اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقاله آموزشی AVR با کامپایلر بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مقاله آموزشی AVR با کامپایلر بسکام

نوشته اصلی توسط سید علی شاهرخی
    سلام . آقای علیدلی میشه یک خورده من رو راهنمایی کنید ؟ :rolleyes:
    1- شما ورودی ایسی mt8870 رو به خوروجی speeker موبایل وصل کردین ؟ یا به خروجی هندزفری ؟ چون اگه با هندزفری جواب بده خیلی بهتره دیگه مجبور نیستیم موبایل رو باز کنیم
    2- آیا باید زمین مدارها یکی بشن ؟ یا یکی از پایه های هندزفری خودش به قطب منفی باتری وصل هست و دیگه نیاز نیست از باتری سیم برای اتصال زمین بکشیم ؟

3- در مدار و مقدار مقادیر خازن و مقاومت ورودی mt8870 نیاز هست تغییراتی اعمال کنیم ؟ یا با همون مداری که برای تلفن ثابت جواب میده برای موبایل هم جواب میده ؟
    سلام دوست عزیز من از هندزفری استفاده نکردم ونمیدونم که ایا جواب میده یا نه ؟ حتما باید گوشی باز بشه و وارد سخت افزار گوشی بشی .من یکی از دوستام تعمییراتی موبایل داشت و با کمک رو راهنمایی های اوشون تونستم رو برد گوشی کار کنم .مثلا من از 2 تا از ای سی های گوشی خروجی گرفتم .(البته خودم نگرفتم دوستم گرفت).مثلا برای گرفتن خروجی از این ای سی ها با میکروسکوپ و هویه های که نوکس مثل سوزن بوده ما اینکارو انجام دادیم .یه سری به تعمییراتی موبایل بزنید و لوازم تعمییراتی شون رو ببینید .اگر میخاید رو موبایل کار کنید باید خیلی ماهر باشید .دوست من خودش که تعمیرات بود تو این جریان یه گوشی 60 هزار تومانی رو سوزوند

هر گوشی سخت افزار خودشو داره.من از سونی اریکسون استفاده کردم که انتن دهیش خوب نبود و دارم رو نوکیا کار میکنم .الان چند روزه گیریش هستیم چون خیلی مکافات داره .مثل تلوزیون و ضبط نیست که همینجوری سیم وصل کنی .باید نقشه رو داشته باشی و بذاری زیر میکرسکوپ و روش کار کنی.اگر یکم دستت لرزید باید قید گوشی رو بزنی.

در مورد تغییرات قطعات هم باید بگم بعله 70درصد باید تغییر کنند.باز بستگی به گوشیت داره .مثلا ما برای یه قسمتی مقدار مقاومت رو در گوشی اولی کم گذاشته بودیم .از میکرو یه ولتاژ پالسی اومد روش و گوشی رو سوزوند

تا الان به این فکر کردید که چرا کنترل با مسیج در بازار هست ولی کنترل با موبایل خیلی کم پیدا میشه ؟؟
    چون دستکاری سخت افزار گوشی خیلی مشکله .شما تویه ضبط تمام قطعات رو شفاف میبینی و میدونی کدوم خازن هست کدوم ای سی .ولی در موبایل اینجوری نیست .

به عنوان مثال گوشی خودتو باز کن ببین کدوم ای سی زنگ و کدوم ای سی شارژ هست و کدومش ای سی کیپید .
    ببین میتونی پیداش کنی
    .مدار خط ثابت یک مدار اولیه بوده که 80 درصد سخت افزار تغییر کرده .برنامه هم من بر اساس نیاز خودم تغییر دادم .

پیشنهاد من .اگر به سخت افزار گوشی مسلط کامل هستی و میتونی بر اساس نیازت یه سری تغییرات تو سخت افزار مدار و برنامه بدی بیا من در خدمتت هستم در غیر اینصورت این کارو انجام نده.چون به هیچ نتیجه ای نمیرسی ..!!!
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

سلام داش سینا / /

معلومه کجایی :!! :!! :!! :!! :redface: :redface: :redface: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:

داش سینا شما برای مدار کنترل موتور با مسیج ،چند تا رله گذاشتی؟؟
      قانونا باید دو تا باشه .چون یکی به صورت موازی سر راه کلید استارت قرار میگیره ویکی به صورت سری سر راه STOP قرار میگیره .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
        سلام ا
        کمک :cry2:
        یه برنامه gps به زبان بسکامه دو تا ارور میده میشه مشکل رو بگید/حل کنید لطفا
        ارور 1 :$include "font8x8font"
        ارور 2 : اخرین ریترن برنامه

$regfile = "m32def.dat"
        $crystal = 11059200
        $baud = 9600

$lib "glcdKS108.lib"
        $include "font8x8font"
        Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Portc , Controlport = Porta , Ce = 3 , Ce2 = 4 , Cd = 0 , Rd = 1 , Reset = 5 , Enable = 2
        Cls
        'Setfont Font8x8

Config Portb.0 = Output
        Config Portb.1 = Input

Dim Cnt As Word , Zero_h As String * 1 , Zero_m As String * 1 , Speed As Word , Gprmc_p As Word , M As Bit , Lat As String * 12 , Lon As String * 12 , Gprmc As String * 520 , Gmt_date As String * 10 , Speed_knot As String * 5 , Teh_h As Word , Teh_m As Word , Teh_s As Word , Gmt_h As String * 2 , Gmt_m As String * 2 , Gmt_s As String * 2 , Time_hm As Word , Time_mm As Word

'-------------------------------------------------------------------------------
        Enable Interrupts
        Enable Urxc
        On Urxc Rx_in
        '-------------------------------------------------------------------------------
        Line(0 , 0) -(127 , 0) , 1
        Line(0 , 0) -(0 , 63) , 1
        Line(127 , 0) -(127 , 63) , 1
        Line(0 , 63) -(127 , 63) , 1
        Lcdat 2 , 19 , Chr(136) ; Chr(128) ; Chr(134) ; Chr(135) ; Chr(133) ; Chr(135) ; Chr(132) ; Chr(131) ; Chr(130) ; Chr(129) ; Chr(128) ; Chr(127)
        Lcdat 4 , 6 , Chr(126) ; Chr(128) ; Chr(134) ; Chr(142) ; Chr(141) ; Chr(130) ; Chr(140) ; Chr(130) ; Chr(132) ; Chr(139) ; Chr(130) ; Chr(138) ; Chr(137) ; Chr(128) ; Chr(134)
        Lcdat 7 , 12 , "Connecting..."
        Do
        If M = 1 Then
        If Cnt > 80 Then
        Reset Portb.0
        Disable Urxc

If Pinb.1 = 0 Then
        Time_hm = 3
        Time_mm = 30
        Else
        Time_hm = 4
        Time_mm = 30
        End If

Gosub Ext
        Gosub Monitor
        Cnt = 0
        M = 0
        Set Portb.0
        Enable Urxc
        End If
        End If
        Loop
        End

Ext:

Gmt_h = Mid(gprmc , 2 , 2)
        Gmt_m = Mid(gprmc , 4 , 2)
        Gmt_s = Mid(gprmc , 6 , 2)
        Teh_h = Val(gmt_h) + Time_hm
        Teh_m = Val(gmt_m) + Time_mm

If Teh_h >= 24 Then
        Teh_h = Teh_h - 24
        End If

If Teh_m >= 60 Then
        Teh_m = Teh_m - 60
        Teh_h = Teh_h + 1
        End If

If Teh_h < 10 Then
        Zero_h = "0"
        Else
        Zero_h = ""
        End If

If Teh_m < 10 Then
        Zero_m = "0"
        Else
        Zero_m = ""
        End If

Lat = Mid(gprmc , 15 , 9)
        Lon = Mid(gprmc , 27 , 10)
        Speed_knot = Mid(gprmc , 40 , 5)
        Speed = Val(speed_knot) * 1.852
        Gmt_date = "20" + Mid(gprmc , 56 , 2) + "-" + Mid(gprmc , 54 , 2) + "-" + Mid(gprmc , 52 , 2)

Return

Monitor:
        Cls
        Lcdat 1 , 1 , "Teh " ; Zero_h ; Teh_h ; ":" ; Zero_m ; Teh_m ; ":" ; Gmt_s
        Lcdat 2 , 1 , "GMT " ; Gmt_h ; ":" ; Gmt_m
        Lcdat 3 , 1 , "Date " ; Gmt_date
        Lcdat 4 , 1 , "Lat " ; Lat
        Lcdat 5 , 1 , "Lon " ; Lon
        Lcdat 6 , 1 , "Speed " ; Speed ; " Km/H"
        Return

Rx_in:
        Incr Cnt
        Gprmc = Gprmc + Chr(udr)
        Gprmc_p = Instr(gprmc , "GPRMC&quot
        If Gprmc_p > 0 Then
        Cnt = 0
        Gprmc = ""
        M = 1
        End If
        Return
        **** k i n j ****

دیدگاه

اساتید یاری کنید :cry2:
          کمک کنید پروژه ام لنگ شده :angry: :angry: :angry: :angry:
          **** k i n j ****

دیدگاه

سلام .دوست عزیز من هنوز با gpsکار کردم به همین دلیل از دستم کاری بر نمیاد .برنامه رو از جایی کپی کردی؟؟چون بعضی مواقع برنامه ها رو که از داخلword یا بسکام کپی میکنی حروف ها جا به جا میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
              سلام .دوست عزیز من هنوز با gpsکار کردم به همین دلیل از دستم کاری بر نمیاد .برنامه رو از جایی کپی کردی؟؟چون بعضی مواقع برنامه ها رو که از داخلword یا بسکام کپی میکنی حروف ها جا به جا میشه
              ممنون از پاسختون
              به این فکر نکنید که برنامه gps هستش
              از خط ششم برنامه که اینه $include "font8x8.font" ارور میگیره .لطفا کمک کنید
              **** k i n j ****

دیدگاه

سلام.

اقای علیدلی ممنون از راهنماییتون . من صبح مدار mt8870 را با هندزفری موبایل بستم بدون هیچ مشکلی کار کرد . البته اگه با خط همراه اول براش تن ها را ارسال کنی بهتر کار میکنه چون ایرانسل فقط برای یک لحظه تن را ارسال میکرد که گاهی اوقات آیسی موفق به آشکارسازی نمیشد. به نظر من شما یک خورده کار را برای خودتون مشکل میکنید میتونستید از روش های ساده تری هم استفاده کنید

البته در کل من با حرف آقا سینا بیشتر موافقم و استفاده از موبایل به جای ماژول با وجود اینکه شاید کارت را راه بندازه ولی زیاد مناسب و استاندارد نیست برای عموم . مثلا ً با این پروژه های که آقا سینا با ماژول ساختن حتی کسی هم که تجربه خیلی زیادی نداشته باشه با مطالعه مطالب راحت میتونه مدار را راه بندازه و یا تغییرات مورد نطرش رو روش اعمال کنه . ولی حالا تصور کنید آقا سینا همین مدارها را اگر میخواست با موبایل راه بندازه احتمالا ً قبلش باید 200 صفحه آموزش نقشه خوانی و ... جهت آشنایی با مدار موبایل قرار میداد! تازه در آخر به دلیل مشکلات و ظرافت خاصی که کار کردن با مدارهای مرتبط به موبایل نیاز داره معلوم نیست کسی موفق میشود تا آخر کار پیش بره و مدار را راه اندازی کنه یا نه . احتمالاً آخر سر 8-9 تا موبایل سوخته هم میموند روی دست بچه های تایپیک !

من چند سال پیش یک مدار دزدگیر که از طریق اتصال میکرو به موبایل ارسال اس ام اس میکرد ساختم . میدونم غیر حرفه ای هست ولی برای یک دانش آموز دوم دبیرستان رشته ریاضی کار نسبتا جالبی بود جوونی کجایی که یادت بخیر ...
                جالب اینه که این مدار به شکل دستی sms را مینوشت و از پورت سریال و این جور چیزا به دلیل بیسواد بودنم استفاده نکرده بودم ! :biggrin: :biggrin: از وجود این ماژول های آماده هم خبر نداشتم :-@
                اینم عکسش .
                خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                  یافتم!!!!!!!!!!!!!!!! :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                  کتابخانه فونت باید در پوشه ای که فایل برنامه ای که نوشتی باشه
                  **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                    :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                    یافتم!!!!!!!!!!!!!!!! :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                    کتابخانه فونت باید در پوشه ای که فایل برنامه ای که نوشتی باشه
                    خدا رو شکر که مشکلت حل شد
                    :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

سلام.

جالب اینه که این مدار به شکل دستی sms را مینوشت و از پورت سریال و این جور چیزا به دلیل بیسواد بودنم استفاده نکرده بودم ! :biggrin: :biggrin: از وجود این ماژول های آماده هم خبر نداشتم :-@
                      اینم عکسش .
                      سلام
                      دوست عزیز دقیقا همینطوره که شما میگید .چون ماژول فقط نیاز به برنامه نویسی داره و با خوندن 4 تا صفحه شما میتونید یه کنترل برا خودتون درست کنید.و همین دلیل هم هست که تو بازار کنترل با مسیج هست .من چون موبایل داشتم و ماژول نداشتم اینو امتحان کردم و جواب داد

(((جهت آشنایی با مدار موبایل قرار میداد! تازه در آخر به دلیل مشکلات و ظرافت خاصی که کار کردن با مدارهای مرتبط به موبایل نیاز داره معلوم نیست کسی موفق میشود تا آخر کار پیش بره و مدار را راه اندازی کنه یا نه . احتمالاً آخر سر 8-9 تا موبایل سوخته هم میموند روی دست بچه های تایپیک !))))

.منم عرض کردم کار همه کس نیست که بتونه وارد سخت افزار بشه .یکی از دوستام برا پروژه دانشجویش3 سال پیش کنترل با موبایل داشت که 2 تا موبایل سوزوند و دست اخر کار هم 15 هزار تومان داد به تعمییراتی موبایل براش سیم کشی کرد.در صورتیکه با ماژول این موکافاتها رونداری ویه میکرو داری ویه ماژول .ومنم صبح به شما پیشنهاد ماژول رو دادم .

خوب بگذریم این عکس ،همون پروژه هست که برا دبیرستانیه درست کردی؟؟

کارش چیه ؟/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                        خدا رو شکر که مشکلت حل شد
                        :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
                        سلام.از اینکه من رو با این سوالات تحمل میکنید ممنونم
                        تازه کاریم دیگه :redface:
                        یه نگاهی به این قسمت برنامه میکنید:
                        Enable Interrupts
                        Enable Urxc
                        On Urxc Rx_in
                        urxc وقفه هستش؟چیه؟
                        **** k i n j ****

دیدگاه

[quote author=علیدلی ]
                          خوب بگذریم این عکس ،همون پروژه هست که برا دبیرستانیه درست کردی؟؟

کارش چیه ؟
                          [/quote]

آره . البته منظورم این بود که اون موقع خودم دوم دبیرستان بودم نه این که برای یک دبیرستانی درستش کردم .

طرز کارش رو میگم ولی به روش کارم خندت نگیره ما ایرانی ها چه کارهایی که نمیکنیم

کارش این بود که یکی از پینهای میکرو به یک دزدگیر وصل میشد . و زمانی که دزدگیر فعال میشود میکرو موبایل را روشن میکرد و از طریق پایه های میکرو که به کیبورد مبایل وصل میشد با همان ترتیب زمانی که ما یک متن را مینویسیم . پین های کیبورد موبایل را صفر و یک میکرد و متن را ارسال میکرد . آخر کار هم موبایل را دوباره خاموش میکرد و آماده به کار میشد ! البته روش ساده تر این بود که قبلا" اس ام اس را در اینباکس ذخیره میکردیم و با میکرو فقط وارد لیست شماره ها میشدیم و اس ام اس را ارسال میکرردیم ! احتمالا ً الان داری تو دلت به من میگی اون موقع چه حوصله ای داشتی تو ! :smile:
                          خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                            سلام.از اینکه من رو با این سوالات تحمل میکنید ممنونم
                            تازه کاریم دیگه :redface:
                            یه نگاهی به این قسمت برنامه میکنید:
                            Enable Interrupts
                            Enable Urxc
                            On Urxc Rx_in
                            urxc وقفه هستش؟چیه؟
                            اره گلم وقفه هستش
                            .اگر تازه میخای با بسکام کار کنی تا یه اموزش بهت بدم تا توپه شی. :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:

در مورد تایمرها و وقفه ها هم توضیح داده.من خودم از رو این مقاله خوندم و استا کار شدم :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
                            خجالت کشیدم از خودم تعریف کردم :rolleyes: :rolleyes: :redface: :redface: :redface:

ما برادر کوچیک همه هستیم

دیدگاه

آره . البته منظورم این بود که اون موقع خودم دوم دبیرستان بودم نه این که برای یک دبیرستانی درستش کردم .

طرز کارش رو میگم ولی به روش کارم خندت نگیره ما ایرانی ها چه کارهایی که نمیکنیم

کارش این بود که یکی از پینهای میکرو به یک دزدگیر وصل میشد . و زمانی که دزدگیر فعال میشود میکرو موبایل را روشن میکرد و از طریق پایه های میکرو که به کیبورد مبایل وصل میشد با همان ترتیب زمانی که ما یک متن را مینویسیم . پین های کیبورد موبایل را صفر و یک میکرد و متن را ارسال میکرد . آخر کار هم موبایل را دوباره خاموش میکرد و آماده به کار میشد ! البته روش ساده تر این بود که قبلا" اس ام اس را در اینباکس ذخیره میکردیم و با میکرو فقط وارد لیست شماره ها میشدیم و اس ام اس را ارسال میکرردیم ! احتمالا ً الان داری تو دلت به من میگی اون موقع چه حوصله ای داشتی تو ! :smile:
                              :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

اساتید :bye :bye
                                کسی جواب مارو ندادا :angry: :angry: :angry:
                                **** k i n j ****

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X