با سلام از اینکه بهم جواب دادین بی نهایت سپاسگزارم.مدار تا یک متر به درد کارم نمی خوره آخه برا پروژه مه گفتن تا 4 متر(بازم ازت ممنونم)،شما دوست عزیز که گفتین ماژول آماده بخرم کدوم مدلشو بخرم بهتره؟؟؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مدار آلتراسونیک تا برد 4 متر
Collapse
X
-
پاسخ : مدار آلتراسونیک تا برد 4 متر
سلام
ماژول های آماده ای هست تو بازار ولی یه مدلش که یکی از دوستانم باهاش کار کرده بود با ابعاد کوچیک و دقت خیلی خوب بود که با spi کار میکنه آخرین قیمتی هم که ازش داشتم 16 تومان بود بردش همون 7-8 متر بود واسه خریدش هم اگه تهران هستید تو امجد داره دیگه؟!!!!!آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
در بیرون یک میدان گرانشی زمان اینگونه است: ∆t= ∆t0/ (1-v^2/c^2) ^0.5
∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999
-
نوشته اصلی توسط hedayatiسلام دوستان.کم کم دارم نامید میشم،آخه کسی انگار دوس نداره به من کمک کنه به هر کی رو میزنم فقط به فکر پوله.یعنی واقعا کسی پیدا نمیشه که مثل قبلنا باشه، میدونم موضوعم براتون تکراریه ولی بازم ازتون خواهش میکنم به کمک کنید.(نه مدار درست جواب میده نه برنامه اش)
شما گفته بودی چه ماژولی بگیرم
منم گفتم :redface: :redface: :redface:
srf02
نه مدار درست جواب میده نه برنامه اش)
کدوم برنامه؟؟؟؟؟
دیدگاه
-
سلام
دوست عزیز من پروژه فاصله سنچ آلتراسنیک رو قبلا ساختم و همراهPCB و سورس در سایتم موجود هستش.ولی باید بگم خودم شخصا 2 متر جواب گرفتم ولی اگر سنسور فرستنده و گیرنده را مرغوب انتخاب کنی فکر کنم4 متر جواب بده.
http://hayatieng.com/1389-03-13-20-19-51/61-altrasonic.html
اگر هم میخواهی از ماژول های آماده استفاده کنید باید بگم ماژول مال شرکت چاوش هستش که توی دفترچه راهنما نوشته تا 7 متر جواب میده ولی خودم شخصا استفاده نکردم که ببینم واقعا این برد را داره یا نه!!!!
سوالی در مورد نحوه ساخت و طرز کار مدار داشتید در خدمتم.
موفق باشید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hedayatiسلام خدمت تمامی دوستان مخصوصا آقای هدایتی.علی جان اگه برات امکانش هست سورسشو برام ایمیل کن.واقعا بهش احتیاج دارم،آخه به عنوان پروژه پایانیم هست باید سورسشو تحویل بدم.بازم ازت صمیمانه تشکر میکنم
چشم فعلا شما مونتاژ کن و جواب بگیر تا من تو سیستم فایل برنامه را پیدا کنم برات بفرستم.در ضمن یک سوال: این آقای هدایتی منظورت خودتی؟؟؟ ما نفهمیدیم بالاخره
دیدگاه
دیدگاه