اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برای کدویژن چه کتاب آموزشی بخرم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برای کدویژن چه کتاب آموزشی بخرم؟

نوشته اصلی توسط eehadi
    من این کتاب رو خیلی وقته دارم ولی دارم با بیسکام کار میکنم، 640 صفحه کتابه!
    مگه می خواین یه روزه بخونینش ،به نظر من اگر هدف یادگیری باشه ،هرچی صفحه بیشتر باشه بهتر است،امان از روزی که به یه چیزی بربخوریم و منبعش کم باشه اون موقع دعا می کنیم یه کتاب چندهزار صفحه ای باشه کامل توضیحش بده
    معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
    اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
    آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy
      به نظر من شما که قبلا با C خوب کار کردید می تونید به راحتی ازپس اون برایید پس شروع کنید ویه کتاب بگیرید و بعد از انکه مفاهیم مهم را خواندید شروع کنید به صورت موضوعی کار کنید کتاب AVR کتاب رمان نیست که از اول شروع کنید ویه کله برید تا تهش ، هر موقع خواستید با یک قسمتی کار کنید می رید سراغش و اون قسمت را می خونید نیاز رفتن به کلاس خواستی نیست اگه خودتون همت کنید من هم هنوز بعضی موقع ها برای اینکه برنامه ای که مد نظرم هستش ببینم جواب می ده یا نه داخل bascom تست می کنم اگه به نتیجه مطلوب رسیدم میام داخل codvision بهترش می کنم ولی این دلیل نمی شه که از نحوه عملکرد قسمت های مختلف بدلیل داشتن توابع راحت در Bascom صرفه نظر کنم
      شما هم دست دست نکنید و از یه جایی شروع کنید،بعد از اون می افتید روی روال
      ممنون
      ولی من C کار نکردم
      بسکام گفتم کار کردم
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy
        به نظر من شما که قبلا با C خوب کار کردید می تونید به راحتی ازپس اون برایید پس شروع کنید ویه کتاب بگیرید و بعد از انکه مفاهیم مهم را خواندید شروع کنید به صورت موضوعی کار کنید کتاب AVR کتاب رمان نیست که از اول شروع کنید ویه کله برید تا تهش ، هر موقع خواستید با یک قسمتی کار کنید می رید سراغش و اون قسمت را می خونید نیاز رفتن به کلاس خواستی نیست اگه خودتون همت کنید من هم هنوز بعضی موقع ها برای اینکه برنامه ای که مد نظرم هستش ببینم جواب می ده یا نه داخل bascom تست می کنم اگه به نتیجه مطلوب رسیدم میام داخل codvision بهترش می کنم ولی این دلیل نمی شه که از نحوه عملکرد قسمت های مختلف بدلیل داشتن توابع راحت در Bascom صرفه نظر کنم
        شما هم دست دست نکنید و از یه جایی شروع کنید،بعد از اون می افتید روی روال
        نوشته اصلی توسط skiboy
        مگه می خواین یه روزه بخونینش ،به نظر من اگر هدف یادگیری باشه ،هرچی صفحه بیشتر باشه بهتر است،امان از روزی که به یه چیزی بربخوریم و منبعش کم باشه اون موقع دعا می کنیم یه کتاب چندهزار صفحه ای باشه کامل توضیحش بده
        منم موافقم
        چند سال پیش ی کتاب بسکام گرفتم
        چشمتون روز بد نبینه
        7 تومن پولشو دادم
        یعنی شما بگو یه مثال درست تو این کتاب بود نبود
        همه چیزو مجبور شدم از اینترنت یکی یکی در بیارم
        خیر سرش 400 صفحه هم کتاب بود
        ترجیح میدم یه مرجع کامل داشته باشم
        تا اینکه مجبور باشم ی سوال بپرسم 3 ساعت صبر کنم تا یکی جوابمو بده
        از همتون خیلی خیلی ممنونم
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eehadi
          من این کتاب رو خیلی وقته دارم ولی دارم با بیسکام کار میکنم، 640 صفحه کتابه!
          دوست عزیز این کتاب را یکبار برای همیشه تمومش کن :applause: و بعد به عنوان مرجع ازش استفاده کن
          گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
          همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107
            دوست عزیز این کتاب را یکبار برای همیشه تمومش کن :applause: و بعد به عنوان مرجع ازش استفاده کن

اون که البته
            ولی فکر نمیکنم اجباری باشه ب ترتیب بخونم
            ن؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X