پاسخ : ذخیره اطلاعات در eeprom هنگام قطع تغذیه
واقعا از همه دوستان تشکر میکنم
باید بگم که من با یک دیود شاتیکی که افتش حدود 0.2 ولت است تغذیه رو دادم به خازن، یعنی خازن تا ولتاژ 4.8 شارژ میشه و تغذیه میکرو رو هم از خازن گرفتم. یعنی در واقع تغذیه خازن رو از بقیه مدار جدا کردم. برای ADC هم اومدم از قبل از خازن استفاده کردم، یعنی ADC داره ولتاژ 5 ولت رو میخونه و هر وقت کمتر از حدود 4.4 شد، میکرو شروع میکنه به ذخیره اطلاعات. با این روش مگر تغذیه میکرو از بقیه مدار جدا نیست؟ و انرژی خازن فقط صرف میکرو نمیشه؟
منبع تغذیه هم منبع تغذیه صنعتی هست، دو تا پایه Vcc، دو تا پایه GND، یه پایه s+ و S- داره که پایه های S+ و S- برای اینه که ولتاژ یکی از بردها دقیقا رو 5 ولت نگه داشته بشه، یعنی مثلا ولتاژ قسمت های دیگه ممکنه کمی با 5 ولت فرق داشته باشه ولی ولتاژ بردی که این دو پایه بهش وصل شده دقیقا 5 ولت خواهد بود. من خودم خیلی متوجه نمیشم چرا اینطوریه. حالا با این اوصاف چیکار میتونم بکنم؟ این که گفتین اپتو بذارم ، میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟
ممنون از راهنمایی دوستان
واقعا از همه دوستان تشکر میکنم
نوشته اصلی توسط mostafahk
منبع تغذیه هم منبع تغذیه صنعتی هست، دو تا پایه Vcc، دو تا پایه GND، یه پایه s+ و S- داره که پایه های S+ و S- برای اینه که ولتاژ یکی از بردها دقیقا رو 5 ولت نگه داشته بشه، یعنی مثلا ولتاژ قسمت های دیگه ممکنه کمی با 5 ولت فرق داشته باشه ولی ولتاژ بردی که این دو پایه بهش وصل شده دقیقا 5 ولت خواهد بود. من خودم خیلی متوجه نمیشم چرا اینطوریه. حالا با این اوصاف چیکار میتونم بکنم؟ این که گفتین اپتو بذارم ، میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟
ممنون از راهنمایی دوستان
دیدگاه