اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیری جریان سولونوئید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اندازه گیری جریان سولونوئید

با عرض سلام خدمت دوستان
    من یه سولونوئید دارم که میخوام با یه مدار دراور و میکرو باز و بستش کنم، هنوز تستش نکردم ولی توی کاربرداش دیدم که وقتی روشن میشه 16 آمپر جریان میکشه. میخوام جریانی که ازش عبور میکنه رو با میکرو بخونم، میخاستم اگه از سنسور جریان ACS712 مشکلی پیش نمیاد؟چون مقامت سولونوئید خیلی کمه(حدود .1اهم) اما مقاومت داخلی ACS712 خیلی بیشتره جریان عبوری از سولونوئید محدود نمیشه؟که باعث باز نشدنش بشه؟

پاسخ : اندازه گیری جریان سولونوئید

نوشته اصلی توسط hamebaman
    با عرض سلام خدمت دوستان
    من یه سولونوئید دارم که میخوام با یه مدار دراور و میکرو باز و بستش کنم، هنوز تستش نکردم ولی توی کاربرداش دیدم که وقتی روشن میشه 16 آمپر جریان میکشه. میخوام جریانی که ازش عبور میکنه رو با میکرو بخونم، میخاستم اگه از سنسور جریان ACS712 مشکلی پیش نمیاد؟چون مقامت سولونوئید خیلی کمه(حدود .1اهم) اما مقاومت داخلی ACS712 خیلی بیشتره جریان عبوری از سولونوئید محدود نمیشه؟که باعث باز نشدنش بشه؟
    با سلام
    این که مشکلی پیش بیاد یا نیاد بستگی داره از کدوم مدلش استفاده کنید . بهتره از مدل های 20 یا 50 آمپر اون استفاده کنید .
    مقاومت داخلی این سنسورها در مسیر عبور جریان درحد میلی اهم هست . 1.2 میلی اهم . بنا به گفته دیتاشیت اون . پس مقاومت داخلی اون از مقاومت سلونوئیید خیلی پایینتر هست و تاثیر زیادی در کاهش میزان جریان عبوری نداره .
    تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
    دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
    مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
    حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

خیلی ممنون، اصلا حواسم به این نبود که مقاومت داخلی ACS رو نگاه کنم!!!
      اگه در مورد سولونوئید ها هم اطلاعات داری میشه بهم بگی که خودشون جریانشون رو محدود میکنن(یعنی باید بزاریم حداکثر جریانی که میتونه رو بکشه؟) یا باید با مدار درایور محدودش کرد؟(با فرض این که منبع هر جریانی بتونه بده)
      متاسفانه مدل سولنوئیدم معلوم نیست و دیتاشیت نداره،برای انژکتور ماشین بوده!! :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamebaman
        خیلی ممنون، اصلا حواسم به این نبود که مقاومت داخلی ACS رو نگاه کنم!!!
        اگه در مورد سولونوئید ها هم اطلاعات داری میشه بهم بگی که خودشون جریانشون رو محدود میکنن(یعنی باید بزاریم حداکثر جریانی که میتونه رو بکشه؟) یا باید با مدار درایور محدودش کرد؟(با فرض این که منبع هر جریانی بتونه بده)
        متاسفانه مدل سولنوئیدم معلوم نیست و دیتاشیت نداره،برای انژکتور ماشین بوده!! :biggrin:
        الان راه حلی به ذهنم نمی رسه که بشه جریانش رو محدود کرد . هرچی که به ذهنم میرسه یک محدودیتی رو به مدار اعمال میکنه که ممکنه دیگه سلونوئید درست کار نکنه .
        حالا چرا می خوای جریانش رو محدود کنی ؟ بالاخره می خوای جریانش رو بخونی یا محدود کنی ؟
        تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
        دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
        مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
        حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X