سلام دوستان ، من Vs رو راه انداختم ولی بجا آهنگ عر عر میکنه ، جیغ میکشه ، آهنگ رد میکنه ،خلاصه بگم کار نمیکنه :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل با VS1003
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل با VS1003
سیم اولی رو با دومی جابجا کن حالا اولی رو با اخری درست شد؟؟
حالا سیم اخری رو کلا قطع کن چی شد درست شد؟؟
.
.
.
اخه عزیز من مگه ملت علم غیب دارن خوب بگوو چه میکروی چه زبانی چه برنامه ای!!!!انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
[glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid
دیدگاه
-
من همون مدار M8_Vs1003 Mp3 رو بستم ، ولی جواب نمیده :angry: :angry: :angry: :angry:
نه با بسکام همون که تو سایت هست :angry: :angry: :angry: :angry:
نه با C :angry: :angry: :angry: :angry:
سخت افزار هم خود سخت افزار دیتاشیت :cry2: :cry2: :cry2:
http://uplod.ir/vkku1963i9qx/M8_Vs1003__mp3.rar.htmدلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد
دیدگاه
-
دـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــوستان کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــک کنید
گیج شدم ، میزنم مسوزونمشا ! X-( X-( X-( X-( X-( X-(دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد
دیدگاه
-
اتفاقا کیفیت صداش فوق العادس، وختی بشنوی می فمی ارزششو داره
البته من خودمم هنوز نتونستم یکیشو بدون مشکل رابندازم. باید چنتا بزنم تو سرش کار کنه :cry: درس هویه کردنش بسیار مشکله! البته گاهی شک می کنم شاید ایراد از برنامسoo:
دوستان می گفتن اگه بد ولتاژ بدی به سرعت می سوزه
تند و کند خوندن هم مربوط به درست نبودن مقدار رجیستر کریستاله،حالا من نمیدونم این عرعر دقیقا چیهپشت به کنکور ، رو به سربازی...
دیدگاه
-
یعنی سوختــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــه !؟
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[move]نه :angry: نه :angry: نه :angry: نه :angry: نه :angry: نه :angry: نه :angry: [/move]
انقد میزنم تا ای سیه سالم بشه :angry: :angry: :angry: :angry:دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد
دیدگاه
-
1یه سری راه برا دیباگش هس که دقیق یادم نیس، مثلا رو یکی از پایه ها یه موج سینوسی مینداخت فک کنم یه پورت دیباگ سریال هم داره. خودم تست نکردم
یا
2میتونی با یه نوش تست کنی
ولی شما همچنان مشکل رو توضیح نمیدی و انتظار جواب داری. اینکه بگی عرعر میکنه خیلی اطلاعات توش نیس :NO:
تیکه تیکه تست کن ببین باقی مدار درس کار میکنه.میکرو،کارت SD/MMC ،طبقه ی پاور که از همه مهمتره و ...پشت به کنکور ، رو به سربازی...
دیدگاه
-
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
همه مدار درسته الا این مذخرف الدوله
MMC درسته ، سخت افزار هم همون سخت افزار خود دیتاشیته ، نرم افزار رو هم که پ کردم ببینید چشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد
دیدگاه
دیدگاه