اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار آلتراسونیک تا برد 4 متر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار آلتراسونیک تا برد 4 متر

چرا اخه کسی کمک نمیکنه :cry2:

دیدگاه

سلام دوستان بنده با یه تاخیر خیلی زیاد باز اومدم. ببخشید متاسفانه اصلا نمی تونم زود زود بیام :sad:
      شما سخت افزار رو طراحی کردی ؟ با اسکوپ اول چک کن ببین مدارات کار می کنه یا نه که اگه کار می کنه من سعی می کنم با بسکام هم یه برنامه برات بنویسم.
      می تونی از برنامه گذاشته شده هم به عنوان تست استفاده کنی تا بینی مدارت جواب میده یانه!!
      فعلا تا اینجا رو طی کن تا ببینیم چی میشه :rolleyes:
      چرا ناراحتی پاتریک!
      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
      - از دیدنش ناراحت شدی؟
      + نه
      پس چی ناراحتت کرده
      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      محصولات

دیدگاه

سلام

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
        سلام دوستان بنده با یه تاخیر خیلی زیاد باز اومدم. ببخشید متاسفانه اصلا نمی تونم زود زود بیام :sad:
        شما سخت افزار رو طراحی کردی ؟ با اسکوپ اول چک کن ببین مدارات کار می کنه یا نه که اگه کار می کنه من سعی می کنم با بسکام هم یه برنامه برات بنویسم.
        می تونی از برنامه گذاشته شده هم به عنوان تست استفاده کنی تا بینی مدارت جواب میده یانه!!
        فعلا تا اینجا رو طی کن تا ببینیم چی میشه :rolleyes:
        شما این مدار تست را چاپ کردید جواب داد؟
        من اسکوپ ندارم!!! :angry: :angry: :angry:
        تا چقدر برد داره؟
        [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

بله همونطور که دیدید بردشم زدم و استفاده می کنم. من تا 1 متر جواب گرفتم چون با یه ضریب تقویت خیلی کم سیگنال و ارسال و دریافت می کنم.
          این فایل ها فقط جنبه آموزشی داره و شما باید با استفاده از این اطلاعات برد مورد نظر خودتون رو طراحی کنید.
          بازم سوالی باشه در حد توان در خدمتم.
          چرا ناراحتی پاتریک!
          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
          محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X