اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتمگا 128 و اشکال در برنامه و پروگرمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتمگا 128 و اشکال در برنامه و پروگرمر

نوشته اصلی توسط سینا پاشایی
    سلام
    دوستانی که خواستار پیشرفت ایران وایرانیان هستند لطف کنن و این دوتا مشکل منو حل کنن

اول مشکلم با پروگرم کردن میکرو 128 هست . که وقتی اونو پروگرم میکنم وسط ریختن برنامه
    ارور میده و این مینویسه وپروگرم نمیشه
    not equal in256
    buffer[256]=14
    chip[256]=255
    من از پروگرمر ساخت سایت ECA استفاده میکنم و تا الان 8 تا میکرو خریدم و همه مثل هم درموقع پروگرم کردن این ارور را میدن ایا باید پروگرمر رو عوض کنم چون غیز این چیز دیگه نیست ؟؟؟؟؟

دوم من کتابخونه السیدی نوکیا را دانلود کردم و توی پروتوس 7.6 و 10 اضافه کردم ولی موقعی که چیزی روی السیدی مینویسم اعداد و ارقام بصورت عمودی و زیر هم قرار میگیره . فکر میکنید مشکل از کجاست . هرکی جوابموداد صدتا سلوات براش نظر میکنم .
    دوست عزیز سلام

من هم یه موقعی این مشکلو داشتم . مشکل از میکرو هات هستش . همشون چینی مزخرف هستن . میکرو خوب واسه atmega128 خیلی کم گیر میاد . من خودم از یک جا تونستم فقط میکروی خوب تایوانی بخرم . میکرو هاتو بریز دور از یک جای دیگه تایوانیشو بخر به ضمانت بخر که اگه پروگرم نشد بر گردونی . من تو یک مقاله خارجی (که الان نمی دونم کجا بود ) تو اینترنت خوندم که از طرف اتمل اعلام شده بود یکسری at128آشغال به نام این شرکت وارد شده که به هیچ دردی نمی خورند .
    دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

دیدگاه

از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟
      مدل پروگرامرتون چی هست ؟
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟
        مدل پروگرامرتون چی هست ؟
        سلام
        از بسکام و پروگرمر ساخت خود سایت ECA استفاده میکنم ..
        ولی این میکرو ها رو از جای مطمئن خریدم اونم 5 تا . و 3 تاش رو از جای دیگه یعنی همه از دم خرابن !!!!!!!!!!

:cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

خوب اگر از بسکام استفاده میکنید که نباید هیچ مشکلی باشه ولی مدل پروگرامر رو نگفتید
          قیمت خرید رو هم بگید معلوم میشه
          I ❤️ ECA

دیدگاه

خوب اگر از بسکام استفاده میکنید که نباید هیچ مشکلی باشه ولی مدل پروگرامر رو نگفتید
            قیمت خرید رو هم بگید معلوم میشه
            avr usb programmer :نام
            aup-0103 :مدل
            قیمت: 25200

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

1- قیمتش 20 تومن هست و فروشگاه گرون داده (از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بدین نام فروشگاه رو که من پیگیری کنم)
              2- اگر با بسکام کار میکنید و مشکل دارید احتمال 99% مشکل از یه چیز دیگست. پیشنهاد میدم یک بار یک مگا 8 رو پروگرام کنید و تست کنید اگر مشکلی نبود که باید برید دنبال میکروهایی که خریدید ولی اگر مگا 8 هم مشکل داشت میتونید با واحد گارانتی هماهنگ بشید.

البته یک نرم افزار جدید برای این پروگرامرها نوشتیم که تا چند روز دیگه تو سایت میاد ولی خیلی خیلی بعید که بسکام مشکلی تو پروگرام کردن داشته باشه (progisp و موارد دیگه بعضا باگ دارند ولی دیگه بسکام خیلی بعیده)
              I ❤️ ECA

دیدگاه

1- قیمتش 20 تومن هست و فروشگاه گرون داده (از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بدین نام فروشگاه رو که من پیگیری کنم)
                2- اگر با بسکام کار میکنید و مشکل دارید احتمال 99% مشکل از یه چیز دیگست. پیشنهاد میدم یک بار یک مگا 8 رو پروگرام کنید و تست کنید اگر مشکلی نبود که باید برید دنبال میکروهایی که خریدید ولی اگر مگا 8 هم مشکل داشت میتونید با واحد گارانتی هماهنگ بشید.

البته یک نرم افزار جدید برای این پروگرامرها نوشتیم که تا چند روز دیگه تو سایت میاد ولی خیلی خیلی بعید که بسکام مشکلی تو پروگرام کردن داشته باشه (progisp و موارد دیگه بعضا باگ دارند ولی دیگه بسکام خیلی بعیده)
                جناب بلورچیان تشکر از جواب شما
                اما ارزشی نداره بخاطر 5 هزار توان برم سراق فروشنده
                البته داخل کارتون پروگرمر فقط یه cd نرم افزار خود پروگرمر بود و چیزی بنام کابل isp هم وجود نداشت
                درهر صورت فقط میخوام بدونم ایا مشکل از پروگرمره یا ای .سی مگه امکان داره این همه ا.یسی خراب باشه
                اینم بگم که منظورم از نرم افزار پروگرمر همون نرم افزار داخل سی دی استفاده میکنم . وبا بسکان فقط برنامه نوشتم
                البته ا.سی های مگا 8 و 16 را پروگرم کردم ومشکلی نداشتند فقط یه بار یکی از ا.سی ها مگا 8 مثل همین 128
                ارور داد و دیگه نتونستم پروگرم کنم ولی مگا 128 ها را اصلا پروگرم نمی کنه . واگه فکر میکنید صد در صد از ا. سی هست که برم سراغ فروشنده هاش تا مساله روشن شه . . بفهمم مشکل از کجاست
                حالا 80 هزار توان که دیگه برنمیگرده وکسی هم زیر بار نمیره مخصوصا فروشنده ها

:cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

والا از راه دور که نمیشه گفت مشکل چی هست ولی راه حلی که گفتم رو انجام بدید.
                  یک مگا 8 ساده تست کنید اگر جواب داد قاعدتا از پروگرامر نباید باشه
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

والا از راه دور که نمیشه گفت مشکل چی هست ولی راه حلی که گفتم رو انجام بدید.
                    یک مگا 8 ساده تست کنید اگر جواب داد قاعدتا از پروگرامر نباید باشه
                    حالا یه کار میکنم تا معول بشه مشکل چیه ..
                    میکرو ها را میدم به یکی از رفقای دانشگاهیم تا با پروگرمر خودش پروگرم کنن احتمالا بشه فهمید
                    بعدا اگه مشخص شد . اگه از پروگرمر بود باتون تماس می گیرم و اگه از میکرو ها بود تو همین تاپیک میگم تا همه متوجه این نوع میکرو ها بشن و دیگه مثل من ضرر نکنن !!!!!

در ضمن من این پروگرمر را در نجف اباد اصفهان خریدم . خودم در فریدونشهر اصفهان ساکنم .(( جهت اطلاع بود))
                    باز هم ممنون از پاسخ شما

دیدگاه

مشکل پیدا شد
                      یکی از اتمگا 128 رو فرستادم برای رفیقم که پروگرمر پارالل داره
                      وتونست پرورم کنه
                      تا اینجا معلوم شد .ظاهرا پروگرمر های ساخت ECA نمی تونن اتمگا 128 را پروگرم کنن

البته امیدوارم رفیقم هم اشتباه نکرده باشه ولی اینطور که میگفت ا.سی ها هیچ مشکلی ندارن . من حتی رفتم سراغ فروشنده ویک سری اتمگا 128 ساخت تایوان گرفتم و اونها راهم پروگرم نکرد
                      دیگه دارم مطمئن میشم که یه مشکلی تو پروگرمرهای ساخت ECA هست
                      حالا دارم سری دوم میکرو ها رو میفرستم برای رفیقم تا صد در صد مطمئن شم از پروگرمر هست
                      پس تا بعد
                      امیدارم کسی بابت این تاپیک ازدستم دلخور نشه .هدفم فقط اصلاح مشکل و صرفا جهت اطلاع عموم هست تا
                      مثل من ضرر نکنن

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

سینا جان پروگرامر چیزی نیست که یک میکروی خاص رو پروگرام کنه یا نه که بعد بگیم فلان سری رو نمیتونه بزنه !
                        من راه حل تست رو به شما گفتم و اگر اجرا کردید و به نتیجه رسیدید در صرت نیاز میتونید با پشتیبانی تماس بگیرید ولی اینکه پروگرامر نتونه فلان میکرو رو پروگرام کنه حرف صحیحی نیست.
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X