اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نوشتن و مقایسه تعدادی متغییر در حافظه eeprom

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نوشتن و مقایسه تعدادی متغییر در حافظه eeprom

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
    البته 100هزار بار
    حتما اشتباه تایپی بوده :agree:

اگه این دوستمون بخواد هر یک ساعت اطلاعات رو ذخیره کنه، روی یک خونه از حافظه میتونه 11.5سال مداوم بنویسه
    من فقط توی بسکام مینویسم .
    این ذخیره کردن ها رو به صورت دستی خودم میخواهم انجام بدم . ساعت کار شمارش خودش را انجام میده .
    البته همانطور که گفتم با ذخیره اطلاعات مشکلی ندارم .
    مشکل من اینجاست که اگر مثلا دقیقه 9 و ساعت 11 را ذخیره کردم و دوباره بخواهم دقیقه 55 و ساعت 18 را و باز هم دقیقه 33 و ساعت 1 را در حافظه به صورت دستی ذخیره کنم به طوریکه هر مقدار جدیدی که میدهم جایگزین قبلی نشود و در خانه دیگری از حافظه قرار بگیرد .
    البته اگر بتوانم آدرس دهی نسبی انجام بدهم که بهتر است .

دیدگاه

پاسخ : نوشتن و مقایسه تعدادی متغییر در حافظه eeprom

نوشته اصلی توسط mehran_1360
      من فقط توی بسکام مینویسم .
      این ذخیره کردن ها رو به صورت دستی خودم میخواهم انجام بدم . ساعت کار شمارش خودش را انجام میده .
      البته همانطور که گفتم با ذخیره اطلاعات مشکلی ندارم .
      مشکل من اینجاست که اگر مثلا دقیقه 9 و ساعت 11 را ذخیره کردم و دوباره بخواهم دقیقه 55 و ساعت 18 را و باز هم دقیقه 33 و ساعت 1 را در حافظه به صورت دستی ذخیره کنم به طوریکه هر مقدار جدیدی که میدهم جایگزین قبلی نشود و در خانه دیگری از حافظه قرار بگیرد .
      البته اگر بتوانم آدرس دهی نسبی انجام بدهم که بهتر است .
      سلام اگه اشتباه نکرده باشم شما یک چیزی شبیه زنگ هوشمند مدارس میخواید بسارید _ واسه این کار میتونید از آرایه استفاده کنید و هر کدام از زیر مجموعه آرایتون رو به یک آدرس بفرستید مثلا آرایه (ایکس)A رو در یک مقدار از حافظه eeprom قرار دهید و با این نسبت ریاضی این مقدار رو افزایش دهید. مثلا: { ایکس*100=b } و همچنین { (ایکس) writeeeprom b , a } و { (ایکس) readeeprom b , a } یه این صورت مقداره جدید جایگزین مقدار قبل نخواهد شد :smile:
      ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...