اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آی سی های جانبی که با میکرو ها کار کرده اید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آی سی های جانبی که با میکرو ها کار کرده اید

سلام
    دیدم اگر دوستان لطفی کنند و آی سی هایی که تا بحال با میکرو ها کار کرده اند معرفی کنند یا آی سی هایی رو که میشناسند برای کسانی که تا بحال با این آی سی ها کار نکرده اند و این آی سی هارو نمیشناسند یک تلنگر خیلی عالی میشه
    با هر آی سی ای که توی میکرو کنترلر ها کار کرده اید و لازم بوده کار کنید نام ببرید و کمی هم توضیح بدید
    انشاالله پست مفید میشه با همکاری شما
    دوستان اگر دنبال آی سیه خاصی نیز هستند توی همین پست شرح بدند تا اگر کسی با یک چنین آی سی ای کار کرده معرفی کنه
    با سپاس از همه eec ها :nice:
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

پاسخ : آی سی های جانبی که با میکرو ها کار کرده اید

اول هم خودم
    راستش من زیاد کار نکرده ام ولی قصد دارم
    من فقط میتونم دوتا آی سی رو معرفی کنم که قبلا کار کرده ام
    آی سیه ds 1307 : یک آی سیه خیلی عالیه ساعته که قیمت ارزان و کارکرد خیلی عالی داره این ای سی رو یکی از دوستان به نام حامد رحیمی فکر کنم بود که تقریبا توی این سایت قبلا معرفی کرد
    آی سی isd 1740 : یک آی سی ظبط و پخش صوت و ارتباط spi که یک پروژه قبلا باهاش کار کردم و می تونید از اینجا دانلود کنید http://my-zoo.persiangig.com/amozesh/PROOJE.pdf
    البته قبلا این پروژه هم توی سایت گذاشته شده بود
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X