اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقاله آموزشی AVR با کامپایلر بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مقاله آموزشی AVR با کامپایلر بسکام

نوشته اصلی توسط vahiddada
    سلام به آقا سینا و سایر دوستان خوب ECA
    راستش من برد راه انداز sim900 که تو فروشگاه Eca هستش رو میخوام راه بندازم. میخوام همون برنامه کنترل موتور چاه با اس ام اس رو راه بندازم.
    همین برنامه مقاله رو هم میریزم تو میکرو
    به این برد راه انداز هم فقط vcc و gnd رو وصل میکنم و rx , tx رو هم به ترتیب به tx , rx میکرو وصل میکنم. vcc , gnd میکرو و مدار راه انداز یکی هستش.
    پایه c.4 رو هم یک میکنم.
    این برد راه انداز برا روشن شدن یه کلید سخت افزاری داره.
    منم اول vcc , gnd برد راه انداز رو وصل میکنم و کلید روشن شدن مازول رو میزنم و مازول روشن میشه بعد vcc , gnd میکرو رو میزنم که میکرو هم شروع به کار کنه و باقی ماجرا.
    تا اینجا رو ال سی دی gsm on و delet sms وwaiting for sms 0 مینویسه ولی هر چی اس ام اس میدم ON و OFF نه روی ال سی دی و نه پایه های c.2 , c.3 هیچ تغغییری حاصل نمیشه.
    آیا در مقاله در پروژه کنترل موتور چاه با اس ام اس از کریستال خارجی استفاده شده؟
    من از کریستال خارجی استفاده نمیکنم آیا مشکل از اون هست؟!
    چجوری میتونم بفهمم ارتباط سریال بین مازول و میکرو برقرار میشه.
    rx , tx میکرو رو فقط با سیم به ماژول وصل میکنم. آیا مشکلی داره؟

پیشاپیش ممنون از همه دوستانی که کمک میکنن. :smile:

عکس برد راه انداز
    سلام دوست عزیز
    نه من از کریستال خارجی استفاده نکردم و پروژه بر اساس کریستال داخلی میکرو بنا شده است
    میتونید به کامپیوتر وصل کنید (در جزوه تا جایی که یادمه توضیح دادم)
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

این بردو از سایت خریدید؟
      علم چقدر پیشرفت کرده
      ما اون زمانا از این امکانات نداشتیم :mrgreen:
      باید سیمکارتو تغذیه و آنتنو....
      خودمون به ماژول وصل میکردیم
      چه کار راحت شده
      قیمت این ماژول چند هست؟
      بردش خارجیه یا ساخت وطنه؟
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

جناب SINA1359 مقاله آموزشی شما رو خوندم بسیار عالی و کم نظیر بود.

:question: چند تا سوال داشتم. میشه لطفا راهنمایی کنید. (ببخشید سوالات خیلی سطحه پایینه!)

1. در بخش خواندن SMART CARD ،آیا با هربار set شدن پایه کلاک کارت، پایه I/O صفر یا یک می شود و سپس 8 بیت باینری در آرایه قرار می گیرد؟
        2. در حلقه خواندن چرا در بخش دوم گام ها از 0 تا 7 به طور معکوس انتخاب شده؟ For j=7 to 0 step -1
        3. در بخش خواندن کارت دستور array(i).j چگونه کار می کند؟ منظورم به طور دقیق حضور j بیرون پرانتز است!
        4. اگر میشه یه مقداری بیشتر در مورد کد نوشته شده برای خواندن کارت با ماژول های RFID توضیح بدید.

با تشکر فراوان از شما بابت آموزش های مفیدتان
        STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

سلام من مدار درب باز کن که اولین مدار مقاله اول هست رو تو پروتئوس شبیه سازی کردم اما وقتی کد 1234 میدم invalid password میده کد برنامه رو هم کپی پیست کردم و توش دستکاری نکردم میشه بگید رمزش چیه؟
          ممنون
          [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
          [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
          [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
          [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
          صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
            این بردو از سایت خریدید؟
            علم چقدر پیشرفت کرده
            ما اون زمانا از این امکانات نداشتیم :mrgreen:
            باید سیمکارتو تغذیه و آنتنو....
            خودمون به ماژول وصل میکردیم
            چه کار راحت شده
            قیمت این ماژول چند هست؟
            بردش خارجیه یا ساخت وطنه؟
            سلام اقا سینا
            اری علم که کلی پیشرفت میکنه البته به کمک افرادی مث شما که از اموزشش ب دیگران هم دریغ نمیکنین
            آری از سایت خریده بودمش
            ساخت وطنه ))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza babatabar
              سلام من مدار درب باز کن که اولین مدار مقاله اول هست رو تو پروتئوس شبیه سازی کردم اما وقتی کد 1234 میدم invalid password میده کد برنامه رو هم کپی پیست کردم و توش دستکاری نکردم میشه بگید رمزش چیه؟
              ممنون
              سلام دوست عزیز
              ببینید رضا خان اول برنامه پسورد داخل اپرام میکرو ساخته میشه (در صورت نبود پسورد اولیه و در اولین
              استفاده از میکرو) , پس ممکن است مشکل از شبیه سازی پروتئوس باشه و نتونه پسور 1234 را در
              اپرام مجازی میکرو شبیه سازی کنه
              این به فکر بنده میرسه :mrgreen:

دیدگاه

بسیار متشکر از پروژه های کامل و دقیق شما.
                من میخواستم بدونم چجوری DTMF رو تو SIM900A فعال کنم ؟(تماس با ماژول و ارسال کدهای عددی روی کیپد موبایل)
                تو پروژههای شما همچین چیزی نبود.
                میشه راهنمایی بفرمایید.
                دیدگاه

سلام دوستان.ببخشید که سوالم رو اینجا مطرح میکنم.آخه دیدم اینجا یه جای آموزشی هس برا همین.من فایل بسکام درباره اندازه گیری ولتاژ و جریان با میکرو و نشان دادنش رو ال سی دی رو میخاستم.خودم آماتورهستم و زیاد بلد نیستم برنامشو بنویسم.دوستان اگه کسی داره ممنون میشم بهم بده.میخاستم خودمم روش کار کنم :nerd: واقعا ممنون میشم کسی کمکم کنه :read:

دیدگاه

سلام دوستان.ببخشید که سوالم رو اینجا مطرح میکنم.آخه دیدم اینجا یه جای آموزشی هس برا همین.من فایل بسکام درباره اندازه گیری ولتاژ و جریان با میکرو و نشان دادنش رو ال سی دی رو میخاستم.خودم آماتورهستم و زیاد بلد نیستم برنامشو بنویسم.دوستان اگه کسی داره ممنون میشم بهم بده.میخاستم خودمم روش کار کنم :nerd: واقعا ممنون میشم کسی کمکم کنه :read:

دیدگاه

مشکل حل شد...
                      پست حذف شود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
                        سلام دوست عزیز ببخشید سوال بی ربط میپرسم
                        میشه بگین شما چجوری وارد قسمت avr شدین؟ منکه اصلا نمیتونم وارد بخشavr بشم؟ oo:
                        منظورتون از قسمت avr چی هس؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
                          سلام دوست عزیز ببخشید سوال بی ربط میپرسم
                          میشه بگین شما چجوری وارد قسمت avr شدین؟ منکه اصلا نمیتونم وارد بخشavr بشم؟ oo:
                          منظورتون از قسمت avrچی هس؟

دیدگاه

پاسخ : کار با انواع کارتها و SIM900 و تاچ و LM35

نوشته اصلی توسط Sina1359
                            سلام
                            نه , باید شماره را داخل کامپایلر وارد کنید و آن را پروگرم کنید
                            اما میتوانید به وسیله SD کارت این کار را بکنید
                            و هر شماره ای که داخل یک فایل TXT (یا هر پسوند دیگری) ذخیره کنید
                            و پروژه خودتونو تکمیلتر کنید

اضافه شده در تاریخ :
                            برای ساخت یک پروژه صنعتی , باید تمام حالات را بررسی کنید
                            شما کاملا موشکافانه به موضوع نگاه میکنید, و این خیلی خوب است
                            یک نکته که شما به آن توجه نکردید و باید به پروژه خودتون اضافه کنید (منتظر بودم خودتون متوجه آن بشود تا بهتون پاسخ بدم ):
                            گاهی وقتها به دلیل نوسان برق یا.... (که زیاد پیش می آید چون اون خازن 4700 میکرو جلوی ریست ماژول را میگیرد...)
                            میکرو ریست میشود , ولی ماژول روشن میماند
                            حال مشکل در کجاست؟
                            میکرو بعد از ریست شدن دباره از اول شروع به کار میکند و به مرحله روشن کردن ماژول میرسد
                            اما ماژول روشن است!
                            میکرو دستور روشن کردن ماژول را میدهد ولی اشتباها آن راخاموش میکند
                            برای رفع این مشکل , باید در ابتدای برنامه و قبل از روشن شدن ماژول
                            یک دستور شرطی قرار دهید
                            وقتی ماژول خاموش است و به آن برق میرسد , پایه RI صفر میباشد و LED متصل به آن روشن است
                            ولی وقتی ماژول روشن است , فقط در زمان تماس و SMS ال ای دی آن روشن میشود (پایه RI صفر میشود)
                            پس از این مورد استفاده کرده و در اول برنامه که کاری با SMS و زنگ نداریم
                            در صورتی یک بودن پایه RI , دیگر نباید دستور روشن شدن ماژول اجرا شود
                            اما اگر RI صفر بود , دستور روشن شدن ماژول , اجرا میشود
                            سلام.خسته نباشین.یه سوال دارم توی پروژه قفل با mmc گفته شده خط اول فابل خونده میشه و اگر برابر پسورد بود مثلا خروجی فعال میشه.حالا من میخوام چند تا شماره بریزم توی یک فایل بعد بگم اگه شماره میس کال برابر شماره های داخل فایل بود اونوقت خروجی را فعال کنه.باید هر خط را جداگونه بخونه؟نمیشه خود میکرو کل فایل را بررسی کنه با یه دستور.شماره ها در هرسطر جدا گانه تعریف شده اند.

دیدگاه

پاسخ : کار با انواع کارتها و SIM900 و تاچ و LM35

نوشته اصلی توسط electronic2fan
                              سلام.خسته نباشین.یه سوال دارم توی پروژه قفل با mmc گفته شده خط اول فابل خونده میشه و اگر برابر پسورد بود مثلا خروجی فعال میشه.حالا من میخوام چند تا شماره بریزم توی یک فایل بعد بگم اگه شماره میس کال برابر شماره های داخل فایل بود اونوقت خروجی را فعال کنه.باید هر خط را جداگونه بخونه؟نمیشه خود میکرو کل فایل را بررسی کنه با یه دستور.شماره ها در هرسطر جدا گانه تعریف شده اند.
                              سلام دوست عزیز
                              من دقیقا متوجه نشدم شما چ] سوالی دارید؟

دیدگاه

یادش به خیر این مقاله..... آخر تکنولوژی من بود...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X