اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار کاملا عملی ولتمتر و آمپرمتر با mega 8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار کاملا عملی ولتمتر و آمپرمتر با mega 8

سلام.
    میشه یه توضیحی در مورد برنامه مربوط به خط دوم lcd بدین؟
    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadraya
      سلام.
      میشه یه توضیحی در مورد برنامه مربوط به خط دوم lcd بدین؟
      ممنون
      برای خط دوم نمایشگر یه پروگرس بار تعریف شده
      که با ولتاژ نسبت مستقیم داره و هر چقدر ولتاژ بالاتر بره اون هم بیشتر پر میشه تا حداکثر 40 ولت
      که عملکرد هم با توجه به برنامه کاملا مشخص و معلومه
      برای آنکه کاری امکان پذیر گردد دیدگان دیگری لازم است، دیدگانی نو

دیدگاه

یه ورژن جدیدتر ردیف کردم که بهتر از قبلی کار میکنه :nice: :nice:
        بردش هم یکرو هستش و تقریبا دو سوم برد lcd

انشا الله در سریعترین زمان فایل ها شو پلود میکنم

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
          شماتیک ، pcb و firmware مدار بالا رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید

http://www.electro-nic.ir/index.php/...saic/52-va-smd

دیدگاه

سلام
            میخواستم بدونم این مدار رو میتونم تو محیط های صنعتی استفاده کنم؟ مهمترین مشخصه محیط های صنعتی دائم کاری و نویز بالای این محیط ها می باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein_tomari007
              با سلام خدمت دوستان

سلام
              خیلی ممنون از بابت فایلی که گذاشتید
              میشه حداکثر ولتاژ و جریانی که این دستگاه میتونه اندازه بگیره رو بفرمایید؟
              لطفا برای ما که پروتل نداریم شماتیک را در قالب pdf یا عکس قرار دهید
              با تشکر

دیدگاه

یه ورژن جدیدتر ردیف کردم که بهتر از قبلی کار میکنه :nice: :nice:
                بردش هم یکرو هستش و تقریبا دو سوم برد lcd

انشا الله در سریعترین زمان فایل ها شو پلود میکنم

عزیز کارتون خوب هست،ولی هدف این فروم ها اموزشه نه فقط مونتاژه کور کورانه
                بهتره به جای این که فقط به فایل هگز اکتفا میکردین،سورس برنامرو به همراه بقیه ریزه کاری ها و توضیحات،از جمله طراحی مدار و ... میزاشتین،تا یه اموزش کامل در این مورد میشد،چون مشخصه،زحمت زیادی کشیدین

دیدگاه

سلام دوستان
                  ضمن تشکر از hossein_tomari007 و خسته نباشید .
                  این مدار را چک کردین ببینین ایا در حد کمتر از 5 میلی امپر هم میسنجه یا نه ؟؟؟
                  من فکر نکنم حتی کمتر از 10 میلی را بسنجه .؟؟؟من خودم از این برنامه ها زیاد نوشتم ولی مشکل اساسی اینجاست که میکرو اون دقت در حد 1میلی را نداره که هیچ حتی در حد 5 یا بیشتر هم نداره .
                  بخاطر همین من از مدار دیگه استفاده کردم همراه با میکرو که در حد یک میلی امپر و حتی صدم میلی امپر هم تونست اندازه بگیره . در هر صورت برای کسانی که دقت نیاز دارن فکر نکنم این مدار خوبی باشه .

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان

سلام
                    من قبل از این که بیام تو ایمن فروم اینو دانلودک کرده بودم ! اما آلتیوم دیزاینر من ورژن 13 هست و فایل شما رو باز نمیکنه !
                    اگر میشه یک بازر دیگه سیور کنید و پلود کنید تو همین فروم فقط طراحی پشت بدرد مدار !
                    احتمالا ناقص سیور یا پ شده بوده , فکر کنم بقیه هم همین مشکلو داشته باشن
                    !ممنون
                    « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
                    این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Michka
                      سلام
                      میخواستم بدونم این مدار رو میتونم تو محیط های صنعتی استفاده کنم؟ مهمترین مشخصه محیط های صنعتی دائم کاری و نویز بالای این محیط ها می باشد
                      با سلام تست نکردم اما فکر نمیکنم
                      چونکه مدار بر اساس نویز طراحی نشده
                      اما میشه watchdog میکرو رو فعال کرد و در محیط صنعتی استفاده کرد
                      اگه نویز هم بیفته فوقش میکرو ریست میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin69r
                        عزیز کارتون خوب هست،ولی هدف این فروم ها اموزشه نه فقط مونتاژه کور کورانه
                        بهتره به جای این که فقط به فایل هگز اکتفا میکردین،سورس برنامرو به همراه بقیه ریزه کاری ها و توضیحات،از جمله طراحی مدار و ... میزاشتین،تا یه اموزش کامل در این مورد میشد،چون مشخصه،زحمت زیادی کشیدین
                        مونتاژه کور کورانه؟؟؟ :surprised:
                        اگه خبر ندارین بهتره بگم که بعضیا بدون اجازه اونرو میشازن و میفروشن که برای ورژن قبلی این اتفاق افتاد
                        حتی بعضی سایت ها هم گفتن که خودمون ساختیم و ....
                        کسی هم که میخواد بسازه فایل هگز براش کافیه
                        در مورد طراحی مدار هم خیلی ساده است اون کسی که از میکرو استفاده میکنه باید اینا رو بلد باشه
                        اگه مشکلی از در هر کجای مدار داشته باشید بفرمایید براتون توضیح میدم
                        :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                          سلام دوستان
                          ضمن تشکر از hossein_tomari007 و خسته نباشید .
                          این مدار را چک کردین ببینین ایا در حد کمتر از 5 میلی امپر هم میسنجه یا نه ؟؟؟
                          من فکر نکنم حتی کمتر از 10 میلی را بسنجه .؟؟؟من خودم از این برنامه ها زیاد نوشتم ولی مشکل اساسی اینجاست که میکرو اون دقت در حد 1میلی را نداره که هیچ حتی در حد 5 یا بیشتر هم نداره .
                          بخاطر همین من از مدار دیگه استفاده کردم همراه با میکرو که در حد یک میلی امپر و حتی صدم میلی امپر هم تونست اندازه بگیره . در هر صورت برای کسانی که دقت نیاز دارن فکر نکنم این مدار خوبی باشه .
                          با سلام
                          این مدار با دقت 2 یا 3 میلی آمپر جریان رو اندازه گیری میکنه
                          اگه حداکثر مقدار کمتر باشه یعنی مثلا حداکثر تا 1 آمپر باشه دقت رو میشه بالاتر برد
                          حتی زیر 1 میلی آمپر :eek:
                          برای ولتاژ هم باید بگم که خودم از ولتمتر هایوکی برای کالیبره کردن استفاده کردم که زیر یک دهم (تقریبا 5 صدم) با اون ولتمتر خطا داشت
                          درسته که از اینجور مدار ها زیاده اما خصوصیات هر کدوم فرق میکنه
                          مثلا در اندازه نحوه ی اندازه گیری و ...
                          که با این اندازه مدار که یک رو باشه من جایی تو نت ندیدم

دیدگاه

با سلام
                            این مدار با دقت 2 یا 3 میلی آمپر جریان رو اندازه گیری میکنه
                            اگه حداکثر مقدار کمتر باشه یعنی مثلا حداکثر تا 1 آمپر باشه دقت رو میشه بالاتر برد
                            حتی زیر 1 میلی آمپر :eek:
                            برای ولتاژ هم باید بگم که خودم از ولتمتر هایوکی برای کالیبره کردن استفاده کردم که زیر یک دهم (تقریبا 5 صدم) با اون ولتمتر خطا داشت
                            درسته که از اینجور مدار ها زیاده اما خصوصیات هر کدوم فرق میکنه
                            مثلا در اندازه نحوه ی اندازه گیری و ...
                            که با این اندازه مدار که یک رو باشه من جایی تو نت ندیدم
                            سلام
                            ولی من تست کردم کمتر از 5 میلی امپر را جواب نداد . خوب خواصیت adc میکرو همینه و بیشتر هم نمیتونه اندازه گیری کنه .عرض کردم من قبلا از این نوع مدارات خیلی ساختم ولی چون فقط میتونه پله های 5 میلی را اندازه گیری کنه زیاد بدرد کسایی که دقت نیاز دارن نمیخوره .
                            مداری که بعد از یک سال من تونستم طراحی کنم در حد صدم میلی را اندازه میگیره و حداکثر 6 امپر که البته خیلی برنامه برد و یه قطعه هم باید به میکرو اضافه میکردم وگرنه فقط تنها با میکرو عملی نیست .
                            در هر صورت ممنون که کارتون را اینجا قرار دادین :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                              سلام
                              ولی من تست کردم کمتر از 5 میلی امپر را جواب نداد . خوب خواصیت adc میکرو همینه و بیشتر هم نمیتونه اندازه گیری کنه .عرض کردم من قبلا از این نوع مدارات خیلی ساختم ولی چون فقط میتونه پله های 5 میلی را اندازه گیری کنه زیاد بدرد کسایی که دقت نیاز دارن نمیخوره .
                              مداری که بعد از یک سال من تونستم طراحی کنم در حد صدم میلی را اندازه میگیره و حداکثر 6 امپر که البته خیلی برنامه برد و یه قطعه هم باید به میکرو اضافه میکردم وگرنه فقط تنها با میکرو عملی نیست .
                              در هر صورت ممنون که کارتون را اینجا قرار دادین :nerd: :nerd: :nerd:
                              اگه به شماتیکی که من ساختم نگاه کنید یه پ امپ برای ضرب کردن مقدار جریان که از مقاومت 0.1 اهمی عبور میکنه میبینید
                              که اگه ضریب پ امپ رو بالاتر ببرید میتونید دقت خیلی بیشتری از مدا بگیرید ولی حداکثر مقدار کمتر میشه
                              اگر هم مقاومت سری رو بالاتر انتخاب کنیم طوری که تاثیر زیادی نگذاره هم ، میشه اینکار رو کرد
                              و اما اگه از adc های جانبی استفاده کنیم هم ، این امکان وجود داره که احتمالا شما از این قطعات استفاده کردید
                              خوشحال میشیم مدارتون رو برای حل مشکل و استفاده ی دیگران قرار بدید :biggrin:

دیدگاه

سلام
                                خیلی ممنون از بابت فایلی که گذاشتید
                                میشه حداکثر ولتاژ و جریانی که این دستگاه میتونه اندازه بگیره رو بفرمایید؟
                                لطفا برای ما که پروتل نداریم شماتیک را در قالب pdf یا عکس قرار دهید
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X