اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موج سبز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

موج سبز

سلام دوستان
    موج سبز در کنترل ترافیم شنیدید؟
    چطور دوتا چراغ راهنمایی که به هم نزدیک هستن جوری تنظیم بشن که هردو پشت هم سبز باشن؟؟
    کسی کار کرده بگه من حاضر به همکاری هم هستم بحث ریالیش هم ok

پاسخ : موج سبز

میشه کمی بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام ببینید
      مثلا دوتا 4 راه هستن که با فاصله 500 متر از هم قرار دارند و زمان بندی هرکدوم به خیابان هایی مجوار مربوط میشه حالا تو یک مسیر مستقیم میخوایم زمان بندی به صورت اتومات جوری تنظیم بشه که چراغ های باهم سبز بشن یعنی طرف از 4 راه اول با چراغ سبز رد شد 500 متر بعد به قرمز گیر نکنه و اونم سبز باشه
      تا اینکه اولی قرمز بشه
      این بود....
      ایده بده مهندس :read:

دیدگاه

با تیترت خیلی حال کردم
        ولی این چیزیکه میگی یکم نشدنیه یعنی اگه یه ماشین جلوت ترمز کنه اونوقت زمان بندی به هم میخوره و همه چی خراب میشه
        شما میتونید در فاصله 150 متر مونده به چراغ از سنسور استفاده کنی و عبور ماشینو متوجه بشی یه سنسورم تو اونیکی خیابون باشه تا وجود ماشینارو به میکرو برسونه
        حالا اگه تو خیابونای دیگه ماشین نبود میکرو بدون توجه به زمانبندی چراغو سبز کنه
        البته برای اینکار باید تو فواصل مختلف تو هر خیابون سنسور نصب بشه
        با مردم همون جوری رفتار کن که دوست داری باهات رفتار کنن

دیدگاه

یه زمان به اینا میگفتن چراغهای راهنمایی همزمان که یه تابلو داشت که میگفت اگه با سرعت متوسط مثلا 40 کیلومتر حرکت کنین به چراغ سبز چهار راه بعدی میرسین این کار با توجه به زمان رسیدن به اون چهار راه با سرعت معقول ( در اینجا 30 کیلومتر بر ساعت ) انجام میشد مثلا اگه 4 دقیقه این زمان طول میکشید چراغ راهنمایی اون چهار راه 4 دقیق نسبت به چهار راه مبدا تاخیر یا بعارتی پس فاز داشت که لازمه این کار ارتباط بین دو چراغ راهنمایی هست .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X