اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک برای جلوگیری از overwrite شدن اطلاعات در glcd

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست کمک برای جلوگیری از overwrite شدن اطلاعات در glcd

با سلام،

این پروژه مربوطه به پروژه دانشجویی یکی از دوستان به نام آقای حمیدرضا رابط بود که جنبه آموزشی داشت و من هم فقط سعی میکردم به ایشون کمک کنم ( قصدم این نبوده که خودم براش پروژه رو انجام بدم! ) ظاهرا ایشون نمره رو گرفتن و دیگه موضوع رو ادامه ندادن! برای من هم ادامه کار مهم نبود و فقط با توجه به درخواست و نیاز ایشون بود و فقط قصد داشتم تحریکش کنم که خودش کار رو انجام بده و بتونه درست کد نویسی کنه و یه نرم افزار اصولی برای یک اینسترومنت مثل اسیلوسکوپ بنویسه که جامع و کامل باشه .....
    البته من همیشه یه نسخه جدید تر رو مینوشتم و منتظر میشدم تا ایشون خودش سعی کنه یه کارهایی بکنه و من بعدش نسخه جدید رو با نکاتی جدید ارائه میکردم. آخرین نسخه هم هنوز پیش منه که کاملتر از اینه و پش نکردم!
    اگر شما میخوای این پروژه رو ادامه بدی، بسم الله ( اگر فقط میخوای نمره بگیری، با همین میتونی نمره کامل رو بگیری!!! )، من برای کد نویسی بهت کمک میکنم، البته توجه داشته باشید که من سخت افزار لازم رو ندارم!

ضمنا، به درخواست آقای رابط، فقط از کتابخونه های استاندارد کدویژن استفاده شده و هیچ کتابخونه خاصی این وسط وجود نداره و فقط کافیه که شما این پروژه رو در کدویژن کامپایل و استفاده کنی!

لازم به ذکره که من یک روتین برای درایور KS0108 خودم نوشتم که خیلی کامل و سریعتره که کتابخونه و روش های استفاده اون رو هم در تاپیک "اسپکتروم آنالیزر" ارائه کردم ( ظاهرا تاپیک مذکور حذف شده! )
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

ولی من همه ی فایل هارو دانلود کردم .. موقع کامپایل , خطای عدم وجود چند کتابخانه رو میده...
      خوب مسلمه که چند کتابخانه oscop و <avr/pgmspace.h> توش نیست.
      میشه محبت کنید فایلی که خودتون دارید برام بفرستید..
      از دست این اسکوپ های مسخره تو اینترنت خسته شدم..

شاید باورت نشه... ولی تا حالا چهارتا اسیلوسکوپ دوتا با ks108 و دوتا با n96 و xmega طراحی و مونتاژ کردم.. ولی کاملا مشخصه اشکال از برنانه نویسی منه... چون توی xmega ما حداقل دومیلیون بار در ثانیه نمونه برداری adc داریم..
      بعدا فکر کردم که اشکال از سخت افزاره ... و الان هم دارم با adc0809 که سرعت تبدیل adc 1.5 نانو ثانیه داره ظاهرا .. استفاده میکنم..
      یه سرم خورد برم برد آموزشی arm رو بگیرم .. و برم تو مد سیستم عامل و برنامه نویسی c# و ... . ولی یه ادم مگه چقدر توان داره.؟؟؟
      یه محبت کنید لطفا فایلی که خودتون دارید و کامپایل میشه رو برام بفرستین..
      ممنون میشم ازتون..
      دیگه دارم هنگ میکنم..

دیدگاه

با سلام،

شما آخرین نسخه ای که در اینجا ارائه شده، یعنی شماره 6 رو دانلود و اکسترک کن.
        پس از اجرای کدویژن، فایل پروژه Oscope.prj رو باز کرده و کامپایل کن.
        قطعا هیچ اروری نخواهد داد و پس از کامپایل میتونید از هگز مربوطه استفاده کنید.

تاکید میکنم که از هیچ کتابخونه اضافه ای بجز کتابخونه های استاندارد کدویژن استفاده نشده است!
        به همین جهت، از این برنامه میشه برای تمامی LCD هایی که کدویژن بطور استاندارد از اونها پشتیبانی میکنه استفاده کرد.
        فقط فراموش نکنید که پارامترهای OSCOP.h رو برای LCD و میکروی مورد استفاده، بدرستی تنظیم کنید.
        مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X