اونا هم پروگرم میشن
اگر میکرو شما ، اس ام دی هست ، باید روی برد اون رو نصب کنید و از پین های مربوطه که در برگه اطلاعات اون میکرو هست ، برای پروگرم کردن استتفاده کنید
به این صورت که پروگرمر شما یه کابل فلت باید داشته باشه که به پین های اون میکرو متصل میشه
هر پروگرمری یک help داره که نحوه پروگرم داخل برد یا In System Programming را داره .
بهتره به helpش مراجعه کنی .
دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...
بله سوکت هست
شما چه ایسی میخوای پروگرام کنی بگو من راهنماییت کنم چه اداپتوری بخری
منظور من از سوکت، pcb های تبدیل smd به DIP نبود.
منظورم سوکتهایی هستن که آیسی درش قرار میگیره و بعد از پروگرم شدن در میاد.
بعضا هم از نوع ZIF (Zero Insertion Force)l هستن.
البته بسته به نوع آیسی تون ممکنه سوکتش تو ایران باشه یا نباشه.
منظور من از سوکت، pcb های تبدیل smd به DIP نبود.
منظورم سوکتهایی هستن که آیسی درش قرار میگیره و بعد از پروگرم شدن در میاد.
بعضا هم از نوع ZIF (Zero Insertion Force)l هستن.
البته بسته به نوع آیسی تون ممکنه سوکتش تو ایران باشه یا نباشه.
آها.پس من درست متوجه نشدم.
ممنون
برای چند پایه هست تو بازار ایران؟
برای mega8 هم سوکت تبدیل وجود داره ولی قیمتش بالاست،البته این سوکت برای پروگرمرهای TNM هست و اینکه با پروگرمرهای دیگه سازگار هست یا نه اطلاعی ندارم،اگه آیسی که تهیه میکنید رو از فروشگاه معتبر بخرید به راحتی بعد از نصب روی برد به روش ISP میتونید پروگرم کنید،تاکید من برای خرید از فروشگاه معتبر برای این هست که بنده mega8 اس ام دی تهیه کرده بودم که فیوز بیت های مربوط به پایه های ISP و RESET اوم غیر فعال بود و همین مسئله باعث مشکلاتی شد و فروشنده هم قبول نکرد که آی سی هایی که وارد کرده اشکال دارند
دوست عزیز اداپتوری که شما نیاز دارید این هست
http://www.sunrom.com/programmers-atmel-avr/tqfp32-zif-socket-for-smd-atmega8-48-88
در ایران هم هست و قیمتی حدودا بین 40 تا70 فکر کنم باشه قیمت دقیق ندارم :icon_razz:
منتهی شما باید اداپتوری که پایه هاش با پروگرامر شما مطابقت داره رو خریداری کنه
بهترین و ارزانترین راه پروگرام از طریق isp هست
دیدگاه