پاسخ : مدار تجربی صفحه کلید غیر ماتریسی
با سلام،
خواهش میکنم برادر، من هم از اینکه ایده خودتون رو مطرح کردید و زمینه یه بحث علمی و عملی رو فراهم کردید، سپاسگزارم. ( و آماده همفکری های بعدی هم هستم :mrgreen: )
استفاده از رفرنس داخلی و یا خارجی، فقط بستگی به مدار و کاربرد شما داره و اهمیت چندانی هم نداره که از کدوم استفاده کنید.
البته من حتی اگر رفرنس 2.5 ولت هم بخوام، ترجیح میدم که از رفرنس خارجی استفاده کنم، چونکه به نظرم از نظر نویز و اینجور چیزا بهتره ( منبع مستند و خاصی برای این موضوع ندارم! )
در صورتی که Vref میکرو به غیر از 5 ولت باشه، در عمل هم اون ولتاژ 5 ولتی اعمال شده به اون مقاومت 4K7 حتما باید به Vref میکرو متصل بشه ( که در پروتئوس به Vref متصل شده )
حق با شماست، همونطور که قبلا هم عرض شد، اصل این کد در WinAVR هست و در زمان تغییر به کدویژن در زمان کپی و اصلاح کدها، اشتباهات لپی رخ داده خصوصا در اند کردن با 0xFF و اون پارامتر تولرنس هم دیگه در کد جدید مورد استفاده نداشته.
دقیقا نمیتونم بگم ولی شما از مقاومت 220 اهم که شروع کنی و تا 47 کیلو اهم، رنج های استاندارد مقاومت ها رو بذاری ( اگر بعضی ها رو که اعدادشون نزدیک هم هست حذف کنی ) راحت 30 تا کلید رو میتونی بزاری ....
مرسی از دقت شما ....
با سلام،
با تشکر مجدد برای کد و شماتیکتون، من چند تا سوال به ذهنم میرسه
یکی اینکه چرا از ولتاژ ریفرنس داخلی استفاده نکردید؟ مگه اون دقیق تر نیست؟
البته من حتی اگر رفرنس 2.5 ولت هم بخوام، ترجیح میدم که از رفرنس خارجی استفاده کنم، چونکه به نظرم از نظر نویز و اینجور چیزا بهتره ( منبع مستند و خاصی برای این موضوع ندارم! )
در صورتی که Vref میکرو به غیر از 5 ولت باشه، در عمل هم اون ولتاژ 5 ولتی اعمال شده به اون مقاومت 4K7 حتما باید به Vref میکرو متصل بشه ( که در پروتئوس به Vref متصل شده )
دوم، در فایل akey.h یک ماکرو برای تولرانس تعریف شده، ولی هیچوقت به کار نرفته، جریان چیه؟
و اینکه چرا باید یک عدد که خودمون تشکیل دادیم با 0xff اند بشه؟
و اینکه چرا باید یک عدد که خودمون تشکیل دادیم با 0xff اند بشه؟
راستی با این روش در عمل حداکثر چند تا کلید رو میشه ساپورت کرد؟
مرسی از دقت شما ....

دیدگاه