اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش گام به گام LCD N96 رنگی و AVR و بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش گام به گام LCD N96 رنگی و AVR و بسکام

سلام
    از اقای حسن زاده و سینا جان برای اموزش قشنگشون ممنون.
    دست جفتتون درد نکنه. :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
    اقا من یه سوال داشتم :
    تا حالا کسی با بسکام عکس رو روی این نمایشگر نشون داده ؟ منظورم اینکه هگز عکس رو بریزه تو حافظه میکرو و از اونجا دیتا رو بفرسته نه اینکه از MMC و اینا بخونه.
    البته می دونم که حافظه میکرو کم میاره فقط در حد یه عکس خیلی کوچیک منم می خوام این کار رو انجام بدم.
    از دوستان اگه کسی این کار رو کرده لطفا برنامه شو بزاره تا استفاه کنیم.
    با تشکر
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

سلام
      نه من سعی نکردم عکسی رو از روی حافظه میکرو نشون بدم ولی کاری نداره.
      اگه بتونید در حد مموری خود میکرو یه عکس درست کنید اونوقت میتونید روی السیدی نشون بدید بدون مموری.

دیدگاه

من عکس رو به هگز تبدیل کردم ولی راسیتش تو یه تست کوچولو نتونستم نشونش بدم.
        من از همون تابع نمایش عکس استفاده کردم و به جای نمایش یه رنگ ثابت به هر پیکسل رنگ خودش رو از طریق جدول اختصاص دادم اما فکر کنم یه جای کارم اشتباه بود.
        اگه می خواین من فایل هگز عکس رو براتون بفرستم و در صورت امکان یه برنامه بزارید یا کمک کنید یه برنامه بنویسم تا عکس رو روی نمایشگر نشون بدیم.
        بازم از توجهتون ممنون
        چرا ناراحتی پاتریک!
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        محصولات

دیدگاه

سلام Again
          لطفا سورستون رو بزارید تا بررسی کنم ببینم چیزی سر در میارم :read:

دیدگاه

اقای حسن زاده واقعا ممنون که پیگیر شدین.
            مهندس من گفتم از یه سورس استفاده کردم که توسط اون راحت تونستم رنگها رو نشون بدم. اون رو ضمیمه کردم و همراه اون هگز یه فایل رو هم گذاشتم که محتویاتش فقط رنگ سفیده. می خوام بعد نمایش یک رنگ جز سفید، در پیکسل های سطر اول نمایشگر، اطلاعات از روی جدول داده خونده بشه که الان شامل رنگ سفیده.
            ایا میشه با همون تابع نمایش رنگ، اطلاعات پیکسل های تصاویر رو هم نشون داد؟
            ممنون از راهنمایی هاتون

لینک فایل ها : http://eca.ir/sharing/uploads/13446273271.rar
            چرا ناراحتی پاتریک!
            - از دیدنش ناراحت شدی؟
            + نه
            پس چی ناراحتت کرده
            محصولات

دیدگاه

در جواب دوست عزیزی که میخوان عکس از توی خود میکرو نشون بدن :

شما باید از نرم افزار های تبدیل عکس به Hex استفاده کنین بعد با استفاده از lookup و جدول data یکی یکی بخونین و در پیکسل مورد نظر نشون بدین ... من یا atmega64 نتونستم یه عکس کامل نشون بدم ولی راحش همینه :rolleyes:

کلا سیستم نمایش عکس اینه که شما ابتدا پیکسل رو انتخاب میکنین و بعد دیتا رو روش نشون میدین ... من خودم فقط نفهمیدم این 8 بیت دوم در حالت 16 بیتی که مربوط به عمق تصویر میشه چیه ؟!!! :eek:

کلا سخت نیست خواستین منم یه سورس از برنامه ی خودمو میزازم ... ساده نوشتم
              زاویه ی نگاهتو عوض کن . . .

دیدگاه

اقای شادکانلو ممنون از پاسخت
                ولی منم کاری رو که میگی کردم اما نشد.
                اون برنامه رو بگیر و نگاه کن. اونجا یه حلقه فور هست که کل پیکسل ها رو زرد می کنه. من اومدم همون رو با یه جدول نوشتم و اطلاعات یه عکس خیلی کوچیک رو در اون ذخیره کردم اما نتیجه نداد.
                فکر کنم فراخوانی جدول lookup تو بسکام یه سری قواعد دست و پا گیر داره یا من زیادی تو نخش رفتم.
                اگه لطف کنید و چیزی رو که می فرمایید عملی بنویسید ممنون میشم.
                با تشکر
                چرا ناراحتی پاتریک!
                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                + نه
                پس چی ناراحتت کرده
                محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goodzila
                  سلام :cry:

خوبی ؟ ببخشید که مزاحم شدم من با mega32 و ال.سی.دی N96 سایت و مثال های موجود تونستم اون دوتا مربع زرد و قرمزی که تو مثال بود کشیدم ولی فکر نکنم هیچ تابعی باشه بشه نوشته نوشت و . عکس توش چسبوند با اون سورسی که داشتم ! سورسی که شمام گذاشتین با mega128 نیاز به رم و .. داره و البته تابع هم توش هست ! میخواستم بدونم سورسی هست من بتونم از مگا32 مال خودم استفاده کنم ولی قابلیت نوشتن متن روی lcd و ... رو هم داشته باشم ؟
                  راستی شماتیک آقا عطا در زیمنه نحوه نصب MMC و touch pad رو دارین ؟

مرسی که وقت گذاشتید :redface:
                  ممنون
                  سلام
                  دوست عزیز چند بار عرض کنم که این برنامه و پروژه آن
                  مربوط به دوست عزیزم جناب آقای عطا خان هست
                  بی زحمت سولاتونو در تاپیک مطرح کنید

پ.ن: نمیدونم چرا دوستان آن زمان که مطرح کردم که
                  اگر سوالی هست و یا اگر دوست دارید که آقا عطا آموزش را شروع کنند و
                  اگر مایل به این کار هستید ...
                  در پست من تشکری - پاسخ تاییدی ... بزنید
                  همه سکوت کردند
                  بعد در پیغام خصوصی چه در این سایت و چه در سایتهای دیگر
                  داعما از من سوال میکنند که چی شد - آموزش به کجا رسید - این قسمت برنامه چیه... :eek:
                  من فکر کنم که دوستان روشون نمیشه که در سایت سوال کنند و یا درخواست آموزش کنند
                  و بیشترین چیزی که من را متعجب میکنه:
                  همه دوستان با یوزرهای تازه وارد برای من PM میفرستند.... :eek: :rolleyes:
                  بماند
                  آقا عطا که خودشون هستند و پاسخگوی سوالات شما میباشند

پ.ن2: :biggrin:
                  عطا خان لینک اون فروم را که با هم در اون آشنا شدیم (تاپیک LCD را عرض میکنم که گم کردم و مدتها دنبال فرومش میگشتم...)
                  قرار بود قرار دهید که این کار را نکردید
                  آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                  مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                  _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.Xylitol
                    سلام
                    دوست عزیز من اصلا توی برنامم از Color_lcd_msb_port = PORTA استفاده ای نکردم.
                    این دستور اصلا معنی نداره.شما کجای برنامه من این دستورو دیدی؟

درمورد اون دوستمون که گفتن فایل PDF,من فایلی که پی دی اف باشه ندادم به بچه ها.احتمالا اشتباهی شده.
                    شما لینک اون فایل PDF رو به من بدید تا من مشکلاتشو برطرف کنم.یا فکر کنم اگه برنامه خودمو PDF کنم و بزارم بهتر باشه.نیست؟
                    سلام آقا عطا
                    فکر کنم دوستمون , لینک پست اول را میفرمایند
                    من این لینک را برای شروع بحث پلود کردم (که تا حالا 150 نفری دانلودش کردن) و قرار بود که شما را به این فروم دعوت کنم
                    که لینک فرومی را که تنها راه ارتباطی من با شما بود و در یک فایل TXT نگهداری میکردم
                    به دلیل تغییر ویندوز
                    از دست دادم :mrgreen:
                    اما فکر این را نمیکردم که شما هم در این فروم فعالیت داشته باشید
                    به هر حال انگار باید زحمت نوشتن یک مقاله آموزشی مقدماتی با چند مثال
                    برای راه اندازی این LCD های بد دست را بکشید و آن را در پست اول قرار دهیم
                    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

اقایون کمک کنید لطفا!!!
                      من برنامه ها رو گذاشتم تو پست قبلی خواهشا کمک کنید تا قسمت نمایش عکس این نمایشگر هم تموم بشه.
                      از دوستان نظارتی عذر می خوام متاسفانه شدید درگیر گرفتن جواب از این نمایشگرم. به بزرگی خودتون ببخشید
                      چرا ناراحتی پاتریک!
                      - از دیدنش ناراحت شدی؟
                      + نه
                      پس چی ناراحتت کرده
                      محصولات

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                        باید از آقا عطا بخواهیم که زحمت بکشن و یک مقاله آماده کنند
                        پیشنهاد من:
                        آموزش مقدماتی کار با LCD :

بهترین میکرو برای راه اندازی این LCD

روش اتصال آن به میکرو AVR

چند برنامه برای راه اندازی آن
                        مثلا از کشیدن چند مربع رنگی تا نمایش عکس روی آن...

باید ببینیم که نظر ایشون چیه ؟!

دیدگاه

تمام دوستان و عزیزان
                          پست 39 را بی زحمت یک نگاهی بیندازیر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                            سلام دوست عزیز
                            باید از آقا عطا بخواهیم که زحمت بکشن و یک مقاله آماده کنند
                            پیشنهاد من:
                            آموزش مقدماتی کار با LCD :

بهترین میکرو برای راه اندازی این LCD

روش اتصال آن به میکرو AVR

چند برنامه برای راه اندازی آن
                            مثلا از کشیدن چند مربع رنگی تا نمایش عکس روی آن...

باید ببینیم که نظر ایشون چیه ؟!
                            نوشته اصلی توسط sina1359
                            تمام دوستان و عزیزان
                            پست 39 را بی زحمت یک نگاهی بیندازیر
                            ببخشید اگه مزاحم شدیم ها :cry:
                            دوستان خواهشا برید زیر پست شماره 39 چندتا تشکر بزنید یکم معلوم بشه نیاز به یه همچین آموزشی هست و بعید میدونم تو هیچ فروم دیگه ای هم مشابهش وجود داشته باشه. oo:

دیدگاه

سلام دوستان
                              ببخشید من به دلیل مشغله های کاری و گرفتاری های خاص نمیتونم دقیق پاسخگوی سوالاتتون باشم.
                              بخدا درگیرم.واقعا وقت کم دارم اگر نه در خدمت همه بودم و هستم.

درمورد مشکل آقای آراسته که میخواستن عکس رو از توی حافظه خود میکرو روی السیدی نمایش بدن.چشم,من همین امشب بررسی میکنم و تا آخر شب و اگه نتونستم فردا نتیجشون بهتون میگم.

و در مورد اون دوستمون که میخوان با مگا 32 راه اندازی کنن.
                              اصلا اینطور نیست که با مگا 32 نتونی راه اندازی کنی.اتفاقا من خودم اول با مگا32 راه اندازی کردم.ولی الان هرچی میگردم سورسهاشو پیدا نمیکنم.فکر میکنم گم شده باشه.تمام توابعی که توی آموزشهای من نوشته شده قابل استفاده در مگا32 هست.فقط باید کانفیگ پایه های میکرو رو تغییر بدی که اونش با خودته.درضمن تابع نمایش عکس چون از مموری اطلاعات رو میخونه کار نمیکنه.چون مگا32 نمیتونه مموری رو بخونه.البته تا اونجایی که من خبر دارم یکی دونفر توی همین سایت راه اندازی کردن(خوندن مموری با مگا32 رو میگم) اما من هنوز تست نکردم.

و در آخر در مورد ساختن مقاله آموزشی.من قولشو دادم و الان هم اعلام میکنم میسازم.ولی متاسفانه دو دلیل عمده داره که باعث میشه هی عقب و جلو بیفته زمانش.
                              یکی اینکه مورد استقبال قرار نمیگیره.
                              و دومی اینکه یه مقداری سرم شلوغه.در مورد تکمیل کردن اون آموزش پروتلی که نوشته بودم احتمالا شنیدید.خیلی وقته مطالب مهم و خوب دیگه ای جمع کردم و میخوام که تایپشون کنم بزارم توی آموزش و به بچه ها بدم.اما باز هم امان از وقت کم.الان سه ماهه به تعویق افتاده.
                              این آموزش هم مثل همون آموزش پروتل هست.واقعا وقت نمیکنم بسازم مگر اینکه تقاضا زیاد باشه.

موفق باشید.

دیدگاه

سلام اقا عطا خوبی ؟
                                اقا دستت درد نکنه ممنون که پیگیر شدی .
                                در مورد این دوستمون که می خواد با مگا 32 راش بندازه باید بگم من همین کارو کردم و اون سورس بالا برنامه اش با مگا 32 هستش. قشنگ رنگا رو نشون میده و انشالا با اقا عطا هم تا چند روز دیگه نمایش عکس رو راه می ندازیم.
                                در مورد فایل اموزشی اقا عطا باید بگم بنده خودم خیلی مشتاقم و مطمئن باشین مورد توجه قرار خواهد گرفت.
                                از همگی دوستان ممنونم.
                                موفق باشید
                                چرا ناراحتی پاتریک!
                                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                                + نه
                                پس چی ناراحتت کرده
                                محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X