم حالا 91/11/18 را درست میده اما تاریخ امروز را اگه ست کنید 91/09/13 و بعد دوباره تاریخ را از روی 1307 بخونید و به شمسی تبدیل کنید میبینید که میزنه 91/09/14 !
گفتم شاید توی بسکام مشکل داره و برنامه تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و شمسی به میلادی را به visual basic انتقال دادم
برنامه اشتباه هست و درست کار نمی کنه !!!! تا جایی که من تست کردم توی تبدیل تاریخ شمسی به میلادی مشکل داره مثلا 1391/11/18 را میده 2013/02/07 که اشتباه هست .
کسی از دوستان برنامه کاملی برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و برعکسش را داره ؟که تست هم شده باشه ؟
راستی چرا توی بیسکام توی هر خط فقط میشه 2 محاسبه را انجام داد ؟ مثلا 2*5/3 را اگه بنویسم دیگه مخش نمیکشه :mrgreen:
دیدگاه