اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با دماسنج

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با دماسنج

دوستان مشکل با دماسنج دارم، یعنی نشون میده خروجی ولی عددی که دمارو نشون میده واضح نیست مثل چشمک زن میمونه همش یک عدد چشمک میزنه ، عددش هم واضح نیست؟دلیلش چی میتونه باشه ؟
    $regfile = "M8def.dat"
    $crystal = 1000000
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portd.4 , Db5 = Portd.5 , Db6 = Portd.6 , _
    Db7 = Portd.7 , E = Portd.0 , Rs = Portd.1
    Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Internal
    Start Adc
    Dim A As Word , B As Word , C As Single

Deflcdchar 0 , 32 , 4 , 10 , 4 , 32 , 32 , 32 , 32 ' replace ? with number (0-7)
    Cursor Off
    Cls

Do
    B = Getadc(0)
    A = Getadc(1)
    C = B - A
    C = C / 4
    Home : Lcd "Temp:" ; C ; " c" : Lcd Chr(0) ; " "
    Loop
    End
    [img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]

پاسخ : مشکل با دماسنج

برنامه درسته.تصویری از سخت افزار بزارین.
    انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

الان یه دستور wait 2 قبل loop گذاشتم ، مشکل چشمک زدن و نامعلوم بودن عدد رو دیگه نداره ، الان یه مشکل دیگه داره ، یه دمای ثابت رو نشون نمیده ، هر چندثانیه یه دما نشون میده
      مثلا>30-27.25،25،.......
      مشکل از جی میتونه باشه؟ حتی برای اطمینان سنسور رو هم عوض کردم!

[img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]

دیدگاه

شما الان دارین فقط یه بار از adc نمونه گیری می کنین.دفعات نمونه گیری رو بیشتر از 200-300بار کنید و سپس میانگین بگیرین.

دیدگاه

سلام.خیلی از دوستان این مشکلو دارن.
          اول سیمو چک کنید .حتما باید سیم شیلد دار باشه.
          بعد پایه ی avcc و aref را به 5 ولت وصل کنید و با یک خازن 104 به پایه ی گراند.
          به امید ظهور مولامون که صد البته نزدیک است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
            شما الان دارین فقط یه بار از adc نمونه گیری می کنین.دفعات نمونه گیری رو بیشتر از 200-300بار کنید و سپس میانگین بگیرین.
            دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم ، یعنی چ کار باید بکنم ؟ از پایه های دیگه ADC استفاده کنم ، بعد میانگین بگیرم !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidrt27
              سلام.خیلی از دوستان این مشکلو دارن.
              اول سیمو چک کنید .حتما باید سیم شیلد دار باشه.
              بعد پایه ی avcc و aref را به 5 ولت وصل کنید و با یک خازن 104 به پایه ی گراند.
              کدوم سیم رو؟ سنسور مستقیم به فیبر وصله!
              avcc وصله ولی اون یکی نه ، تست میکنم جواب میدم !

دیدگاه

منظورم اینه که شما باید یه حلقه داشته باشین که مثلا 200 تا 300 بار تکرار بشه.هر بار در درون حلقه عددد adc خونده بشه و در یه متغیر بزرگ ذخیره بشه.بعد اتمام حلقه در بیرون حلقه عدد متغیر بزرگ رو بر 200 یا 300 تقسیم می کنیم تا میانگین عدد خروجی adc رو بگیریم.این باعث حذف ریپل مدار میشه.
                چون شما از Reference = Interna هست از رفرنس داخلی استفاده می کنی و نیازی نیس به avcc وvref چیزی وصل کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
                  منظورم اینه که شما باید یه حلقه داشته باشین که مثلا 200 تا 300 بار تکرار بشه.هر بار در درون حلقه عددد adc خونده بشه و در یه متغیر بزرگ ذخیره بشه.بعد اتمام حلقه در بیرون حلقه عدد متغیر بزرگ رو بر 200 یا 300 تقسیم می کنیم تا میانگین عدد خروجی adc رو بگیریم.این باعث حذف ریپل مدار میشه.
                  چون شما از Reference = Interna هست از رفرنس داخلی استفاده می کنی و نیازی نیس به avcc وvref چیزی وصل کنی.
                  سلام :bye :bye :bye
                  استاد شاهین هر چی میگه حکم وحی منزل رو داره .بدون چون و چرا انجام بده
                  یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

آقا شرمنده می کنی :redface:
                    من خودم خیلی چیزا هست که بلد نیستم و باید در محضر اساتید eca یاد بگیرم.

دیدگاه

:mrgreen:
                      جالبه من از این مدار جواب گرفتم مشکل از adc میکرو هست نه خود سنسور !!
                      خود سنسو با یک خازن حل میشه به 2 تا پایه که به میکرو رفته یک ولت متر وصل کنید ببینید پرش داره ؟؟؟
                      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X