اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با LCD رنگی و فرکانس کاری میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با LCD رنگی و فرکانس کاری میکرو

سلام.
    نمیخواستم تاپیک جدید باز کنم اما مجبور شدم.

چند وقت پیش LCD رنگی که معروف شده به LCD N96 رو روی برد سوراخدار راه اندازی کردم و کامل جواب گرفتم.(نمایش عکس,متن و ...)
    کریستالی که به میکرو وصل بود 16 مگاهرتز بود و به خوبی کار میکرد.
    بعد از جواب گرفتن از پروژه به فکر زدن PCB افتادم و طراحی و چاپش کردم.حالا که PCB به دستم رسیده و قطعاتشو لحیم کاری کردم و السیدی رو وصل کردم,السیدی فقط رو فرکانسهای 2مگ و 1 مگ میکرو درست جواب میده و وقتی کریستال میکرو رو ازین بیشتر میکنم دیگه جواب نمیده.

حالا سوالم اینه که مشکل از کجاست؟کسی چیزی میدونه؟؟؟

حدس خود من اینه که چون بردم دورو متالیزه و SMD هست و بعضی جاها فاصله نت ها از هم 0.3 میلیمتره خاصیت خازنی در فرکانس بالا بوجود میاد.
    شما چی فکر میکنید؟؟

پاسخ : مشکل با LCD رنگی و فرکانس کاری میکرو

یعنی واقعا کسی حتی نظر هم نداره؟

دیدگاه

با سلام

فاصله خطوط 0.1 میلی متر هم باشد تا 50 مگاهرتز مشکلی نخواهید داشت.
      مشکل طراحی/برنامه/تنظیمات دارید.

با سپاس
      گشتی در لاله زار
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.Xylitol
        سلام.
        نمیخواستم تاپیک جدید باز کنم اما مجبور شدم.

چند وقت پیش LCD رنگی که معروف شده به LCD N96 رو روی برد سوراخدار راه اندازی کردم و کامل جواب گرفتم.(نمایش عکس,متن و ...)
        کریستالی که به میکرو وصل بود 16 مگاهرتز بود و به خوبی کار میکرد.
        بعد از جواب گرفتن از پروژه به فکر زدن PCB افتادم و طراحی و چاپش کردم.حالا که PCB به دستم رسیده و قطعاتشو لحیم کاری کردم و السیدی رو وصل کردم,السیدی فقط رو فرکانسهای 2مگ و 1 مگ میکرو درست جواب میده و وقتی کریستال میکرو رو ازین بیشتر میکنم دیگه جواب نمیده.

حالا سوالم اینه که مشکل از کجاست؟کسی چیزی میدونه؟؟؟

حدس خود من اینه که چون بردم دورو متالیزه و SMD هست و بعضی جاها فاصله نت ها از هم 0.3 میلیمتره خاصیت خازنی در فرکانس بالا بوجود میاد.
        شما چی فکر میکنید؟؟
        همشهری بازی در میاری همینه دیگه :mrgreen:
        یکم بردتو بزرگتر میگرفتی، فوقش هزار تومن بیشتر می شد :biggrin:
        جدا از شوخی، از الباقی چیزها مطمئنی؟ امکان تغییر میکرو داری؟ امکانش هست دوباره با همین قطعات روی برد قبلیت تست کنی؟!
        اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

آخه بدبختی اینه که بردم جا زیاد داشته ولی من میخواستم قشنگ در بیاد چفت گرفتم. :mrgreen:
          والا قطعاتش که نه چون همشون SMD هستن.ولی میکرو رو میتونم عوض کنم.یه میکرو و یه LCD دیگه دارم خدارو شکر.تعویضش میکنم تست میکنم.

راستی امشب فهمیدم مشکل از کار کرد میکروئه.یعنی میکرو وقتی فرکانسش میره بالا قاطی میکنه و کار نمیکنه.و فکر میکنم از خاصیت خازنی بین خطوط نباشه.
          منتظر راهنمایی های بعدیتون هستم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.Xylitol
            آخه بدبختی اینه که بردم جا زیاد داشته ولی من میخواستم قشنگ در بیاد چفت گرفتم. :mrgreen:
            والا قطعاتش که نه چون همشون SMD هستن.ولی میکرو رو میتونم عوض کنم.یه میکرو و یه LCD دیگه دارم خدارو شکر.تعویضش میکنم تست میکنم.

راستی امشب فهمیدم مشکل از کار کرد میکروئه.یعنی میکرو وقتی فرکانسش میره بالا قاطی میکنه و کار نمیکنه.و فکر میکنم از خاصیت خازنی بین خطوط نباشه.
            منتظر راهنمایی های بعدیتون هستم.
            این حدس زده می شد، اینقد که این میکروها قابل اطمینانند
            اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X