اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس پالس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرکانس پالس

وقتی فرکانس پالس حاصل از شفت انکودر را بدست بیاوریم چگونه دور موتور از روی ان بدست میاد؟؟؟؟؟؟
    آیا درست است فرکانس پالس *PULSES PER REVELOTUON موتور؟
    اخه فرکانس پالسی که بدست میاریم مال یه دور نیست :angry: :cry2:

پاسخ : فرکانس پالس

خروجی شفت اینکودر عین کلاک به ورودی کانتر میدی
    برای تشخیص جهت هم دوتا کلاک با اختلاف فاز تولید میکنه که به خروجی های A - B معروفند . بنا براین میان با یک فلیپ فلاپ یک خروجی دایرکشن درست میکنن که کانتر رو پ یا دان میکنه
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
      خروجی شفت اینکودر عین کلاک به ورودی کانتر میدی
      برای تشخیص جهت هم دوتا کلاک با اختلاف فاز تولید میکنه که به خروجی های A - B معروفند . بنا براین میان با یک فلیپ فلاپ یک خروجی دایرکشن درست میکنن که کانتر رو پ یا دان میکنه
      ممنون ولی سوال من یه چیز دیگست این که من فرکانس حاصل از پالس شفت انکدورو دارم این فرکانس چه رابطه ای با دور موتور داره که من دور موتور از روش دربیارم :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sara789
        ممنون ولی سوال من یه چیز دیگست این که من فرکانس حاصل از پالس شفت انکدورو دارم این فرکانس چه رابطه ای با دور موتور داره که من دور موتور از روش دربیارم :angry:
        خوب حالا هر رابطه ای که داره مهم نیست . فرض کن شفت اینکودر تو 800 پالس در هر دور باشه . خوب اگه شفت رو نیم دور بچرخونی عددی که کانتر نشون میده مسلما 400 خواهد بود . حالا شفت رو یک چهارم دور برعکس میچرخونی عدد کانتر خواهد بود 200 . حالا فرض کن عدد کانتر بشه 80000 در اینصورت موتورت 100 دور چرخیده .

کاربرد شفت اینکودر اینه . بهتر مورد کاریت رو توضیح بدی تا بهتر بشه کمکت کرد
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام
          برای به دست آوردن RPM
          1-یک وقفه با حساسیت لبه فعال می کنیم
          2-با شناسایی یه وقفه یکی از تایمرهای میکرو رو فعال سازی می کنین
          3-با شناسایی وقفه دوم تایمر رو متوقف کرده و پریود به دست آمده مربوط به یک پالس شفت کودر رو به دست می یاریم
          4-با توجه به چند پالس بودن شفت کودر(مثلا 500 پالس) و یه ضرب و تقسیم ساده RPM رو به دست می یاریم

500 دور در 500t
          تعداد دور در یک دقیقه 500*60*t
          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
            سلام
            برای به دست آوردن RPM
            1-یک وقفه با حساسیت لبه فعال می کنیم
            2-با شناسایی یه وقفه یکی از تایمرهای میکرو رو فعال سازی می کنین
            3-با شناسایی وقفه دوم تایمر رو متوقف کرده و پریود به دست آمده مربوط به یک پالس شفت کودر رو به دست می یاریم
            4-با توجه به چند پالس بودن شفت کودر(مثلا 500 پالس) و یه ضرب و تقسیم ساده RPM رو به دست می یاریم

500 دور در 500t
            تعداد دور در یک دقیقه 500*60*t
            خیلی ممنون ببخشید از کجا بدونم شفت انکدورم چند پالسه هست؟(من تو پروتئوس کار میکنم نه عملی)
            بعد ببخشید با توجه به این که گفتین
            500 دور در 500t
            پس تعداد دور در یک دقیقه میشه t*60*500
            من هر چی تناسب بستم این فرموله بدست نیومد شما چجوری این فرمولو دراوردین :eek:
            ممنون

دیدگاه

سلام
              برای فهمیدن تعداد پالس شفت کودر ببینین در یک دور چند تا پالس می گیرین .کارهایی که گفتم هم بعد تئوریش هست هم عملی و علاقه ای به پروتئوس برای شبیه سازی واقعیت ها ندارم(خطاها و مشکلاتی که داره از واقعیت دورتون می کنه) حالا با همون پروتئوس و روشی که گفتم تست بگیرین

اگر شفت کودر شما 500 پالس باشه و یک پالس رو در زمان t ثانیه رد کنه بنابراین 500 تا پالس یا یک دور کامل رو در 500t طی می کنه.
              بنابراین یک دور که در 500t ثانیه زده شد حالا در یک دقیقه چند تا 500t ثانیه ، مسلما 60*500t ثانیه
              هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
                سلام
                برای فهمیدن تعداد پالس شفت کودر ببینین در یک دور چند تا پالس می گیرین .کارهایی که گفتم هم بعد تئوریش هست هم عملی و علاقه ای به پروتئوس برای شبیه سازی واقعیت ها ندارم(خطاها و مشکلاتی که داره از واقعیت دورتون می کنه) حالا با همون پروتئوس و روشی که گفتم تست بگیرین

اگر شفت کودر شما 500 پالس باشه و یک پالس رو در زمان t ثانیه رد کنه بنابراین 500 تا پالس یا یک دور کامل رو در 500t طی می کنه.
                بنابراین یک دور که در 500t ثانیه زده شد حالا در یک دقیقه چند تا 500t ثانیه ، مسلما 60*500t ثانیه
                ممنون.ببخشید من کلا مرخصم میشه بگید
                1. چجوری باید تو کد ویژن حساب کنم در یک دور چند تا پالس میگیرم؟
                2.////////////////////////////////////یک پالسم در چند ثانیه هست؟
                :cry2:

دیدگاه

سلام
                  متاسفانه من با bascom کار کردم نه کدویژن
                  یک پالس با توجه به سرعت و تعداد پالس های خروجی شفت کودر زمانی متغییر داره که همین طوری نمی شه تعیین کرد برنامه باید لبه ها رو شناسایی و با استفاده از اون زمان رو به دست بیارین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
                    سلام
                    متاسفانه من با bascom کار کردم نه کدویژن
                    یک پالس با توجه به سرعت و تعداد پالس های خروجی شفت کودر زمانی متغییر داره که همین طوری نمی شه تعیین کرد برنامه باید لبه ها رو شناسایی و با استفاده از اون زمان رو به دست بیارین
                    ببخشید این که تو وقفه خارجی که به صورت لبه بالا رونده هست تایمرو روشن کنم بعد تا لبه بالا رونده که اومد تایمرو خاموش کنم و از مقدار tcnt استفاده کنم این همون میشه زمان ولی این که این زمان مال یک پالسه یا نه نمیدونم

دیدگاه

سلام
                      بله ، اما اگر طول زمان یک پالستون زیاد باشه و باعث سرریز شدن تایمر بشه باید ببینین چند بار تایمر سریز شده و زمان رو با توجه به چند بار سریز شدن تایمر محاسبه و با آخرین مقدار تایمر جمع کنین ، پیشنهادم یه پست جدید بزنین برای کار با تایمر با codevision

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X