اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایو سنسور دما mlx90614 با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایو سنسور دما mlx90614 با avr

نوشته اصلی توسط saate777
    نه تا حالا بیش تر از 5 ندادم
    از اون اول 7805 می ذاشتم با باتری که کمتر از 5 هم شد بده ولی بیش تر از 5 اصلا
    مکانش درسته ولی زمانش چی؟ نکنه یه ورژن جدید (کپی چینی از جنس اصل) رو این سری آوردن! علت حرفم هم اینه که اگه دقت کرده باشید دقیقا مغازه بغلی که میشه بل الکترونیک همون سنسور رو داره و خیلی گرون تر میده! نکنه مال اون اصله! من فقط همین به ذهنم میرسه!
    من تقریبا 3 هفته پیش خریدم

شما چی؟
    AYRIC

دیدگاه

من دقیقا 5 آبان همین ماه خریدم!یعنی 11 روز پیش

دیدگاه

سلام به دوستان اگرچه یه کم دیره اما منم همین مسئله ای که saate777 براش پیش اومده برای منم پیش اومده یعنی سنسور در فاصله ی کم دما رو نشون میده ولی فاصله که از 3 یا 4 سانت بیشتر میشه نشون نمیده و دمای محیط رو میگه اگر کسی راه حلی پیدا کرده کمک کنه با تشکر oo:

دیدگاه

سلام دوستان
          من یه سری از بحث هاتون رو خوندم. شما احتمالا به این نکته دقت نکرده باشید که این سنسور یک میدان دید 120 درجه داره و دمای میانگین رو به شما میده؛ اگه میخواین دمای یک شیئ خاص رو انداز ه بگیرید، مثل مصدوم باید از انواع MLX90614xAC استفاده کنید که زاویه دید 40 درجه دارن و میتونید روی شیئ خاصی زوم کنید. در ضمن من از این تعجب میکنم که توی تمام کدهایی که توی اینترنت دیدم کسی به این قضیه اشاره نکرده بود که آدرس Slave از MLX90614 باید خونده و یا ست بشه یا اینکه آدرس (آدرس وسیله نه حافظه) رو برابر صفر قرار بدید( توی این حالت MLX90614 با هر آدرسی جواب میده) من موندم شماها چطور جواب گرفتین؟!!!

دیدگاه

اقا منم با این مشکل فاصله مواجه شدم راهی پیدا نشد؟
            مشکل از سنسور هست؟
            کسی فهمید چیه؟

دیدگاه

سلام دوستان
              من از این سنسور می خوام توی فاصله 30 سانتی متر استفاده کنم تا دمای یک صفحه فلزی رو که در حال گرم شدن هستش رو اندازه بگیره . به نظر شما این سنسور MLX90614 می تونه کار من و راه بندازه .
              با تشکر
              انجمن LABVIEW
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
              اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
              http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

سلام دوستان
                هر کاری می کنم این سنسور راه اندازی نمیشه
                زمانی که روشن میشه میره روی حالت PWM با حالت PWM دما رو میده اما به درد من نمیخوره
                من اصلا نمیفهمم چرا در زمان POR روی PWM هست در صورتی که در دیتاشیت نوشته در زمان POR روی SMBUS هست
                بعدم هرکاری میکنم نمیره روی حالت SMBUS
                ممنون میشم کمکم کنید
                دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X