با سلام.
دوست عزیز برای این کار باید از روش مالتی پلکس سون سگمنت ها استفاده کنی که در اون یک پورت برای دیتا و پورت دیگه برای ادرس استفاده میشه.
اگه تو سایت سرچ کنی در این مورد مطلب زیاد هست ولی پیدا نکردی بگو تا کمکت کنم.
موفق باشید
چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------ محصولات
با درود . . .
میتونید خطوط دیتای همه سون سگمنت ها رو به هم وصل کنید و خطوط مشترکشون(همون خط مشترک هر سون سگمن که جدا هست) هم بعنوان فعال ساز استفاده کنید.
مثل این شکل:
برای ساخت شمارنده 0 تا 9999 هم اگر یه سرچ تو انجمن بزنید انواع و اقسامش رو پیدا خواهید کرد
موفق باشید
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
سلام بچه های گل
استادمون گفته یه چراغ راهنما طراحی کنید که 20 ثانیه سگمنت اول روشن باشه ثانیه معکوس بشمارد در این زمان سگمنت دومی خاموش باشه
و بعد از این 20 ثانیه سگمنت دوم بیست ثانیه معکوس بشمارد و سون سگمن اولی خاموش باشه
اینو من طراحی کردم
نمیدونم چیکارش کنم
بچه ها بیایین توضیح بدین ببینم باید چکار کنم
از همه ی عزیزان ممنونم
دیدگاه