اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با کدویژن 2.05.3

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با کدویژن 2.05.3

سلام خدمت دوستان

یه مشکل بسیار عجیب با این کدوِزن جدید دارم
    من می خوام یک پورت رو مثلاً c رو به این صورت پروگرم کنم
    DDRC=0x0F
    PORTC=0xF0
    یعنی اون پایه ها که ورودی هستند پول پ باشند و اونایی که خروجی هستند صفر باشند.
    حالا مشکل اینجاست که کدویژن جدید اینکار رو نمی کنه مثلاً امکان داره یک پین که باید 5 ولت باشه میشه 1.5 ولت و یا پایه ای که باید صفر ولت باشه میشه 5 ولت. مشکل برد نیست چون در چند برد مختلف این اتفاق میوفته .
    این کار رو با کدویژن قدیمی انجام میشه داد oo: مثلاً نسخه 1.04 قضیه چیه داره دیونم میکنه. کسی به این مشکل برخورده؟ :cry:

پاسخ : مشکل با کدویژن 2.05.3

jtag رو غیر فعال کردی ؟
    برای همه پورتها این مشکل هست ؟
    من از این ورژن استفاده می کنم و فعلا مشکلی نداشتم.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

اگه منظورتون JTAGEN در فیوز بیت ها است اونو مقدار 1 مقدار دهی کردم.
      آره فکر کنم مشکل تمام پورت هاست البته مثلاً LCD دارم و کار می کنه. میکرو هم Atmega32A هست و در ضمن پروگرمر هم DT006 فعلاً پروگرمر دیگه ای در دسترس ندارم. بعید می دونم مشکل از پروگرمر باشه. چیکار کنم؟

دیدگاه

دوست عزیز من حواسم به اون jtag نبود دوبتره فیوز بیت ها رو پروگرم کردم فعلاً درست شد. :applause: البته قبلاً هم چند بار درست پروگرم شده بود حالا چندین بار تست می کنم ببینم مشکل همون jtag بوده یا نه مرسی از راهنماییت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X