اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت دیمر دیجیتال روی برد برد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای ساخت دیمر دیجیتال روی برد برد

سلام
    من برای میکرو پروژه دیمر دیجیتال دارم اما یه مشکلی دارم می خوام هم از ترانس استفاده کنم هم از اداپتور اگه از اداپتور استفاده کنم قسمت باتری و 5 ولت دی سی مدارم حذف میشه درسته؟ وبرای ایزوله شدن باید از چه ترانسی وکجای مدار استفاده کنم من هیچی از مونتاژ نمی دونم اولین پروژمه هر کی هر راهنمایی داره بهم بکنه در ضمن حتما باید روی برد برد ببندیم کمکم کنیددر ضمن نمی دونم چطور باید عکس مدارمو اینجا بزارم تا بهتر راهنماییم کنید؟

پاسخ : کمک برای ساخت دیمر دیجیتال روی برد برد

دوست خوبم من منظورتون رو از دیمر دیجیتال متوجه نشدم یعنی مثل میخواین با استفاده از دو تا کلید عمل کنترلر رو انجام بدین.

در هر صورت به نظر بنده بهترین و ساده ترین کار برای ساخت یه دیمر اینکه که شما از یه تریاک ، یه دیاک، یه خازن و یه
    پتانسیومتر استفاده کنید. حالاچون شما نیاز دارین که مقدار زاویه آتش رو برای کنترل قدرت دیمر به صورت دیجیتالی و با استفاده از مثلا دو تا کلید تغییر بدین برای این کار کافیه به جای پتاسیومتری که گفتم یه ماسفت بذارین و ماسفت رو در ناحیه ی مقاومتی راه اندازی کنید.حالا کافیه با استفاده از شکل موج pwm که به وسیله ی یه میکروکنترلر میسازیش و بعد با استفاده از یه فیلتر پایین گذر این شکل موج DC تولید شده رو به گیت ماسفت میدی . در نتیجه خیلی راحت میتونی یه دیمر صنعتی بسازی.

روش قبلی خیلی ارزون قیمته و درگیر طراحی مدار پیچیده ای نمیشی.

اما من خودم برای ساخت یه دیمر دیجتال از یه روش دیگه ای استفاده کردم که کنترلر تریاک تماما به وسیله ی میکروکنترلر انجام میشد و اصلا از دیاک استفاده نکردم.

روشی وجود داره که داخل کتاب استاد خودم توضیح کامل داده میذارمش اینجا دانلودش کنید:

http://s3.picofile.com/file/7409002254/dimer.pdf.html

البنه بازم خودم از این روشی که استادم گفته استفاده نکردم چون این روش کار رو مشکل میکنه. بهترین کار اینکه برای تحریک تریاک از خود برق شهر استفاده کنی با این کار دیگه نیازی به مدار آشکار ساز صفر نیست.

اگه سوالی پیش اومد امکان داره نرسم جواب بدم شرمنده.

[glow=red,2,300]گرد هم آمدن شروع است.با هم ماندن پیشرفت است.با هم کار کردن موفقیت است.[/glow]
    [img width=98 height=100]http://s3.picofile.com/file/7407857311/icon3.png[/img]

دیدگاه

من تومدارماز اپتو کوپلر ودیاک وخازن وهمه چی استفاده کردم مشکلی که الان دارم اینکه زمانی که برق شهر رو وصل کنم چون رو برد برد می بندم سیتمم ایزوله نیست باید از ترانس استفاده کنم می خواستم ببینم روش دیگه ای کسی به ذهنش می رسیه یا اصلاهمون ترانس و چطوری به مدارم اضافه کنم قبل از پل دیودی؟http://www.hlachini.com/Projects/Dimer-Digital-Atmega8/Dimer-Schematic.htm اینم شماتیک مداری که برنامشو با کد ویژن نوشتم برا قسمت باتری میشه از اداپتور 220 به 5 ولت اسفاده کرد وبرای قسمت قبلش چطور ترلنس رو وصل کنم؟

دیدگاه

آقا من این مدار را قبلا ً ساختم بدون هیچ مشکلی کار میکنه . آقای لاچینی خودشون برنامه بسکام این پروژه را ارائه کردن . حالا ضروری هست که خودتون دوباره با سی بنویسیدش ؟

این هم تصویر دیمر ساخته شده که به ریموت هم مجهزش کردم .

خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

من یک ورودی 0 تا 10 ولت میخوام به خروجی 0 تا 220 تبدیل کنم!
          چجوری میآ‌تونم انجام بدم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X