اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شماره سریال AVR در محیط بسکام !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شماره سریال AVR در محیط بسکام !

[glow=red,2,300]سلام دوستان من یه سوال داشتم در مورد برنامه نویسی AVR در برنامه بیسکام![/glow]

شماره سریال میکرو رو لازم دارم، یه عددی که برای هر میکرو متفاوت باشه و توی کارخونه فقط برای یه بار روی میکرو زده میشه و نمیشه عوضش کرد!
    البته توی میکرو های ARM هست ولی نمیدونم توی AVR هم هست یا نه!

ولی یکی از دوستان که خیلی هم تو کارش وارده میگفت مشابه این رو قبلا استفاده کرده، یه عددی که شماره سریال نبود بلکه عددی ترکیبی از تاریخ ساخت و سری ساخت میکرو هستش ولی یه چند وقتیه که رفته سراغ ARM و دستوری که توی برنامه بیسکام میشه اون عدد رو لود کرد و توی یک متغییر ریخت و داخل برنامه ازش استفاده کرد رو یادش نبود، سرش هم خیلی شلوغه نمیتونم بگم که برام پیداش کنه!!!

از اساتید گروه و کسانی که توی این زمینه کار کردن فقط املای انگیلیسی این دستور می خوام لطفا؟؟؟!
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

پاسخ : شماره سریال AVR در محیط بسکام !

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63707.0

« پاسخ #3 : امروز ساعت 07:11:14 pm »
    حرف شما کاملا درسته بله هر میکرو یک شماره سریال منحصر به فرد داره
    زمانی که شما با پروگرامر stk 500 و avr satdio اقدام به read Signature میکنید میتونید شماره سریال رو ببینید.
    اگه پروگرامر stk 500 میتونه این کار رو بکنه پس شما هم میتونید.
    اما کار عاقلانه اینه که یک مقداری رو توی حافظه e2prom بنویسید و بعدا بخونید.
    موفق باشید
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

داداش گلم این کار برای 3 تا میکرو خوب جواب میده ولی اگه بخواین 100 تا میکرو رو یکی یکی این کار رو بکنید فکر کنم کمی غیر ممکن هست نه ؟
      در ضمن کاری شبیه ریجیستر می خوایم بکنیم ریجیستر برای جلو گیری از کپی مدار و ....
      خواهشا نگید که برنامه رو قفل کنید ...... و :icon_razz: مرسی
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
        داداش گلم این کار برای 3 تا میکرو خوب جواب میده ولی اگه بخواین 100 تا میکرو رو یکی یکی این کار رو بکنید فکر کنم کمی غیر ممکن هست نه ؟
        در ضمن کاری شبیه ریجیستر می خوایم بکنیم ریجیستر برای جلو گیری از کپی مدار و ....
        خواهشا نگید که برنامه رو قفل کنید ...... و :icon_razz: مرسی
        واسه xmega اینجوری میشه بخونی اما mega avr رو نمیدونم

Dim A As Byte , B As Byte

For B = 0 To 32
        A = Readsig(B) : Print B ; " - " ; A
        Next

دیدگاه

سلام من یه بار یه کاری کردم میگم شاید بدرد بخوره
          تو برنامه بوت لودر این سریال رو ایجاد کردم یعنی برا اینکه نخوام هر بار تو سورس هی تغییر ایجاد کنم توسط برنامه نویس کامپوتر سریال رو تو سورس نوشتم اینجوری تعدادش اهمیتی نداره و برنامه تو 3 سوت این کار میکنه.بعد هم همون داستانهائی که میدونید دیگه !!!!!!!!!!!
          کد ایجاد تغییر فیوز بیتها تو برنامه و ....
          همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X