خب اگه از کدهای من استفاده میکنی باید بگم من خودم هم وقتی oss رو چیزی غیر از صفر میدادم خروجی کاملا عوض میشد و فقط روی مقدار صفر جواب مناسبی میداد..........( بهتره بذاری صفر باشه چون روی دقت جواب که فکر نکنم موثر باشه)
اما در مورد فشار باید بگم من وسیله ای نداشتم که تستش کنم ولی به این نکته توجه کن که توی چه بازه ای کار میکنه.... BMP085 که حداقل فشار رو نوشته بود 300 هکتوپاسکال که میشه 30000 پاسکال... پس قاعدتا نمیتونه فشار 10000 رو نشون بده...
ولی دما رو که تست کردم فقط تا دمای 50 درجه خیلی خوب جواب میداد و بعدش مقدارهای منفی روی فشار و دما نشون میداد ( گرچه توی دیتاشیت تا حدود 80 درجه نوشته بود)---- راستش نمیدونم شایدم مشکل از برنامم بوده ولی چون تا همون مقدار واسم کفایت میکرد دیگه روی علت خطاش دقیق نشدم...
تقصیر شما نیست اقا سعید دیتاشیتش هم غلطه شما هم برنامه رو اشتباه نوشتی
من با برنامه ایی که کدش رو توی همین تاپیک بچه گذاشتن جواب گرفتم و برنامه خودم هم گذاشتم.
BMP085 نمونه قدیمی تر و BMP180 نمونه جدید تره
البته نرم افزار راه اندازی شون هیچ فرقی باهم نداره فقط 085 پایه کنترلی داره.
من با برنامه ایی که کدش رو توی همین تاپیک بچه گذاشتن جواب گرفتم و برنامه خودم هم گذاشتم.
BMP085 نمونه قدیمی تر و BMP180 نمونه جدید تره
البته نرم افزار راه اندازی شون هیچ فرقی باهم نداره فقط 085 پایه کنترلی داره.
درود
برنامه ای که گذاشتید را راه اندازی کردم ولی تغییری در مقادیر انجام نمیشه . (ماژول را روی بخاری گرفتم ولی عوض نشد !! همچنین فشار ) لطفا راهنمایی فرمایید
سلام دوست عزیز...
این بحث برای من هم پیش میومد...
این کار ها رو بکن:
1- پایه های دیتای سنسور رو جابجا کن (ممکنه جابجا زده باشی)
2- کلاک I2C چک شود
3- در BMP085 پایه کنترلی چک شود...
ضمنا بهتره تغذیه کل سیستم 3.3 باشه هرچند در دیتا شیت ذکر شده که پایه های IO سنسور تا چند ولت تحمل دارند... پول پ فراموش نشه ...
من با همین برنامه جواب گرفتم ولی بعضی وقتا گیر میکنه که از سیم کشیه...
دیدگاه