اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی aes در کدویژن با میکرو atmega16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی aes در کدویژن با میکرو atmega16

نوشته اصلی توسط rt28 نمایش پست ها
    سلام
    راستش من با xmega کار نکردم. نمیدونم پیاده سازی سخت افزاریش چطوری میشه.

من توضیح دقیق ریاضیات الگوریتم رو دانلود کردم و با استفاده از نمونه کدهای ناقصی که دانلود کردم به صورت یه تابع تعریفش کردم. ورودی تابع 128 بیت اطلاعات و 128 بیت کلیده و خروجی هم که 128 بیت اطلاعات کد شده

من این الگوریتم رو روی یه فرستنده گیرنده که با atmega16 کنترل میشد تست کردم و کاملا جواب داد و هیچ تأخیر یا کندی سرعت هم نداره. (یا حداقل تو کاری که من استفاده کردم مشکلی ایجاد نشد)
    فقط یه مقدار از حافظه رو اشغال میکنه، فکر کنم 20 درصد از حافظه atmega16 رو میگیره
    سلام مهندس حال شما خوبه ؟
    من یه پروژه دارم و تازه اول راهم و میخوام توسط کابل LAN اطلاعات رو که 128 بیتی هست بگیرم اگه رمز شده بود رمزگشایی کنم و اگه رمز نشده بود رمز کنم یعنی نیاز به الگوریتم رمزگشایی و رمزنگاری AES دارم به نظر شما چیکار کنم میتونم یا atmega16یا 32 انجامش بدم اگه بخوام با این میکرو ها کار کنم چند ثانیه تاخیر دارم چون سرعت برام مهمه
    با میکرو های آرم هم کار کردم فقط تنها مشکلی که هست اینه که سورس کد رمز گشایی و رمزنگاری AES رو ندارم لطفا راهنماییم کنید ممنون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط rt28 نمایش پست ها
    راستی یادم رفت بگم
    برای تستش هم یه سری test vector هست. یکیش اینه:
    http://www.unsw.adfa.edu.au/~lpb/src/AEScalc/AEScalc.html

خیلی عالی بود. من کل برنامه رو که تموم کردم جواب نمیداد گیر کرده بودم. test vector هم برای همه توابع پیدا نکردم. این خیلی خوب بود

یکی دیگه هم اینه:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Rijndael_mix_columns

برای تست تابع mixcolumn

برای بقیه چیزی پیدا نکردم. ولی همینا هم خیلی به درد خورد.

اگه میخوای بنویسیش از صفر شروع کردنش خیلی سخته. یه سرچ بزنی سورس کدهای آماده هست. اونی که من تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم یه سری ایرادهای کوچیک داشت که برای رفع کردنش مجبور شدم همه این فایلی که لینکش رو گذاشتم بخونم و دونه دونه توابع رو بنویسم تست کنم

ولی شاید بشه یکی رو پیدا کرد که کامل باشه و بدون دنگ و فنگ کار کنه.
    اگرم خواستی بگو سورس فایلی که ازش جواب گرفتم برات بفرستم.
    سلام مهندس اگه میشه سورس رو بفرستید ماهم استفاده کنیم ممنون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط soleares نمایش پست ها
    سلام،سوالی برام پیش اومد و اون هم این که آیا این الگوریتم real-time هستش؟
    من تونستم با xmega (که دارای قابلیت پیاده سازی AES , DES هستش) این کار رو بکنم، ولی هیچ وقت در مورد پیاده سازی نرم افزاری فکر نکردم. میتونید یکم بیشتر در مورد کارتون توضیح بدید؟

سلام مهندس
    راه اندازیش راحته میشه یه کم بیشتر توضیح بدید؟ در مورد تاخیرش و هزینه هم یه کم توضیح بدید ممنون
    اینکه میگید داخلش هست یعنی مثل بقیه پریفرال ها تنظیم میکنی؟

دیدگاه

• ۴۸۰٬۰۰۰ ریال ۲۸۸٬۰۰۰ ریال
      ۳٬۱۰۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۵۵۰٬۰۰۰ ریال
      ۱٬۳۷۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۱۶۴٬۵۰۰ ریال
      ۲٬۶۵۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۹۸۷٬۵۰۰ ریال
      ۱۱٬۶۰۰٬۰۰۰ ریال ۹٬۸۶۰٬۰۰۰ ریال
    لطفا صبر کنید...