اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با atmega128-mmc-crystal-pcb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با atmega128-mmc-crystal-pcb

سلام دوستان
    من یک برنامه نوشتم که میکرو (atmega128) فایل های wav رو از روی mmc می خونه و مدار با کریستال خارجی کار می کنه
    حالا مشکل من اینجا که مدار روی برد برد کار می کنه ولی روی فیبر مسی کار نمی کنه ولی اگر کریستال رو داخلی کنم فقط lcd کار می کنه و mmc کار نمی کنه
    تمام اتصالات و حتی خازن های خارجی کریستال رو چک کردم تازه دوبار پشت فیبر زدم
    لطفا راهنمایی کنید

پاسخ : مشکل با atmega128-mmc-crystal-pcb

تا حالا کسی همچین مشکلی نداشته :question:

دیدگاه

سلام
      اگه با کریستال داخلی lcd کار میکنه و با کریستال خارجی کار نمیکنه و اگه اتصالات درست باشه احتمال 99.99 درصد مشکل از تنظیم فیوزبیت میتونه باشه
      از کریستال چند مگا استفاده میکنید؟؟
      شما اول lcd رو که مطمئنی کار میکنه با کریستال خارجی راه بنداز و بعد برو سراغ mmc

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M3R
        سلام
        اگه با کریستال داخلی lcd کار میکنه و با کریستال خارجی کار نمیکنه و اگه اتصالات درست باشه احتمال 99.99 درصد مشکل از تنظیم فیوزبیت میتونه باشه
        از کریستال چند مگا استفاده میکنید؟؟
        شما اول lcd رو که مطمئنی کار میکنه با کریستال خارجی راه بنداز و بعد برو سراغ mmc
        ممنون
        مدار کاملا روی برد برد کار می کنه با فرکانس 16M جالب اینجا که سیمهای روی برد برد خیلی نا منظم اند
        ولی روی pcb(با همون تنظیمات فیوز بیت میکرو روی برد برد) با فرکانس داخلی فقط lcdکار می کنه

دیدگاه

من که دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!!
          با کریستال چند مگ داخلی تست میکنید؟؟
          روی 8 مگ داخلی یه تستی کنید ببینید جواب میده؟؟
          در ضمن یه برنامه ساده فقط برای نمایش یک متن روی lcd بنویسید و بقیه برنامه که مربوط به قسمت مموری هست رو پاک کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M3R
            من که دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!!
            با کریستال چند مگ داخلی تست میکنید؟؟
            روی 8 مگ داخلی یه تستی کنید ببینید جواب میده؟؟
            در ضمن یه برنامه ساده فقط برای نمایش یک متن روی lcd بنویسید و بقیه برنامه که مربوط به قسمت مموری هست رو پاک کنید.
            راستی یه چیزی یادم رفت بگم زمانی که میکرو روی PCB رو پروگرم می کنم (16M) تا چند ثانیه درست کار می کنه ولی بعد از اون میکرو هنگ می کنه و بعد از RESET کردن اون دیگه اون چند ثانیه هم کار نمی کنه
            با فرکانس داخلی 8M هم کیبرد و هم lcd کار می کنه
            حالا می خوام میکرو رو با ماژولش روی PCB بزنم دیگه اینجوری 100درصد PCBومدار روی برد برد شبیه به هم میشن

دیدگاه

سلام
              خوب اینجور که معلومه به احتمال زیاد مشکل از کریستال یا پایه های ارتباطی اون هست دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M3R
                سلام
                خوب اینجور که معلومه به احتمال زیاد مشکل از کریستال یا پایه های ارتباطی اون هست دیگه
                همون کریستالی که روی برد برد جواب میده رو روی PCB زدم جواب نداد احتمال دادم که در حین لحیم کاری سوخته باشه باز همون کریستال رو بر گردوندم روی برد برد ولی سالم بود اتصالات روی PCB روهم چک کردم (دوتا برد زدم تا حالا)
                مشکل عجیب قریبی :question: :question: :question:

دیدگاه

ببین مسیرهای دیتارو از نزدیکی مسیرهای تغدیه گذروندی ، ممکنه بخاطر این باشه، ATmega128 به این چیزا حساسه،کلا ببین برنامه ی دیگه ای با نمایشگر جواب میده بهت یا نه.
                  در گذاشتن خازن برای پایه های تغذیه اصلا کم نذار!
                  VCC/AVCC/GND

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X