اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط با wifi 802.11

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط با wifi 802.11

با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز انجمن
    دوستان تا کنون کسی برای کنترل دستگاه خود از طریق کامپیوتر با wifi کار کرده است؟
    آیا آی سی wifi است که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با میکرو avr بتوان کار کرد؟
    برای ارتباط میکرو با کامپیوتر می توان مستقیم با پروتکال TCP دستور ارسال کرد یا باید اول یک ارتباط مثل lan بین آی پی ها برقرار شود؟؟

من توسط ENC28J60 یک وب سرور درست کردم حالا در فکر کنترل این وب سرور از طریق wifi هستم کسی از دوستان ایده یا نظری دارد؟
    در مورد کنترل از اینترنت چگونه می توانم عمل کنم ؟ باید فرمان ها را از طریق کابل کراس به مودم ارسال شود ؟چه مودمی؟چگونه؟
    بنده یک ماژولی در این زمینه پیدا کردم rs232 به wifi بود کسی از دوستان با این ماژول کار کرده است آیا می توان این ماژول را با ENC28J60 مچ کرد ؟؟؟

با تشکر :redface:

پاسخ : ارتباط با wifi 802.11

کسی نیست؟ راهنمایی کند :دی

دیدگاه

سلام همون enc 28 رو با یک کابل معمولی به یک اکسس پوینت وصل کن حله
      برای کنترل اینترنت هم یه پورت رو روی آی پی دستگاهت فوروارد کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fakheri
        سلام همون enc 28 رو با یک کابل معمولی به یک اکسس پوینت وصل کن حله
        برای کنترل اینترنت هم یه پورت رو روی آی پی دستگاهت فوروارد کن
        سلام
        آخه مشکل اینجاست که دستگاه ما ثابت نیست :applause:
        در اصل پروژه من یک ربات پرنده است که می خواهم این ربات را از طریق کامپیوتر با پروتکال TCP کنترل کنم
        البته تحقیقاتی در این زمینه کرده ام که از ماا¾ول هایی مانند BEE و... به عنوان wifi استفاده کنم فقط چون تازه وارد اصول شبکه های بی سیم شده ام ....
        می خواهم بدانم برای کنترل این ربات توسط ماا¾ژول Bee... باید پی سی و ماا¾ول در مد adhoc قرار داشته باشند؟؟
        در این مورد کسی تا کنون با این ماا¾ا¾ا¾ژول ها کار کرده است ؟؟ یا کسی تا کنون ماا¾ژول Bee راه اندازی کرده؟؟
        آیا این ماا¾ا¾ژول ها وب سرور اختصاصی دارنند یا نه؟؟؟

با تشکر :redface:

دیدگاه

من برای یه کاری دنبال این مورد بودم و یه تاپیک هم براش زدم.
          خلاصه میشه اینکه یه ماژول پیدا کردم از ماکروچیپ به اسم ZG2100M که دیتا رو با spi و jtag و usart برمیگردوند.ببین میتونی این رو وارد کنی یا نه.البته مشکل من هم حل شد و بیشتر دنبالش نرفتم ببینم که میشه گیر اورد یا نه. حالا شما یه سعی بکن. یه ماژول دیگه هم پیدا کردم اما زیاد بررسی نکردم دیگه:
          http://www.lantronix.com/device-netw...matchport.html
          یه سری avr32 ها هم خودشون میتونند به wifi وصل بشند. یه سر به محصولات اتمل تو سایتش بزن.
          راه دیگه که به ذهنم رسید استفاده از کارت های SDIO هست که مثل SD card های خودمون راه اندازی میشن اما کاربری دیگه ای جز حافظه دارند. مثلا eye-fi یکی از این کارت هاست که جای کارت میشینه اما دیتاش رو به یه نود wi-fi میفرسته.

یه راه دیگه هم که میشه روش کار کرد استفاده از ماژول های wi-fi تو لپ تاپ هاست.من لپ تاپ رو که باز کردم دیدم این یه کارت جداست. یه سری هم کارت های اکسترنال هستند که از کنار لپ تاپ وصل میشند. هردوی اینها پروتکول استاندارد برای ارتباط دارند که میشه استفاده کرد.( اکسترنال یه چیز شبیه کارت های CF بود.همین کارت های فلشی که تو دوربین های سرعت بالاست)
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
            من برای یه کاری دنبال این مورد بودم و یه تاپیک هم براش زدم.
            خلاصه میشه اینکه یه ماژول پیدا کردم از ماکروچیپ به اسم ZG2100M که دیتا رو با spi و jtag و usart برمیگردوند.ببین میتونی این رو وارد کنی یا نه.البته مشکل من هم حل شد و بیشتر دنبالش نرفتم ببینم که میشه گیر اورد یا نه. حالا شما یه سعی بکن. یه ماژول دیگه هم پیدا کردم اما زیاد بررسی نکردم دیگه:
            http://www.lantronix.com/device-netw...matchport.html
            یه سری avr32 ها هم خودشون میتونند به wifi وصل بشند. یه سر به محصولات اتمل تو سایتش بزن.
            راه دیگه که به ذهنم رسید استفاده از کارت های SDIO هست که مثل SD card های خودمون راه اندازی میشن اما کاربری دیگه ای جز حافظه دارند. مثلا eye-fi یکی از این کارت هاست که جای کارت میشینه اما دیتاش رو به یه نود wi-fi میفرسته.

یه راه دیگه هم که میشه روش کار کرد استفاده از ماژول های wi-fi تو لپ تاپ هاست.من لپ تاپ رو که باز کردم دیدم این یه کارت جداست. یه سری هم کارت های اکسترنال هستند که از کنار لپ تاپ وصل میشند. هردوی اینها پروتکول استاندارد برای ارتباط دارند که میشه استفاده کرد.( اکسترنال یه چیز شبیه کارت های CF بود.همین کارت های فلشی که تو دوربین های سرعت بالاست)
            داداش ماژولی را بگو که ما ها که تو ایرانیم هم بتونیم پیدا کنیم :cry2:
            در مورد ما‍ژول wifi لب تاب اکثرشون به صورت کارت های مستقل اند که را هاندازیشون با avr مکافاته و گاهن برای ما محال ...
            در مورد wifi اکسترنال هم من یک سری از wifi اکسترنال برای لب تاب دیدم که با usb کار می کنند آیا اینارو میشه با avr راه اندازی کرد و کانفیگشون کرد؟ چون خیلی دنبالش بودم که بتونم از دادهاش تو avr استفاده کنم اما فقط تونستم تغذیشو تامین کنم و ... :angry:
            اگر بشه این وای فای اکسترنال ها را با avr راه اندازی کرد هم قیمتشون مناسبه هم کیفیتشون عالیه ....
            اما متصفانه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FreeMen
              داداش ماژولی را بگو که ما ها که تو ایرانیم هم بتونیم پیدا کنیم :cry2:
              در مورد ماا¾ژول wifi لب تاب اکثرشون به صورت کارت های مستقل اند که را هاندازیشون با avr مکافاته و گاهن برای ما محال ...
              در مورد wifi اکسترنال هم من یک سری از wifi اکسترنال برای لب تاب دیدم که با usb کار می کنند آیا اینارو میشه با avr راه اندازی کرد و کانفیگشون کرد؟ چون خیلی دنبالش بودم که بتونم از دادهاش تو avr استفاده کنم اما فقط تونستم تغذیشو تامین کنم و ... :angry:
              اگر بشه این وای فای اکسترنال ها را با avr راه اندازی کرد هم قیمتشون مناسبه هم کیفیتشون عالیه ....
              اما متصفانه ....
              اگه تو ایران چیز مناسب پیدا میکردم که سراغ این ماژول ها نمیرفتم.
              مطمئن هم باش که راه انداختن ماژول USB خیلی سخت تر از ماژول های موازی هست! شاید این چیپ های USB host کتابخونه ای داشته باشه اما اگه نداشت خیلی سخته.
              یه پروژه هم دیده بودم که یکی از این کارت های موازی اکسترنال رو با یه CPLD تبدیل کرده بود به spi و اونو داده بود به avr. هرچی گشتم الان پیداش نکردم اما منظور اینه که خیلی سخت نیست وقتی روی یه cpld جا شده.
              60-70 تومن فکر کنم بتونی یه eye-fi گیر بیاری.این از همه مطمئن تر هم هست و سبک تر و کم مصرف تر.( با توجه به مهم بودن وزن برای شما!)

دیدگاه

اون لینکی که گفته بودم رو پیدا کردم:
                http://www.harbaum.org/till/spi2cf/index.shtml

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                  اگه تو ایران چیز مناسب پیدا میکردم که سراغ این ماژول ها نمیرفتم.
                  مطمئن هم باش که راه انداختن ماژول USB خیلی سخت تر از ماژول های موازی هست! شاید این چیپ های USB host کتابخونه ای داشته باشه اما اگه نداشت خیلی سخته.
                  یه پروژه هم دیده بودم که یکی از این کارت های موازی اکسترنال رو با یه CPLD تبدیل کرده بود به spi و اونو داده بود به avr. هرچی گشتم الان پیداش نکردم اما منظور اینه که خیلی سخت نیست وقتی روی یه cpld جا شده.
                  60-70 تومن فکر کنم بتونی یه eye-fi گیر بیاری.این از همه مطمئن تر هم هست و سبک تر و کم مصرف تر.( با توجه به مهم بودن وزن برای شما!)
                  داداش می تونی در مورد eye-fi و نحوه عملکرد توضیح بدی؟؟؟ :nerd: تا حالا خودت با avr راه اندازیش کردی راستی اونجوری که من اطلاعات دارم این کارت ها فقط قادر به ارسال اطلاعات هستند.....؟؟!؟! دستگاه ما احتیاج به دریافت و ارسال دارد :دی!
                  راستی این eye-fi قادر به ارسال تمام پسوند ها است یا فقط می تواند پسوند های خاص مثل عکس و فیلم را ارسال کند؟
                  آیا ارسال در این روش هم زمان است یا احتیج به تایید دارد؟؟؟ یا سوالات امنیتی در این زمینه؟؟

راستی داداش با ماژول rs232ToWifi کار کردی؟ به نظرت امکانات آن بهتر از eye-fi نیست در ضمن امکان ساخت وشبکه شدن در مد adhoc و... داره
                  قیمتشمم نسبت به eye-fi کمتره امکاناتشم بیشتره ....!!!

دیدگاه

eye-fi از سیستم SDIO استفاده میکنه. اگر sd card ها رو تونسته باشید راه انداخته باشید این رو هم میتونید چون 90% شبیه همون هست.در مورد دوطرفه بودنش هم این جور که تو feature اون نوشته برای اپلود استفاده میشه.
                    همون جور که بالا گفتم یه مدت دنبالش بودم اما مشکل حل شد و دیگه من هم ول کردمش.واسه همین دیگه بررسی ها به جزییات نرسید.
                    در مورد ماژول هم از بقیه موارد ساده تر باید باشه راه اندازیش چون کنترلر اون خودش همه کار رو میکنه ولی به هر حال بهتره دیتاشیت اون رو بزارید تا بشه اصولی تر نظر داد.
                    یه نکته که الان به ذهنم رسید. شما چه قدر پهنای باند نیاز دارید؟ میدونید که usart میکرو همه ی سرعت ها رو ساپورت نمیکنه و اگه پهنای باند زیادی لازم داشته باشید میکرو جا میمونه و به مشکل بر میخورید.

دیدگاه

از TLG10UA03 میتونی استفاده کنی

Product Description:
                      We have another WIFI module in our shop. That WIFI module communicates via SPI interface, which is not easy for some beginners. But it might be a little hard to use this module. The code is long and complicate. Interpreting the code is always hard and boring, especially for those who don’t want to waste much time on this module.

So we supply another WIFI module here. It has UART interface. And it is more powerful, with more functions

Summarize
                      TLG10UA03 is a new embedded Uart-Wifi modules supplied by elechouse.

Uart-Wif is an embedded module based on the Uart serial,according with the WiFi wireless WLAN standards, It accords with IEEE802.11 protocol stack and TCP / IP protocol stack,and it enables the data conversion between the user serial and the wireless network module. through the Uart-Wifi module, the traditional serial devices can easily access to the wireless network.

TLG10UA03 does a comprehensive hardware and software upgrades based on the products of the first two generations, now it’s more functional and more convenient to use,its main features include:

Support transparent transmission of serial completely,and achieve a plug and play serial
                      Support new AT+instruction set, Which is all based on ASCII format, it’s simple to use and pellucid.
                      Support more perfect TCP/IP protocol tack, support DHCP protocol for dynamicassignation of IP address and DNS domain name parsing.
                      Embed WEB server, and achieve the long-range parameters configuration through wireless network with IE browser.
                      Support more prefect transmission performance,the maximum sending rate can reach to 11KB/s.
                      Characteristic
                      Interface
                      2*4 pins of Interface: HDR254M-2X4
                      The range of baud rate: 1200~ 115200bps
                      RTS/CTS Hardware flow control
                      Single 3.3V power supply
                      Wireless
                      Support IEEE802.11b/g wireless standards
                      Support the range of frequency: 2.412~2.484 GHz
                      Support two types of wireless networks: Ad hoc and Infrastructure
                      Support multiple security authentication mechanisms: WEP64/WEP128/TKIP/CCMP(AES)WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK
                      Support quick networking
                      Support wireless roam
                      Others
                      Support multiple network protocols:
                      TCP/UDP/ICMP/DHCP/DNS/HTTP
                      Support two types of work modes: auto and command
                      Support transparent transmission mode
                      Support AT+ instruction set
                      Support a variety of parameters configuration methods: serial/WEB server/wireless connection Application
                      Intelligent bus network, such as wireless credit card machine
                      Small financial payment network, such as wireless POS machine
                      Industrial equipment networking, such as wireless sensor things
                      Test
                      Here we supply a detailed test example. You can download the test file in the Download list. With Arduino WiFi Module Shield, this wifi module can easily compatable with Arduino.

تو لینک زیر میتونی پیدا کنی
                      http://www.icrc-co.com/42-wifi?sid=t6ndug9vheq1vc5ki2629pnnq5
                      ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X